u_boy yazdı:armut piş , ağızıma düş . oldu
biraz uğraş derim bence
ya ben tembel adamım vallaha bi de dolma gibi parmaklar var bildiğin ahtapot kolu gibi. bağlayamıyorum
yycolak yazdı:Burhancım sen bu güne kadar nerelerdeydin?...
Siteye neşe getirdin.
Ama arkadaşlara katılıyorum.Olta yapmasını bilmeyen balıkçı olamaz...
Ya çaktırmadan hazır olta alacaksın.Yada kendin öğreneceksin.
O kadar üstatla aynı şehirdesin.Şansın çok yüksek.Hemen birinin peşine takıl.
Çok yakında sende uzman ol.Yoksa yolarsın saçını başını...
abi şimdi şöyle

teşekkür ederim size neşe verdiğim için. ben çok tembel adamım. yani iğneye misina bağlayabiliyorum ama kösteği bedene bağlayamıyorum olmuyor. anket yapmışım kimse onaylamamış hep kendi yapsın demiş valla halal olsun ne diyim, bi gün lokalde arkadaşlarla oturuyoruz, bi baktım nihat abi ordan geliyor
manisalıdeli yazdı:yalçın abi doğru söylemiş en yakınında ozan ve nihat gibi nice ustalar var yardımları boş çevirme derim yada hazır takım almaya devamm

ozanı küstürdüm galiba ama o küsmez bana ya, bigün ozanı kuzenim ozan diye aramıştım..
- Ozancım naber kardeşim ?
- İyidir kanka senden naber ?
- İyidir ya bizde napalım.. nerdesin ne ediyosun ?
- Hastanedeyim abi çalışıyorum...
- Ne hastanesi la ? sen garson değil misin bağdat caddesinde ?
- Ne garsonu abi delirdin mi ?
- olm saçmalama sen garsondun ?
- ya git işine olm ne diyosun ?
- ee ne zaman girdin ?
- ben hep burdaydım !!
- Balık and Ozan sen misin ?
- Heğe benim ?
- Allah cezanı.. kapat la kapat
2 saat muhabbet ettik adamla yav
Albatros-gr yazdı:Burhan bir seyler istemenin de bir usul -kaidesi var yaw
,,sen rasmen tehdit ediyorsun..bu bir sey istemek icin yeni sistem mi?
rastgele
Abi aşk olsun ben nazikçe bi anket yaptım vallahi bir art niyetim yoktu sendeki borulu mezgit takımını gördüm ama yunanistan dasın. utanmasam senden istiyecektim ama yüzüm kızardı vazgeçtim. keşke onlardan bi 10 tane yollasan..
LeVrEkCi;21
1344 yazdı:arkadaşlar buranı biraz tanıtayım önce sizlere:
burhan 2 metre boyunda sudan korkan dev bir bebektir,kendisi kumda otururken bile 200 metre açıktan geçen yunusları görüp beni arayıp yardım istemiştir(ben o sırada denizde balık tutuyorum ozanlarla)
burhan siteye üye olur neşe getirir adminlik yapmıştır tam herşey iyiyken kendine fazla güveni gelir kütt bi takla admilnlik gider hatta banlanır kendide gider
sonra gelir sevildiğini bilir ama değer bilmez gelir başka isimle yine tabii ilk mesajda belli eder burhan geldi dedirtir buyur deriz el üstünde tutarız hatta bu sefer vip bile olur ama yine kendine ve agabeylerine güveni gelir küüttt vip gider burhan gider.
sonra 3. kez bi sinek olarak gelir diğer isimler affedilir birleştirilir bu seferde ilk hatasını anket açarak yapar oktay abisi düzenler nihat seyreder bakalım ne zaman ne yapacak diye izler kardeşini.
yani tutarsızdır birkeresinde bile kendini sevdirmediği olmadı ama her seferindede banlanarak gitti siteden.siteden banlananlar arasında en sevilen isimdir
hatta banlanmasını banlayan kişi bile istemez.
ben onun 40 yaşında olgunlaşacağını değer bileceğini istese burada ne imkanlar verilebileceğini göreceğini düşünüyorum bakalım bu sefer inşallah olacak ümidi ile seyirdeyim.
haa bu sefer bi değişiklik var ama bakın hakkını yememek lazım bu sefer olta yapıp balığa gidip hatta ve hatta rapor bile yazdı işte bu büyük bir ilerleme burhan adına.
bakacaz görecez bakalım 
Nihat abi ağzından bal damlıyor yav. hepiniz çok iyi insanlarsınız ben hata etmişimdir bilememişimdir affetmişsinizdir. art niyet olsa şimdi burda olur muydum ben. bu arada o raporu acayip yazmışım ha ereğli raporunu okudum yarıldım gülmekten.
LeVrEkCi yazdı:yok abi bebekler nasıl ister oda öyle onu 2 metrelik bebek olarak gör o zaman normal karşılarsın.
LeVrEkCi yazdı:yazdığı raporu okurmusunuz:
----------------------------------
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=5208 linki burada lütfen okuyun
işte bu süper !