Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kastamonu'nun Alabalıkları
yycolak yazdı:Alabalıklı raporlar yeni sezona.
Hayırlı olsun.Rose
Şimdi sıra denizde.Yine hayırlı olsun.Rose
Manisaya gelince lütfen benimde haberim olsun.
Üstatla mutlaka tanışmak isterim.

İnşallah Sevgili Yalçın...

Bende seninle görüşmeyi çok isterim ve çok mutlu olurum..Kısmetse mutlaka geleceğim..Davetine teşekkür ederim...

Lakin bir ricamı yerine getirirsen çok mutlu olacağım.Üstad-hoca vs. gibi tabirlere hiç alışamadım..Yapım bunları sindirmeye müsait değil.Ben sizlerin takdirlerinizin sonucu olarak bunları söylediğinizi bilmeme rağmen , en aşağı seviyede amatör balık avcısı olmayı seviyorum.Hep böyle kalmak istiyorum.

Bana abi-amca-dede-birader-ahmet gibi herşeyi de ama üstad falan deme ne olur...Happy

Bak hemen saçlarımda kepek yaptı..Happy

Selamlar...
Bul
aygroup yazdı:İnşallah Sevgili Yalçın...

Bende seninle görüşmeyi çok isterim ve çok mutlu olurum..Kısmetse mutlaka geleceğim..Davetine teşekkür ederim...

Lakin bir ricamı yerine getirirsen çok mutlu olacağım.Üstad-hoca vs. gibi tabirlere hiç alışamadım..Yapım bunları sindirmeye müsait değil.Ben sizlerin takdirlerinizin sonucu olarak bunları söylediğinizi bilmeme rağmen , en aşağı seviyede amatör balık avcısı olmayı seviyorum.Hep böyle kalmak istiyorum.

Bana abi-amca-dede-birader-ahmet gibi herşeyi de ama üstad falan deme ne olur...Happy

Bak hemen saçlarımda kepek yaptı..Happy

Selamlar...

Bize göre çok değişik yerlerde ve yöntemlerle avlanıyorsun Abi.
Buna göredede bir ayrıcalık doğuyor.
Onun için bu şekilde hitabları her zaman hak ediyorsun gibi düşünmüştüm.
Ama aynı konuda iki sefer uyarıldığıma göre üzülmüş olsamda üzmek istemem.
Bundan sonra Abimsin.
Bunada itiraz olmaz İnşallah.
Bul
yycolak yazdı:Bize göre çok değişik yerlerde ve yöntemlerle avlanıyorsun Abi.
Buna göredede bir ayrıcalık doğuyor.
Onun için bu şekilde hitabları her zaman hak ediyorsun gibi düşünmüştüm.
Ama aynı konuda iki sefer uyarıldığıma göre üzülmüş olsamda üzmek istemem.
Bundan sonra Abimsin.
Bunada itiraz olmaz İnşallah.

Sevgili Yalçın Kardeşim...

Herkesin farklı işler yapmasına rağmen,birbirinden üstünlüğü olduğuna ben inanmıyorum.Yaratılışlarımız farklı olabilir..Kaderler farklı olabilir..Kimi hızlı koşar ,kimi hızlı yüzer ,kimi hızlı hesap yapar..
Bende üstünlük veya farklılık olarak gördüklerini ,ben de herbirinizde ayrı ayrı görüyorum.
Faruğun tuttuğu balıklara baksana Maşallah...Uğurun yayınlar vs...

Yani birbirimizden farkımız zaten yok..

Ben asla üzülmüş falan değilim..İyi anlamda söylediğinize hiç şüphem yok...Hatta daha önce söylediğimi bile unutmuşum...Ama bak görüyorsun..Ruhum tepki veriyor...Happy

Seni çok sevdiğimi hiç unutma...
Bul
aygroup yazdı:Faruk Kardeşim...

Gönderilen resimler bölümüne bir baktım..Neredeyse yarısını ben yollamışım...Happy..Milleti bıktırmadan kısa keselim dedim...Yoksa bizdeki raporlar buraya sığmayabilir....

