araphüso26 yazdı:eminim şimdi yumuşacık olmuşsundur stres sinir kalmamıştır güzel balıklar afiyet olsun
Abi birde öpülecek balık yakalasaydım.Bak gör sen beni.Daha da yumuşacaktım, yumoş gibiSana da nazire yapacaktım, ben daha güzel öpüyorum diye
Teşekkür ederim Hüseyin abim.Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rastgele...
Bahadır,iki gün denizin balığın keyfini çıkardınbalık bu günlerde buralarda çok nazlı sen iyi av yapmışsın daha bollarına büyüklerine inşallah.Bereketli afiyet olsun
Bahadırcım seninki tam bir doping olmuş.
Bayağı idare eder diyeceğim ama pek rahat olacağını zannetmiyorum.
Hazır bekarken bir gece avı fena olmaz değilmi...
Balıklar harika görünüyor.Yarasın...
Sevgili Bahadır güzel paylaşım bir paylaşım olmuş,
sezon daha yeni başlıyor, daha niceleri rastgelsin.
bizlerde bu c.tesi günü sabah erken çıkıp saat 10'a kadar avlandık,
balığın en kıt zamanı olduğu için kayda değer bir kaç balık dışında pek birşey alamadık.
önümüzdeki haftalara bakacağız artık.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
uzun bir aradan sonra güzel bir haftasonu olmuş bahadır abi pembeleri bulsaymışınız dahada iyi olacakmış ama yinede tavalık çıkmış bereketli ve afiyet olsun
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
orhanekmekci yazdı:Bahadır,iki gün denizin balığın keyfini çıkardınbalık bu günlerde buralarda çok nazlı sen iyi av yapmışsın daha bollarına büyüklerine inşallah.Bereketli afiyet olsun
Vallaha özlemişim Orhan abi.Buna da şükür.Tavalıkları aldık.
Daha bereketlileri sizlerin olur inşallah.Rastgele...
yycolak yazdı:Bahadırcım seninki tam bir doping olmuş.
Bayağı idare eder diyeceğim ama pek rahat olacağını zannetmiyorum.
Hazır bekarken bir gece avı fena olmaz değilmi...
Balıklar harika görünüyor.Yarasın...
Teşekkürler Yalçın abim.YAkında gece avına beraber gideriz inşallah.Bol sohbet muhabbet olur.Rastgele...
Salih Reis yazdı:Sevgili Bahadır güzel paylaşım bir paylaşım olmuş,
sezon daha yeni başlıyor, daha niceleri rastgelsin.
bizlerde bu c.tesi günü sabah erken çıkıp saat 10'a kadar avlandık,
balığın en kıt zamanı olduğu için kayda değer bir kaç balık dışında pek birşey alamadık.
önümüzdeki haftalara bakacağız artık.
Teşekkür ederim Salih Bey.Bu aralar balık gerçekten nazlı.09.00'dan öğleye kadar tık yok desem yeri.Umarım bundan sonra buluruz balığı.Rastgele...
bestvz yazdı:Tebrıkler Bahadır Bey Guzel bır av yapmıssınız.
Havanın guzel olmasıda denız trafıgını baya yogunlastırmıs anlasılan .
Saygılarımla,
Saolasın Fuat, oldukça yoğun bir trafik vardı.Duyan gelmiş
Sizlere de rastgele...
fish or die yazdı:uzun bir aradan sonra güzel bir haftasonu olmuş bahadır abi pembeleri bulsaymışınız dahada iyi olacakmış ama yinede tavalık çıkmış bereketli ve afiyet olsun
Teşekkür ederim Murat'ım.İnşallah pembeleri Eylül'den sonra buluruz.Rastgele...