Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekci (92 cm boy levrek resimleri)
LeVrEkCi yazdı:levrek abi bu sağı solu belli olmaz ansızın çıkar gelir Gulumse

Sabırla ve bıkmadan beklemeye devam.76
Bul
nihat balık maşallah ta ben asıl şeyi merak ediyorum.kaç kişi nasiplendi o balıktan mahalle doymuştur herhalde
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
nostalji yapmak iyidir bak dur video ve resimlere levrekçi...kallaviymiş mübarekSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
darısı hepimizn basnaBig Grin
Bul
Konunun ilk halini dün gibi hatırlıyorum ama bazı şeyleri çok fena kaçırmışım. Sanırım o sıralar siteye pek uğrayamamıştım her halde o günlerdi. Yok Eşkina, yok şu, yok bu''''abiler aslan gibi Levreğe o mükemmel ava tebrikden başka ne denilirki keşke herkezin başına böyle güzellikleri yaşamak gelse. Çektiğim en baba Levrek 4kg'lık idi halen heyecanlandırır. Neden biliyormusunuz çok daha fazla ağırlıkta çektiğim balıkların hiç biri LEVREK kadar zevk vermez. Bunu yaşayan bilir öz sözüyle anlayanlara diyelim. Fiko genel deyişleri de ayrıca belirtmiş. Hadi hepimizin başına en kısa sürede gelir inşallah diyelimSmile
Bul
bunların bunları tuttugum gün yemim yoktu sürü altımdaydı yemim olsa kaç olurdu bilmiyorum

Arkadaşım sen sirkülerden habersizsin sanırım, levrek avında bir gün içinde avlanma limiti var ve bu da 5 kg.'dir. Bu fotograflardan anlaşıldığı kadar sen o limiti o avda öoktan geçmişsin. Ayrıca yukarıda ettiğin laf ile tam bohçacı gibi bir izlenim yaratmışsın.
Kınıyorum şiddetle sizi! Ayrıca bu forumda admin omanı da hiç yakıştıramadım!
Adminler böyle avlanır ve böyle sözler söylerse diğer insanlar neler yapar? Siğzin gibiler yüzünden denizlerimizde ve iç sularımızda balık kalmayacak yakın bir gelecekte!
Bul
haldunert yazdı:bunların bunları tuttugum gün yemim yoktu sürü altımdaydı yemim olsa kaç olurdu bilmiyorum

Arkadaşım sen sirkülerden habersizsin sanırım, levrek avında bir gün içinde avlanma limiti var ve bu da 5 kg.'dir. Bu fotograflardan anlaşıldığı kadar sen o limiti o avda öoktan geçmişsin. Ayrıca yukarıda ettiğin laf ile tam bohçacı gibi bir izlenim yaratmışsın.
Kınıyorum şiddetle sizi! Ayrıca bu forumda admin omanı da hiç yakıştıramadım!
Adminler böyle avlanır ve böyle sözler söylerse diğer insanlar neler yapar? Siğzin gibiler yüzünden denizlerimizde ve iç sularımızda balık kalmayacak yakın bir gelecekte!

haldun bey ben birçok kişi gibi sirkülerden habersiz biriydim ve 2005 yılında yani 5 sene evvel bu cevabı yazmışım o zamanlar sirküleri bilmiyor ve bilmediğim içinde uygulamıyordum bunu her yazımda belirtirim herkes bilir ama siz önyargılı yaklaştığınız için hemen saldırıya geçmişsiniz ama canınız saolsun ben buna alışığım sık sık bu durum olmaktadır.
ayrıca ben o zaman adminde değildim yeni üyeydim bunuda gözardı etmişsiniz.
amacınızı aşmanıza gerek yok burada güzel insanların oldugu bir gurubuz ve sizide aramızda görmekten mutlu oluruz.
önyargınızdan dolayı bana arkadaşım diye hitap etmenizi uygun görmüyorum siz arkadaşım olamazsınız..iş tebliğe sirküye uymakla bitse keşke....saygılar.
Bul
Benim yazmaya başladıklarımı harfiyen yazmış Nihat bey.O tarihlerde amatör sirküleri bırakın varlığını bilmezdi kimse.Forumlar sayesinde öğrenilmeye başlandı ve o tarihten sonra herkes dikkat eder oldu.
Bul
haldun bey tarihe bakmamıştır.. belkide ondan yazmıştırSiyirdimben 4 gün izmirde kaldım bir çok trol gördüm belki kendisi görmemiştir.balıkları troller bitirmemiştir. amatör ler bitirmiştir.hatta sirküler değişeli çok oldu şimdi o nun adı 2/2 tebliğ olarak geçmekte..
haldun bey hoş geldin hoş bir yere geldin. Alkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
haldun kardeş hoşgeldin sitemizdeki konuları inceleme lütufunda bulunursanız sirküleri nasıl ön planda tuttuğumuzu görürsünüz.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrek avı Tropheus 48 15,672 16-01-2014, 13:02
Son Yorum: SpinAvcısı
  LEVREK hakkında bildiklerim İSTEK ÜZERİNE :) LeVrEkCi 73 21,225 23-01-2013, 14:20
Son Yorum: bucalı
  levrek avcılıgı yemleri olta takımları LeVrEkCi 35 23,165 16-11-2010, 21:35
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  levrek için yem hunter 27 9,907 29-10-2010, 12:45
Son Yorum: seabasshunter
  levrek DeNiZKuRdU 17 4,990 01-04-2009, 02:45
Son Yorum: yuksell07
  at çekle karataşta levrek karataş ünal 22 10,991 14-02-2009, 01:02
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi