Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
pazar günüde kireçburnu aynı durumdaydı araba kullanırken sayabildiğim 32 büyük gırgır vardı ve istavrite atıyorlarmış.
ereğlidede küçük teknelerin olduğu yere gelir bakarlar allahtan bizim mera kayalıkta cesaret edemiyorlar sarmaya sarsalarda alamazlar ağı kalır denizde.
keşke tüm balıkçılar birleşebilsede boğazda ağ olayını tamamen yasaklatabilsek sanıyorum o zaman balık çok bollaşacaktır çünkü açık denizde balığı bulmak bi derece daha zor olur boğazda rahat rahat topluyorlar balığı.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
18-11-2008, 00:03
(Son Düzenleme: 18-11-2008, 00:09, Düzenleyen: balıkoltası.)
ottoman fishing team yazdı:birol bugün ilk atışım da bi sarı kanat aldım,
daha sonra 7 di parca çinekop 8,15 te topladım işe geldim
zamanım kısıtlı ,olodugu icin fazla takılamıyorum.
arkadaşlar alıyo ,,
bu sabah kabataş caminin önün den tanıdık 7 parca lüfer almış
kabataş ta sabah erken rapala ögleden sonra yemli yapıyor
bu bir haftadır böyle,
karaköy akşm üzeri cinekop caparisi yaptı,fazla ,deyil,,
birol geçtigimiz pazar sabahı tuzla dersane önün de güzel lüfer varmış ve tekneler doluşmuş,,,,
bu nu gören gırgır balıgın oldugunu annamış ve ag atmak icin kayıkların yanına gelmiş
tabi yer yok kayıgı bi tanesine carp mış ,,,
böyle bir zihiniyet böyle bir mantık ,,
böyle bir sahil güvenlik,,,
neyse sabah yine 5 te cıkıcam şurda 15 gün daha balık alıcaz ,,,
birol bizim o tarafa gelir sen ugra
o gırgırlar birbirlerine bile çarpar vallahi. bugün izledim. ağ atarken yer kapmak için kafa kafaya geliyorlar bazen. oltacı teknelerinide içine alacak şekilde ağ döküyorlar. tekneler ağın içinden çıkıp avı bitirmek zorunda kalıyor.
karaköye geldiğimde uğrarım tabiiki. sanada rastgelsin. ben şu kuzeyli rüzgarlar essin öyle balığa çıkacağım perşembe gibi. bugünkü sıkıntıyı üzerimden atayım biraz
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
18-11-2008, 00:05
(Son Düzenleme: 18-11-2008, 00:07, Düzenleyen: balıkoltası.)
LeVrEkCi yazdı:pazar günüde kireçburnu aynı durumdaydı araba kullanırken sayabildiğim 32 büyük gırgır vardı ve istavrite atıyorlarmış.
ereğlidede küçük teknelerin olduğu yere gelir bakarlar allahtan bizim mera kayalıkta cesaret edemiyorlar sarmaya sarsalarda alamazlar ağı kalır denizde.
keşke tüm balıkçılar birleşebilsede boğazda ağ olayını tamamen yasaklatabilsek sanıyorum o zaman balık çok bollaşacaktır çünkü açık denizde balığı bulmak bi derece daha zor olur boğazda rahat rahat topluyorlar balığı.
yasaklamaya bile çalışsalar onlar engellerler Nihat. boğazda resmen kıyım yapıyorlar. çinekop girip şu istavridi yoketsede rahatlasak biraz. sarıkanat varken bukadar ağ atan gırgır yoktu
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Birol aynı durumları bizim buralarda da yaşıyoruz
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
arkadaşım o ne öyle ya kurşun atsan geminin iskelesine düşecek gibi ALLAH kolaylık versin işiniz cidden zor inşallah bu sabah güzel balıkçılık yaparsın rasgele.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
güya boğazda ağ atmak yasak kim dinliyor valla.bide düşünsenize gece millet uyanıyor uykudan nasıl olacak bu iş çözemedim.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
Kıyı balıkçılığını bitirecekler resmen, denizin dibini kazıya kazıya balıkta kalmıcak bunlardan
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Bu gidişle boğazdada balık tutulamayacak bu nedir böyleeee.....
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]