Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekci (92 cm boy levrek resimleri)
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanhee bizim yayınlar 120-150 lilikler kolay tutulur.senin 90 lık lervek zor tutulur.ye bakalım bizi.Hehe
sen 150 lik yayın tuttunmu hiç çıtır ??
Bul
oğru sen 250 oyundasın ya bu balıkta 150 Siyirdimneyse yaww senlem uattab değilim ben sen git ustam gelsin Hadiordanustam tutar o balıkları sen değil.
Bul
ortak boyunun ölçüsünüde aldın ustamınSmileSiyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:ortak boyunun ölçüsünüde aldın ustamınSmileSiyirdim
daha dur ortak ben alacağım onun boyunun tam ölçüsünüHadiordan
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanbiz bunları pazardan almadık Nihat ım.2.3. aynı balık ama 1. farklı bir balık.SiyirdimAynı gün yakalandılar,birisi orada misafirlere ikram olunmuştu.HeheSeerf

Onu bunu bilmem şekerim.Sadece bir kerecik yayın balığı yiyebildim bu zamana kadar.İllaki bir tane senden isterim.Hemde ayıklanmış kızarmaya hazır vaziyette.Ne zaman olursa nasıl bana ulaştırabilirsen o da senin bileceğin iş.SiyirdimNasıl ama bu kadarda yüzsüzlük olur değilmi.SiyirdimHadiordanHiç sıkılmamda yok.Hi
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdimyalçınım söz sana ilk yakaladığım yayından payını alacaksın.Seerf

Eyvallah şekerim.Rast gelsin.Ama sakın benim şansıma güvenme.NayirolamazZor bulursun yoksa yayını.Siyirdim
Bul
hayrettin-18 yazdı:Nasip be şekerim Nasip.bazen öyle niyetlenir giderim"bu gün yakaladığımı .....na verecem" dediğim zaman inan öyle bir balık çıkıyor ki."şeytan dürtüyor geri gelirken" ya koca balık verilirmi al eve götür" diyor.ama niyetlenilene gidiyor mutlaka o balık.nasipte varsa yakalarız yalçın ım.güzelce Tuzlar ,buzlar göndeririz.Seerf

Heyecanla,sabırla ve iştahla bekleyeceğim şekerim.SmileEllerin ve gönlün dert görmesin.AffetAlkis
Bul
yalçın abi bu çıtıra güvenirsen yolda kalırsın sen ustamı ara ondan iste abicim boşver bu çıtırı bu sallama çay bundan kurtulup ustamı getirene kadar sallıyacağım bunu ben Hadiordan
Bul
LeVrEkCi yazdı:yalçın abi bu çıtıra güvenirsen yolda kalırsın sen ustamı ara ondan iste abicim boşver bu çıtırı bu sallama çay bundan kurtulup ustamı getirene kadar sallıyacağım bunu ben Hadiordan

Benim bu yaştan sonra çıtırlarla işim olmaz.NayirolamazHep Ustam-61'konuşuyorum zaten.Wink
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanbiz bunları pazardan almadık Nihat ım.2.3. aynı balık ama 1. farklı bir balık.SiyirdimAynı gün yakalandılar,birisi orada misafirlere ikram olunmuştu.HeheSeerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=30497&stc=1&...1294171389]

balığın boyu gelse gelse bir metre anca gelir senin boyun ile kıyaslayacak olursak gerisi nerede bu yayının Siyirdim çıtırım
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrek avı Tropheus 48 15,658 16-01-2014, 13:02
Son Yorum: SpinAvcısı
  LEVREK hakkında bildiklerim İSTEK ÜZERİNE :) LeVrEkCi 73 21,203 23-01-2013, 14:20
Son Yorum: bucalı
  levrek avcılıgı yemleri olta takımları LeVrEkCi 35 23,157 16-11-2010, 21:35
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  levrek için yem hunter 27 9,899 29-10-2010, 12:45
Son Yorum: seabasshunter
  levrek DeNiZKuRdU 17 4,983 01-04-2009, 02:45
Son Yorum: yuksell07
  at çekle karataşta levrek karataş ünal 22 10,986 14-02-2009, 01:02
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi