Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
önemli bir konu..
Sen doğaya cömert davranırsan, doğada sana cömert davranır. Yasak avlarla doğaya saldırırsan, doğada senden intikamını alır diye düşünüyorum. Yasaklama daha doğrusu sınırlamalar boş yere getirilmiyor. Hem hayvanların neslini devam etmesi, hemde gelecek nesle bir şeyler bırakmak en büyük amaç. Tabiki bizlere, biz amatörlere vatandaş olarak düşen vazife görevlileri ve kaçak avcıları uyarmak. Sevgi ile dostça.
Bul
ahmaklıktan başka birşey değil yaptıkları,hem kendilerine hem de doğaya zarar veriyorlar.. yazık..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
İnsan bunu nasıl yapar ya.Hala inanamıyorum Hi
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
Bunları yapanlar insan olamaz...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
ne güzel bir sözdür ki o '' ava giden avlanır '' eee olcagı o.dinamit bir yerlerinde patlamış.hiç ama hiç üzülmüyorum.ne demişler '' bir nusubet bin nasihattan iyidir''
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
u_boy yazdı:ne güzel bir sözdür ki o '' ava giden avlanır '' eee olcagı o.dinamit bir yerlerinde patlamış.hiç ama hiç üzülmüyorum.ne demişler '' bir nusubet bin nasihattan iyidir''

haklısın ümit..böyle cehaletle hareket edilirse.Allah muhafaza canlarından bile olurlar..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bırakma Olta Takımları (Konu Bölme) LeVrEkCi 15 3,848 27-04-2011, 06:33
Son Yorum: yycolak
  önemli LEVREK duyurusu LeVrEkCi 29 4,183 04-10-2007, 20:28
Son Yorum: LeVrEkCi
  önemli yardım LeVrEkCi 18 3,271 01-02-2007, 00:08
Son Yorum: mudanya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi