Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eylül 2009 2
Tebrikler Can Bey. Herzamanki gibi çok güzel balıklar. Eklediğim resimdeki sargozda boğazda tutuldu.
RastgeleSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Albatros-gr yazdı:Can bu guzel zipkin raporlarin icin cok sagol.Alkis
.beni her defasinda eski gunlere goturuyorsun
su bulanik iken,insani suyun icinde durasi gelmiyor....zaten saglikli av yapilamiyor
guzel baliklar,afiyet olsun

Abi teşekkürler,
bulanıklık sorun değil ..aslında..hatta avantaj...3-4 m görüş bence av için en uygunu,
asıl sorun karadenizin bu kısmında çeşit yok...
kefalden başka av bulmak zor, levrek ve sivriburunlar daima tercihim onlar seyrekde olsa görünüyor...sonrası yok..
eşkinaların büyüklerini gececiler fenerle topluyor, taş altlarında kalan bireylere zıpkın atmaya kıyamıyorum..
yılda birkaç kez lüfer-kofana veya kalkan görmek büyük ikramiye bulmak gibi..
bu sebeple 300+300 km yol yapıp ege suyuna gidiyorum yılda birkaç kez..sırf berrak su ve çeşit için...

birde yıllardır ilk defa bu sene bir fobi oluştu..su bulanık..sürekli tek başıma avlanıyorum(kendi tercihim)..0 dan 14-15m lere kadar derinlik,önümü açık deniz,zıpkının ucunu zor görüyorsun çoğu yerde, inmişim aşağıya mechule doğru Smile ..birde geçen aylarda kilyos açıklarında avlanan , aşağıda resmi olan balığın arkadaşlarından birine denk gelme ihtimalini düşünmek..suda yoruyor insanı Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
yycolak yazdı:Can kardeşim candan kutlarım
Tek zıpkıncı sen varsın sitede ısrarlı...
Balıklar gayet güzel ve ustaca vurulmuş.
Iskaların sebebi palamutta olamazmı
Belki bir yeri paslanmıştır.

samimi ilginize çok teşekkür ederim,
genellikle ilk atışta balıkta felç oluşturan yanal çizgiye atış yapmaya çalışırım, altında ana omurga var çünkü..
palamut iyi durumda, şiş lastik kombinasyonu sorundu, suda anlamıştım çözdüm Smile

sitede olan zıpkıncı konusu Smile

zaten zıpkın avı forumlarının hemen hemen hepsine üyeyim, en büyüğünde mod.lukta yaptım, en eski üyelerdenim hatta..
zıpkıncılar arasında sürtüşme ve sorun çok fazla, yeni yetmelerin adap-usul bilmeden yaptıkları ukalalıklar yoruyor Smile

burada gerçekten çok samimi bir ortam var, masadaki oyuncu olmasamda, yancı olarak çayımı içip arada oyuna dahil olmak zaten yeterince keyifli Smile
teşekkürler
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Balıklar muhteşem görünüyor AlkisAlkis tebrikler. Bu arada sargozlar baya iyiymiş ortalama 700-800 gr. varmı?

suda gördüklerim ortalama 200 grlardan başlıyor, resimdekiler 350-450 gr lık bireyler..

Smile

şimdi buzluktan üçünü çıkartıp tarttım( temizlenmiş halde-donmuş 970 gr geldi)

geçen sene ilk defa görünmeye başladıklarında, çok küçükdüler, seneye inşallah..
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
LeVrEkCi yazdı:can maşallahın var dalmaya hevesimin arttıgı son günlerde bu raporlar banada çok iç açıcı gelmeye başladı,bi elbise alayım bende yaz kış dalmaya başlıyorum,
balıklar harika,nefesine sağlık.rastgele Alkis

suyun altı, üstünden çok daha güzeldir..tavsiye ederim..

