Yorumları: 2,649
Konuları: 156
MaVrUşGiL yazdı:Arkadaş şimdi desenki niye böyle yaptınız açıklama gün gibi önümde eski çirkinliği giderdik!
Hatanın neresinden dönersen kardır, bırak doğa orayı yavaş yavaş istediği forma sokuyor.
Dur bakalım kimin rantına sunacaklar oraları, halka açık bi yer olacağına ihtimal bile verimiyorum.
Sahil güvenliğin bilmem ne binası gibi birşeyler yazıyordu işin adında. gemi bağlamak için babalarda yapmışlar. galiba sahil güvenliğin teknelerini bağlayacaklar. zaten orası askeriyenindi ama benim üzüldüğüm doğanın bukadar tahrip edilmesi. orada bahar ayında bülbüller ötüyordu.
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
MaVrUşGiL yazdı:Arkadaş şimdi desenki niye böyle yaptınız açıklama gün gibi önümde eski çirkinliği giderdik!
Hatanın neresinden dönersen kardır, bırak doğa orayı yavaş yavaş istediği forma sokuyor.
Dur bakalım kimin rantına sunacaklar oraları, halka açık bi yer olacağına ihtimal bile verimiyorum.
İşte esas mesele bu.Belge konusunda da bunu anlamak istedim üstü kapalı olarak.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Yazık ki ne yazık.Doğayı yok etmek insanı yok etmektir.İnsan bu kadar mı bilinçsiz olur!!! Ne yaptıklarının farkında bile değiller bence. Anlayacakları günler geldiğinde ise iş işten çoktan geçmiş olacak.
Gönül gözünden yoksun insanlar bunlar maalesef...Yazık....Çok yazık...
Birol balıkların için afiyet olsun.Rastgele...

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
balıkoltası yazdı:Sahil güvenliğin bilmem ne binası gibi birşeyler yazıyordu işin adında. gemi bağlamak için babalarda yapmışlar. galiba sahil güvenliğin teknelerini bağlayacaklar. zaten orası askeriyenindi ama benim üzüldüğüm doğanın bukadar tahrip edilmesi. orada bahar ayında bülbüller ötüyordu.
Birolum sakın yanlış anlama; bu konu sürekli okunmalı ve okutulmalı ama ben bir daha tıklamıycam çünki ciddi anlamda sinirlerim tepeme çıktı

.
İstanbul boğazı burası yahu sulama kanalı değil!!!
Sıra büyük limana gelir bundan sonra, garipçe'yede kazıklı yol yapsınlar oh ne ala.
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Evet Birol ne yazıkki bizim bölgelerde de ona benzer şeyler yapıyorlar

böyle giderse denizleri güya güzelleştireceklerine dahada bozuyorlar

istavritler için tebrikler
MaVrUşGiL yazdı:Birolum sakın yanlış anlama; bu konu sürekli okunmalı ve okutulmalı ama ben bir daha tıklamıycam çünki ciddi anlamda sinirlerim tepeme çıktı
.
İstanbul boğazı burası yahu sulama kanalı değil!!!
Sıra büyük limana gelir bundan sonra, garipçe'yede kazıklı yol yapsınlar oh ne ala.
Şu 3. köprü yapılsın oralara da tabiiki sıra gelecek.
LeVrEkCi yazdı:ben oradan bu sene denize girecektim yaaa o kadar güzel yer bu şekilde betona çevrilmesi gerçekten çok yazık olmuş,
bende yorum yapmıyım en iyisi.
çok yazık çokkk
Nihat İstanbul Boğazında denize girmek gibisi yoktur. Helede böyle güzel bir yerde.
Bende bu yaz orda yüzecektim

,balık tutacaktım..
Şimdi ne yapacağımı kara kara düşünüyorum. Çok canım sıkıldı.. Çok..
Yorumları: 941
Konuları: 69
birol ben sövdüm. Deniz kıyısında kamyon yada iş makinası gördümmü hep yaparım bunu.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
ufuktan26 yazdı:İşte yurdumun gerçeği ve çeşitli komplo teorileri üretilmesine sebep olabilecek bir olay.Yakında olta atacak yer bulmakta güçlük çekeceğiz.O balıkçılık belgesini de çerçeveletip asarız herhalde.
hocam bırak balıkçılığı yeşile hasret kalacak gelecek nesiller bari bu günleri cd ye alalımda torunlar bu günleri izlesin

bu rant işlerine el atanları es ef le kınıyorum

cezaları kat be kat artsın neyse kendimce ağzımı bozdum zaten ALLAH ım dan bulsunlar .
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Doğa adına gerçek bir katliam.Allah sonunu hayıretsin.
99depremindeGölcük-Kavaklı dolgu alanıydı.Deniz verdiğini geri aldı.İnsanlar yakınlarını cesetlerini denizde kalan evlerinin içinden toplamak zorunda kaldılar(tabiri caizse).Çok büyük acılar yaşandı.Allah korusun İstanbulda beklenende böyle bir şey olamasın.
Birolcum senin güzelim istavritlerde ikinci planda kaldı.Doğa katliamı herkesi geriyor.Geçte olsa tebrikler.Afiyet olsun.Sağlıklar.