Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17-07-08 erdek mırmırları
tebrikler osmanım..afiyet olsun balık yiye yiye balık gibi olacan heheheheh
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Osman bey tebrikler valla... Nispetleriniz beni inan üzüyor...
Neyse yinede iyi av mış. Rasgele .... Harika paylaşımın için teşekürler.
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Osman.
Daha irileri için mırmırı birde akşam üzeri ve gece denesene.Biliyorsun bizim tarafta ve Altınova'da gün içinde küçükleri,akşam üzeri ve hava karardığında irileri geliyordu.Boru kurdunu idareli kullanmak için iğnelerden birine canlı teke takmayı dene istersen..
Rastgele..

abi burda pek öyle değil saat 5te gittim sabah güneş çıkınca vurmaya başladı.. irileride saat 3 gibi almıştım zaten..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
tebrikler osman devam güzel balıkçılık yapıyorsun rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bereketli olsun osman afiyet olsun.
bizim burada kıyıdan gecede 100 parça mırmır ispari alan varmış bende dün ögrendim 2 çocuk kumdan kurt topluyordu kürekle elekten geçirerek.
çok yoruluyorum yoksa ugraşacamda yorgunluktan uraşamıyorum.
rastgele.
Bul
yav nihat abi ne yorgunluğu,o mırmırları yakalarken sahilde yanındada 2-3 ölçek(kutu-şişe) arpa suyu,misss yorgunluk filen kalmaz,hayırdır abi tadilat filanmı var,bu yorgunluğun sebebi yoksa levreklermi Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Osman daha ne olsun kardeşim tıngırdata tıngırdata tavalığı koparıyorsun. Afiyet olsun ve daha bereketli avlara
Bul
saolun yorumlar için nihat abi valla yorgunluğa değer iş için 5 te kalkmam ama balık için uyumam bileBig GrinBig Grin
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
aslında evet haklısınız balık için 5 te kalkar akşama kadar teknede dururum da iş için 9 da kalkamam.
yalnız levrek işi o kadarda kolay değil sabah erkenden kalk tekneyi kaldıraçtan indir git önce ispari tut sonra levreğe git bekle bekle bekle bazen hiçbirşey tutama bazen 1 levrekle dön ki bu hafta hep öyle oldu tek levrekle döndüm.düşünün cumadan bugüne 2 depo yani 24 lt benzin yemişim ki 4 zamanlı motor kullanıyorum az yakıyor ama sabah akşam levrek git gel dolaş yeme git derken 24 lt ye yakın yemişim.yaptıgım tekne yolunu düşünün.
ilk defa bugün 2. levreğide alınca ve 3 üncüyü kaçırınca öğlene kadar bekledim sonra kenara gel çocuklarla ilgilen öğleden sonra bazen yine yem tut levreğe git gel tekneyi topla eşyalar çalınmasın diye eve taşı akşam ları basket maçı var çocuklar çagırdımı gitmesem olmaz yani bu saattlerde ben bitmiş oluyorum tekne zaten dalgada çok yoruyor.
eee sonuçta levrek varsa o gün ne olursa olsun mutlu huzurlu uyuyorum ama levrek yoksa işte o yorgunluk 2 katı artıyor yükleniyor.
birde akşamı mırmıra olta atmak inanın zor geliyor sadece mırmıra olta atmak olsa yine tamamda onun için yem toplamak lazım beni aşar.ancak levrek olmadığı zamanlar olabilir tabii.
Bul
LeVrEkCi yazdı:aslında evet haklısınız balık için 5 te kalkar akşama kadar teknede dururum da iş için 9 da kalkamam.
yalnız levrek işi o kadarda kolay değil sabah erkenden kalk tekneyi kaldıraçtan indir git önce ispari tut sonra levreğe git bekle bekle bekle bazen hiçbirşey tutama bazen 1 levrekle dön ki bu hafta hep öyle oldu tek levrekle döndüm.düşünün cumadan bugüne 2 depo yani 24 lt benzin yemişim ki 4 zamanlı motor kullanıyorum az yakıyor ama sabah akşam levrek git gel dolaş yeme git derken 24 lt ye yakın yemişim.yaptıgım tekne yolunu düşünün.
ilk defa bugün 2. levreğide alınca ve 3 üncüyü kaçırınca öğlene kadar bekledim sonra kenara gel çocuklarla ilgilen öğleden sonra bazen yine yem tut levreğe git gel tekneyi topla eşyalar çalınmasın diye eve taşı akşam ları basket maçı var çocuklar çagırdımı gitmesem olmaz yani bu saattlerde ben bitmiş oluyorum tekne zaten dalgada çok yoruyor.
eee sonuçta levrek varsa o gün ne olursa olsun mutlu huzurlu uyuyorum ama levrek yoksa işte o yorgunluk 2 katı artıyor yükleniyor.
birde akşamı mırmıra olta atmak inanın zor geliyor sadece mırmıra olta atmak olsa yine tamamda onun için yem toplamak lazım beni aşar.ancak levrek olmadığı zamanlar olabilir tabii.

abi bir ay bekliyim yarım levrek tutuyım razıyım Big GrinBig Grin
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  erdek turan köyde izmarit erdekli 24 4,247 24-04-2010, 14:34
Son Yorum: erdekli
  Boğaziçi'nin Mırmırları balıkoltası 48 7,289 26-09-2009, 22:57
Son Yorum: tatar77
  Boğaziçi'nin Mırmırları-2 balıkoltası 28 4,454 25-09-2009, 08:07
Son Yorum: bestvz