yanlız uyarayım o levrekleri lüferleri çok ararsın Smile kefallerle haşırneşir olmaya hazır ol(denizin bu kısmında Smile )
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
thunderbolt yazdı:Güzel av olmuş Can , tebrikler Alkis Afiyet olsun Seerf Kışın soğuk günlerinde de dalmaya devam ediyor musun ?

teşekkürler,

kasım sonuna kadar karadenizin bu kısmında avlanmaya çalışıyorum, su çok berrak oluyor( su soğuyunca plankton vs yok oluyor) görüş netleşiyor..fakat
av göç ediyor yada çok daha derinlere çekiliyor,
kısmet olursa, fırsat bulup bir iki kaçamak yapıyorum ege suyuna..
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
BALIK and OZAN yazdı:balıklar şahane merada çok güzel görünüyor..bende zıpkıncılığı geliştirmek istiyorum iyi bir zıpkın ve elbise almayı planlıyorum.tebrikler..saygılar..rastgele..Alkis

bilgim ve çevrem dahilinde malzeme vs. konularda yardımcı olmaya çalışırım..

suyun altı üstünden çok daha güzeldir, biraz külfetlidir Smile

teşekkürler
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
balıkoltası yazdı:Tebrikler Can Bey. Herzamanki gibi çok güzel balıklar. Eklediğim resimdeki sargozda boğazda tutuldu.
RastgeleSeerf

maşallah, olta ile avlamak dahada zor bence Smile

bilgi notu, benim avladıklarımın mide ve barsakları çok küçük midye kırıkları dolu idi
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Can ARSLAN yazdı:Abi teşekkürler,
bulanıklık sorun değil ..aslında..hatta avantaj...3-4 m görüş bence av için en uygunu,
asıl sorun karadenizin bu kısmında çeşit yok...
kefalden başka av bulmak zor, levrek ve sivriburunlar daima tercihim onlar seyrekde olsa görünüyor...sonrası yok..
eşkinaların büyüklerini gececiler fenerle topluyor, taş altlarında kalan bireylere zıpkın atmaya kıyamıyorum..
yılda birkaç kez lüfer-kofana veya kalkan görmek büyük ikramiye bulmak gibi..
bu sebeple 300+300 km yol yapıp ege suyuna gidiyorum yılda birkaç kez..sırf berrak su ve çeşit için...

birde yıllardır ilk defa bu sene bir fobi oluştu..su bulanık..sürekli tek başıma avlanıyorum(kendi tercihim)..0 dan 14-15m lere kadar derinlik,önümü açık deniz,zıpkının ucunu zor görüyorsun çoğu yerde, inmişim aşağıya mechule doğru Smile ..birde geçen aylarda kilyos açıklarında avlanan , aşağıda resmi olan balığın arkadaşlarından birine denk gelme ihtimalini düşünmek..suda yoruyor insanı Smile
cesit konusunda haklisin..ege de cesit var....tabii karadeniz hakkinda bilgim yok,sizlerden ogreniyorum..
bulanik suya gelince,3-4 metre avlanilabilir..fakat her zaman berrak bir suyu sevmisimdir,zipkincilik yaptigim zamnlara..asagidaki arkadasa gelince..sadece Allah muhafaza diyebilirimAffet,aman dikkatli olun
rastgele
Bul
can tebrikler daha çeşit ve büyüklerine AffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,560 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,980 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,753 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  13 eylül turna avı kovboy 5 1,710 15-09-2011, 13:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  24 Eylül Cankurtaran rusan 28 4,521 28-09-2010, 22:48
Son Yorum: eşref sürek
  levrekci 18-11-2009 LeVrEkCi 48 6,599 03-02-2010, 11:25
Son Yorum: fotokopici
  2009 un son avı orhanekmekci 49 5,966 04-01-2010, 20:23
Son Yorum: orhanekmekci
  17/12/2009 Raporu thunderbolt 60 7,493 24-11-2009, 01:15
Son Yorum: ilerya
  levrekci ne tutar :) 6-10-2009 LeVrEkCi 50 6,646 11-10-2009, 00:50