Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 Haziran Yeşilköy
rusan yazdı:Teşekkürler Faruk abi ama balıkları ben almadım, genelde almam zaten benim için tutmak daha zevkli Gulumse

evet ruşan almaz tel livarla beraber denize iade eder Smile Smile Smile hatırladınmı Ruşan
Bul
meteor yazdı:evet ruşan almaz tel livarla beraber denize iade eder Smile Smile Smile hatırladınmı Ruşan

Abi akşam akşam çok güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün. Hatılamam mı o olayı nasıl öyle bir hata yaptım diye hatırladıkça gülüyorum. Hatta sonra da batmayan livar almıştın. Benim için bir önlem olsa gerek Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
merak etme canım benim ben seni öyle ava götürcemki kimse rahatsız edemicek hahahahahahah kardeşim tebrikler.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:merak etme canım benim ben seni öyle ava götürcemki kimse rahatsız edemicek hahahahahahah kardeşim tebrikler.

Merakla bekliyorum abim Gulumse
Sazanları özledim...
Bul
Ruşan bereketli olsun.Alkis
Bilinçsiz kaba insanlarla her yerde olduğu gibi beraber olmak can sıkıcı.
İstavritler için de afiyet olsunSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Sağlık olsun Rusan , en azından göre göre balık almanın keyfini yaşamışsın Alkis Sakin avlak bulmak buraları için bile zorlaşabilirken İstanbul için nasıl bir görüntü ortaya çıkabileceğini tahmin ediyorum Siyirdim Bakırköy ve K.Çekmece'de yaşamışlığım var . Hatta etrafına doluveren kalabalığı bile tahmin ediyorum Wink Yenikapı'dan Sirkeci'ye kadar olan kısımda eşkina vardır herhalde.Tabi gecelerin tehlikesi de cabası .Allah kolaylık versin o taraflarda avlanan dostlara.
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
thunderbolt yazdı:Sağlık olsun Rusan , en azından göre göre balık almanın keyfini yaşamışsın Alkis Sakin avlak bulmak buraları için bile zorlaşabilirken İstanbul için nasıl bir görüntü ortaya çıkabileceğini tahmin ediyorum Siyirdim Bakırköy ve K.Çekmece'de yaşamışlığım var . Hatta etrafına doluveren kalabalığı bile tahmin ediyorum Wink Yenikapı'dan Sirkeci'ye kadar olan kısımda eşkina vardır herhalde.Tabi gecelerin tehlikesi de cabası .Allah kolaylık versin o taraflarda avlanan dostlara.

Abi Cankurtaran taraflarında vardır fakat o taraflar geceleri pek tekin değil bir de daha genciz o yüzden pek gitmiyoruz.
Sazanları özledim...
Bul
Tebrikler Ruşan Alkis benimde bazen çok kalabalık olunca canım sıkılıp kalabalıktan kaçtığım oldu ,afiyetler Seerf
Bul
rusan yazdı:Teşekkürler Faruk abi ama balıkları ben almadım, genelde almam zaten benim için tutmak daha zevkli Gulumse
al benden de o kadar...tutmasini daha cok severim
Bul
rusan balıkları götürmüşsündür sen afiyet olsun.. ben senin yerinde olsam tartışırdım adamlarla.senin tartışmadığın iyi olmuş doğrusunu yapmışsın.moral bozulunca kalabalıkta balık tutmanın zevkide olmaz herhaldeWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16 Haziran Turna avımız...:):) feridun 21 4,118 18-06-2009, 23:32
Son Yorum: Ege
  5 Haziran 2009 TURNA avımıız........ feridun 18 3,157 07-06-2009, 03:06