Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lakerdalıklar geldi
hamsi ve sardalyanında tuzlaması olur ama palamut tamamen ayrı. lakerdaya lezzet bakımından yaklaşamaz.
Bul
hakkı 3 ama biraz ince kes 4 olsun ramazandan sonra bogarız rakı ileBoboBoboBobo
Bul
AFALA yazdı:hakkı 3 ama biraz ince kes 4 olsun ramazandan sonra bogarız rakı ileBoboBoboBobo

buseferlik 4 kestim ama bidahaya 3 yaparım.ramazandan sonra iyi gider..Bobo
Bul
işi bilenin hali başka oluyor tabi.tut temizle at yağın içine yöntemini kullanırız genelde Smile
Bul
bu arada kaç para verdin bi tanesine merak ettim bak şimdi.kurbanlık koyun fiyatını vermişin şimdiden gibi geliyo bana
Bul
At çek şu balıklardan tutsam ne olurdu yaw
Bul
rifatsair yazdı:bu arada kaç para verdin bi tanesine merak ettim bak şimdi.kurbanlık koyun fiyatını vermişin şimdiden gibi geliyo bana

100 lira verdim çiftine . ama kışın torik lakerdasının kilosunun en az 40 liradan olacağını bildiğim için 5 kg. lakerdam olmasını tercih ediyorum. tanesi 30 a da vardı ama hem boyu ufak hemde gözleri beyazlamıştı.
Bul
Harun yazdı:At çek şu balıklardan tutsam ne olurdu yaw

Dün balığın dişlerini ,ağzının büyüklüğünü ağırlığını görünce buna hangi takım dayanır diye içimden geçirdim. özellikle çapariyle avlarken.20 tane geldiğini düşünsenize..
Bul
geçen sene yo-zuri torik rapalasına geldi. çakar meyilli.
onu aldım içeri ancak bir başkası daha geldi. rapala değil beden değil el oltası patladı. herhalde üstüne basılmış kummu yedi acaba bilmiyorum tam boşunu alıp çekecem. balık bındı ben yokladım. pınnnnnnnnnn diye bir ses koptu gitti.
Evet lakerda guzel 3 dilim olsa fena olmaz. kalın dilim daha iyi pişer. tabi iş bitince soğandan önce üstüne birazda dereotu..... aman ya süper. balıkları ıyı fıyattan temın etmişsin.
benımde canım çekti şimdi ya..... ben geçen sene bazı arkadaşlar getirecekti yapacaktım lakerdaları ama o kendini bilir. Getirdi sağolsun. yaptık süper olmuş .....
hayırlısı olsun güzel olmuş....
evet,o boydaki ve ağırlıktaki balıklar için bence de uygun fiyat.her biri 10 kilo varmıdır?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bahar geldi hoşgeldi... LeVrEkCi 11 1,647 22-04-2013, 16:54
Son Yorum: SpinAvcısı
  güzel bir email geldi LeVrEkCi 31 4,967 14-07-2011, 23:17
Son Yorum: yycolak
  ufuk hocam ziyarete geldi. LeVrEkCi 25 3,682 30-06-2011, 21:27
Son Yorum: yycolak
  Tekne geldi orhanekmekci 92 10,276 11-07-2009, 22:31
Son Yorum: orhanekmekci
  kusursuz fırtına aklıma geldi LeVrEkCi 7 2,045 04-08-2008, 10:34