Yorumları: 527
Konuları: 7
Lakerda yazdı:''Şevketçiğim,tebrik ederim,bereketli olsun.amatör balıkçılığa çok süper bir giriş yapmışsın,bu hızla yakında abini geçersin.Gözlerinden öperim.''
Taykan çok güzel bir gün geçtiği fotolardan belli.Tabi ufaklık açısından da.Mutluluğu gözlerinden açıkça okunuyor.Tebrik ederim,paylaşım için teşekkürler..
Resim eklemedeki problemlerin resim boyutlarından olabilir.Dosya boyutları büyük.Paint'te düşürürsen daha kolay ve çabuk yüklersin.Bu konuda forumda resimli anlatımlar var.. teşekkürler mehmet abi balık tutumaktan cok zevk aldıgım bir gün dü ,,,,,,,,,,
şimdiden abi bidaha beni nezaman götürüceksin diyor,,,,,,,,,,
ne kadar mutlu oldu acaba ,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
murataydın yazdı:Vay be yeğenim şimdiden yutmuş zokayı, güzel ortam kurmuşsun. Maşallah Galata köprüsüne de işte bayram kutlaması böyle olur. teşekkürler murat abi köprü kalabalık oldugundan cok ufaklık cok ilgi ve dikkat etmek gerekti ama yorulduguma deydi ,,,,
o nun icin bir mayıs balık bayramı oldu,,,,,,,,,,
madein,,,osman
LeVrEkCi yazdı:abi kardeş ikinizede tebrikler taykan iyi yetiştir dememe gerek yok sen başlamışsın bile maşallah ikinizede. inşallah şevket ileride organizasyonlarımızın en çok balık tutan üyesi olur.
   bizim ufaklık balık tutumaya aşırı hevesli ve özen gösteriyo elimizden geldigi kadarıyla balıkcılk konusun da ilgileniyoruz
umarım ilk organizyasyona getirmem ve katılmam mümkün olur teşekkürler nihat abi
madein,,,osman
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Balıklarda ufaklıkta mükemmel  bu yaşta başlarsa ileride nasıl yaman bir balıkçı olur düşünemiyorum bile..
ilerya yazdı:Şehzade Şevket seni tebrik ediyorum,
Ben bile böyle avcılık yapamıyorum, senin kadar bol balık tutamıyorum,,
Taykan sen de sağol ,
süper bir ikili olmuşsunuz,
Çok güzel bir gün geçirmişsiniz,,
Balık'ta sizleri üzmemiş, teşekkürler niyazi abi
osmanlı balıkcılk takımını yetiştiriyoruz
onun şansına balık yaz tarifesi akşam üzeri hareketliydi,,,,,,,,,,
madein,,,osman
balikoltasi yazdı:Balıklarda ufaklıkta mükemmel bu yaşta başlarsa ileride nasıl yaman bir balıkçı olur düşünemiyorum bile.. teşekkürler birol zaman zaman götürüyorum ve ilgileniyorum ,,,,,,,,,,
u marım o ve bütün cocukllara daha saglıklı bereketli bir deniz kalır
madein,,,osman
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
helal olsun şevkete,geleceğin büyük balıkçısı tebrikler
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
taykan çok güzel bir av olmuş,yeni arkadaşımız şevket beyide tebrik ederim,maşallah çok iri balık varmış,afiyetler olsun,şevket arkadaşıma selamlar,diğer av raporlarınıda bekliyorum artık..galata kursundan *pekiyi almıştır,bu raporla...paylaşım için teşekkürler...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
harslan1978 yazdı:helal olsun şevkete,geleceğin büyük balıkçısı tebrikler teşekkürler,,,,,,
madein,,,osman
ANTALYALI07 yazdı:taykan çok güzel bir av olmuş,yeni arkadaşımız şevket beyide tebrik ederim,maşallah çok iri balık varmış,afiyetler olsun,şevket arkadaşıma selamlar,diğer av raporlarınıda bekliyorum artık..galata kursundan *pekiyi almıştır,bu raporla...paylaşım için teşekkürler... teşekkürler aytekin havalar düzeldik ce saanırım şevketten raporlar gelir ,,,,,,,,,,,,,
madein,,,osman
|