Yorumları: 3,396
Konuları: 133
yycolak yazdı:Alabalıklı raporlar yeni sezona.
Hayırlı olsun.
Şimdi sıra denizde.Yine hayırlı olsun.
Manisaya gelince lütfen benimde haberim olsun.
Üstatla mutlaka tanışmak isterim.
İnşallah Sevgili Yalçın...
Bende seninle görüşmeyi çok isterim ve çok mutlu olurum..Kısmetse mutlaka geleceğim..Davetine teşekkür ederim...
Lakin bir ricamı yerine getirirsen çok mutlu olacağım.Üstad-hoca vs. gibi tabirlere hiç alışamadım..Yapım bunları sindirmeye müsait değil.Ben sizlerin takdirlerinizin sonucu olarak bunları söylediğinizi bilmeme rağmen , en aşağı seviyede amatör balık avcısı olmayı seviyorum.Hep böyle kalmak istiyorum.
Bana abi-amca-dede-birader-ahmet gibi herşeyi de ama üstad falan deme ne olur...
Bak hemen saçlarımda kepek yaptı..
Selamlar...
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
aygroup yazdı:İnşallah Sevgili Yalçın...
Bende seninle görüşmeyi çok isterim ve çok mutlu olurum..Kısmetse mutlaka geleceğim..Davetine teşekkür ederim...
Lakin bir ricamı yerine getirirsen çok mutlu olacağım.Üstad-hoca vs. gibi tabirlere hiç alışamadım..Yapım bunları sindirmeye müsait değil.Ben sizlerin takdirlerinizin sonucu olarak bunları söylediğinizi bilmeme rağmen , en aşağı seviyede amatör balık avcısı olmayı seviyorum.Hep böyle kalmak istiyorum.
Bana abi-amca-dede-birader-ahmet gibi herşeyi de ama üstad falan deme ne olur...
Bak hemen saçlarımda kepek yaptı..
Selamlar...
Bize göre çok değişik yerlerde ve yöntemlerle avlanıyorsun Abi.
Buna göredede bir ayrıcalık doğuyor.
Onun için bu şekilde hitabları her zaman hak ediyorsun gibi düşünmüştüm.
Ama aynı konuda iki sefer uyarıldığıma göre üzülmüş olsamda üzmek istemem.
Bundan sonra Abimsin.
Bunada itiraz olmaz İnşallah.
yycolak yazdı:Bize göre çok değişik yerlerde ve yöntemlerle avlanıyorsun Abi.
Buna göredede bir ayrıcalık doğuyor.
Onun için bu şekilde hitabları her zaman hak ediyorsun gibi düşünmüştüm.
Ama aynı konuda iki sefer uyarıldığıma göre üzülmüş olsamda üzmek istemem.
Bundan sonra Abimsin.
Bunada itiraz olmaz İnşallah.
Sevgili Yalçın Kardeşim...
Herkesin farklı işler yapmasına rağmen,birbirinden üstünlüğü olduğuna ben inanmıyorum.Yaratılışlarımız farklı olabilir..Kaderler farklı olabilir..Kimi hızlı koşar ,kimi hızlı yüzer ,kimi hızlı hesap yapar..
Bende üstünlük veya farklılık olarak gördüklerini ,ben de herbirinizde ayrı ayrı görüyorum.
Faruğun tuttuğu balıklara baksana Maşallah...Uğurun yayınlar vs...
Yani birbirimizden farkımız zaten yok..
Ben asla üzülmüş falan değilim..İyi anlamda söylediğinize hiç şüphem yok...Hatta daha önce söylediğimi bile unutmuşum...Ama bak görüyorsun..Ruhum tepki veriyor...
Seni çok sevdiğimi hiç unutma...
Yorumları: 25,969
aygroup yazdı:Faruk Kardeşim...
Gönderilen resimler bölümüne bir baktım..Neredeyse yarısını ben yollamışım...
..Milleti bıktırmadan kısa keselim dedim...Yoksa bizdeki raporlar buraya sığmayabilir....
Hem üzülme...İnşallah önümüzdeki 50-60 sene burada olacağım..Yine yollarım...
Bakalım denizde ne kısmetimiz var...Aslında senden bize bir şey kaldığını sanmıyorum ama deneyeceğiz artık...
Sevgiler...
alabaliklarin fotolarina inan hayranlikla bakiyorum...balik olarak cok guzeller..ciddi soyluyorum..
abi ayip ettin sizin gibi ustadlarin onunde denizde balik birakmamak mi?ne haddimize..
saygilar
Albatros-gr yazdı:alabaliklarin fotolarina inan hayranlikla bakiyorum...balik olarak cok guzeller..ciddi soyluyorum..
abi ayip ettin sizin gibi ustadlarin onunde denizde balik birakmamak mi?ne haddimize..
saygilar
Arkadaşlar biri beni tutsun (üstad demiş)...

Teşekkürler Farukçuğum...Kısmetse 50-60 sene daha balık resmi yollayacağım...

Ben de senin balıklara hayran oluyorum...Birbirimizin eksiklerini tamamlıyoruz işte...
Selamlar...
Yorumları: 20,389
aygroup yazdı:Sevgili Yalçın Kardeşim...
Herkesin farklı işler yapmasına rağmen,birbirinden üstünlüğü olduğuna ben inanmıyorum.Yaratılışlarımız farklı olabilir..Kaderler farklı olabilir..Kimi hızlı koşar ,kimi hızlı yüzer ,kimi hızlı hesap yapar..
Bende üstünlük veya farklılık olarak gördüklerini ,ben de herbirinizde ayrı ayrı görüyorum.
Faruğun tuttuğu balıklara baksana Maşallah...Uğurun yayınlar vs...
Yani birbirimizden farkımız zaten yok..
Ben asla üzülmüş falan değilim..İyi anlamda söylediğinize hiç şüphem yok...Hatta daha önce söylediğimi bile unutmuşum...Ama bak görüyorsun..Ruhum tepki veriyor...
Seni çok sevdiğimi hiç unutma...
Duygularımız karşılıklı Ahmet Abicim.

Meraketme.Bu günlerde biraz alınganım herhalde.
Yorumları: 717
Konuları: 7
Yorumları: 765
Konuları: 45
bereketli olsun arkadaşım
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
manisalıdeli yazdı:ahmet abim sezon güzel geçti bu sene inşallah seneye dahada iyi geçer
manisadaki avınızın planını yaparken ona göre yapın en az 1 2 gün fazlalık olsun ki sizlerle tanışma görüşme fırsatımız olsun
sevgilerimle...denizde de rastgele ayrıca..raporlarını bekliyoruz yine dört gözle..
Çok teşekkürler Feridun..
Kısmetse mutlaka geleceğim....Tahminimce sen keklik içine doldurulmuş tavşan karaciğerli pilav yememişindir..
İnşallah beraber yeriz...
Sevgiler...
Yorumları: 795
Konuları: 8
Tebrikler güzel av olmuş insanın içi gitmiyor desem yalan olur hani..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)