kasap100 yazdı:Gece küçük balık yakalasaydım deneyecektim Faruk abi. Ama iğne ve yem büyük olduğundan haramileri alma fırsatım olmadı. İlk fırsatta aklımda
abi o varya....
onu canli yem ile daha gunes dogmadan atacaksin ....(gunes canli yemin uzerine dogsun)levregin yemlendigi en kurnaz saat
Albatros-gr yazdı:abi o varya....
onu canli yem ile daha gunes dogmadan atacaksin ....(gunes canli yemin uzerine dogsun)levregin yemlendigi en kurnaz saat
Dur abi kanıma girme yaw.Gece gece yollara düşüreceksin beni
LeVrEkCi yazdı:kıyıdan av yapmadığım için bilmiyorum bu takımı sayende ögrenmiş oldum,teşekkürler bahadır
Ben de kıyıdan gece avı pek yapmamıştım Nihat. Saolsun Tahsin abilerle kıyıdan gece avına alıştım.Ertesi gün açısından pek iyi olmasa da , gecenin sessizliği çok güzel. Tavsiye ederim.
ben balığa herzaman sabah erken çıkarım zaten çok az gidebiliyorum ondada uykudan fedakarlık yapabiliyorum,
belki daha önce anlatmışımdır 2 kez tekneyi kaldıraçtan indirirken koskoca levreğin kıyıda ufak balıkları sıçrattıgını gördüm levrek duruyor sırtı görünüyor arada kuyrugunu suyun dışına çıkartıyordu,yani sabah saati herzaman levrek ve diğer balıklar için en uygun saattir.