Hem üzülme...İnşallah önümüzdeki 50-60 sene burada olacağım..Yine yollarım...

Bakalım denizde ne kısmetimiz var...Aslında senden bize bir şey kaldığını sanmıyorum ama deneyeceğiz artık...Siyirdim

Sevgiler...
alabaliklarin fotolarina inan hayranlikla bakiyorum...balik olarak cok guzeller..ciddi soyluyorum..
abi ayip ettin sizin gibi ustadlarin onunde denizde balik birakmamak mi?ne haddimize..
saygilar76
Bul
Albatros-gr yazdı:alabaliklarin fotolarina inan hayranlikla bakiyorum...balik olarak cok guzeller..ciddi soyluyorum..
abi ayip ettin sizin gibi ustadlarin onunde denizde balik birakmamak mi?ne haddimize..
saygilar76

Arkadaşlar biri beni tutsun (üstad demiş)...HappyHappy

Teşekkürler Farukçuğum...Kısmetse 50-60 sene daha balık resmi yollayacağım...HappyBen de senin balıklara hayran oluyorum...Birbirimizin eksiklerini tamamlıyoruz işte...

Selamlar...
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Yalçın Kardeşim...

Herkesin farklı işler yapmasına rağmen,birbirinden üstünlüğü olduğuna ben inanmıyorum.Yaratılışlarımız farklı olabilir..Kaderler farklı olabilir..Kimi hızlı koşar ,kimi hızlı yüzer ,kimi hızlı hesap yapar..
Bende üstünlük veya farklılık olarak gördüklerini ,ben de herbirinizde ayrı ayrı görüyorum.
Faruğun tuttuğu balıklara baksana Maşallah...Uğurun yayınlar vs...

Yani birbirimizden farkımız zaten yok..

Ben asla üzülmüş falan değilim..İyi anlamda söylediğinize hiç şüphem yok...Hatta daha önce söylediğimi bile unutmuşum...Ama bak görüyorsun..Ruhum tepki veriyor...Happy

Seni çok sevdiğimi hiç unutma...

Duygularımız karşılıklı Ahmet Abicim.Sefiom
Meraketme.Bu günlerde biraz alınganım herhalde.Mahcup
Bul
ahmet abim sezon güzel geçti bu sene inşallah seneye dahada iyi geçerAlkisAffetmanisadaki avınızın planını yaparken ona göre yapın en az 1 2 gün fazlalık olsun ki sizlerle tanışma görüşme fırsatımız olsunSiyirdimsevgilerimle...denizde de rastgele ayrıca..raporlarını bekliyoruz yine dört gözle..Siyirdim
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
bereketli olsun arkadaşım
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
manisalıdeli yazdı:ahmet abim sezon güzel geçti bu sene inşallah seneye dahada iyi geçerAlkisAffetmanisadaki avınızın planını yaparken ona göre yapın en az 1 2 gün fazlalık olsun ki sizlerle tanışma görüşme fırsatımız olsunSiyirdimsevgilerimle...denizde de rastgele ayrıca..raporlarını bekliyoruz yine dört gözle..Siyirdim

Çok teşekkürler Feridun..

Kısmetse mutlaka geleceğim....Tahminimce sen keklik içine doldurulmuş tavşan karaciğerli pilav yememişindir..Siyirdim

İnşallah beraber yeriz...

Sevgiler...
Bul
Tebrikler güzel av olmuş insanın içi gitmiyor desem yalan olur hani..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Adapazarı ve Kocaeli'nin Alabalıkları aygroup 36 5,566 11-08-2011, 13:23
Son Yorum: ufuktan26
  Adapazarı'nın Alabalıkları aygroup 41 5,356 18-07-2009, 22:27
Son Yorum: Can ARSLAN
  Çanakkale'nin Alabalıkları aygroup 37 5,076 13-07-2009, 17:32
Son Yorum: aygroup
  Sezonun ilk ALABALIKLARI, Mehmet Usta 16 5,187 25-11-2006, 11:15
Son Yorum: ANTALYALI07
  Kastamonu Evrenyeli de avlanacağımız yerler ! SinekOltasi 9 2,538 08-09-2006, 13:17
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi