22-10-2009, 11:55
Muhteşem ikili iş başında.Valla size helal olsun demekten başka birde afiyet olsun diyorum. Tebrikler. Trofeyi yakında görücez galiba. Baksana Fangiri oldukça yakışıklı
30 balik= 1 trofe
|
22-10-2009, 11:55
Muhteşem ikili iş başında.Valla size helal olsun demekten başka birde afiyet olsun diyorum. Tebrikler. Trofeyi yakında görücez galiba. Baksana Fangiri oldukça yakışıklı
22-10-2009, 12:31
sirkülere uygun bi trofe olmamış ama olsun abicim
![]() ![]() ![]() ![]()
Nazar etme ne olur;at çek seninde olur
![]()
22-10-2009, 14:11
başlığı gördüm ilk düşündüğüm faruk abi almış en sonunda büyük bir levrek dedim
![]() ![]() ![]()
22-10-2009, 15:18
yalova tatar yazdı:tebrikler çok güzel trofe olmuşlartesekkurler Erden..selamlarinizi iletiyorum.. sizlerede rastgele thunderbolt yazdı:Faruk Abi harika balık yakalamışsınız Trofe çalışması takdire şayan ve ilginç bir düşünce gerçekten de Afiyet olsun sizleretesekkurler Nedim...oylesine son anda aklima geldi... sizlerede rastgele blue_zaire yazdı:tebrıkler abı cok guzel balıklar afıyet olsuntesekkurler Fevzi...sizlerede rastgele Tropheus yazdı:faruk abi trofen afiyet olsun ne dıyelım guzel<av olmustesekkurler Sedat..sizlerede rastgele Salih Reis yazdı:Faruk abicim ellerin dert görmesintesekkurler Salih..insallah.. sizlerede bol trofeli avlar
22-10-2009, 15:21
fish or die yazdı:faruk abi yine boş yok tavalıklar çıkmış bereketli ve afiyet olsuntesekkurler Murat...tavaliklar ciktida..sen su isparilerin bir ipini ceksen diyorum...her yerde dolasmasinlar oyle ![]() sizlerede rastgele doktor yazdı:Faruk abi tebrik ederim her zaman ki gibi güzel balıkçılık yapmışsınız mercanlar çok güzeller elinize emeğinize sağlık afiyet olsun.tesekkurler Eren.. insallah,cunku hasret kaldik guzel bir trofeye trofe olarak ta kabul ettigin icin ayrica tesekkurler sizlerede rastgele bestvz yazdı:tesekkurler Fuat..sizlere gercek trofeler nasip olsun
22-10-2009, 15:25
ALTAYLI yazdı:Muhteşem ikili iş başında.Valla size helal olsun demekten başka birde afiyet olsun diyorum. Tebrikler. Trofeyi yakında görücez galiba. Baksana Fangiri oldukça yakışıklıtesekkurler Ercan abi....insallah yakinda bir tane gercek rastgelir.. sizlerede bol trofeli avlar manisalıdeli yazdı:sirkülere uygun bi trofe olmamış ama olsun abicimtesekkurler Feridun,trofe kabul ettigin icin ayrica cok sagol sizlerede rastgele LeVrEkCi yazdı:başlığı gördüm ilk düşündüğüm faruk abi almış en sonunda büyük bir levrek dedimtesekkurler Nihat.. trofeye doymayi birak ..son zamanda hasret kaldik....iste bu hasret boyle cozumler uretmemize neden oluyor ![]() sizlerede rastgele
22-10-2009, 16:36
faruk elinize sağlık güzel av yapmışsınız adnan arkadaşa selamlar afiyet olsun rast gele.
![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
22-10-2009, 16:56
faruk abi ne güzel balıklar almışsınız.son resimdeki trofe kimin aklına gelmişse çok iyi düşünmüş.afiyet olsun.
22-10-2009, 19:57
trofe gerçekten güzel olmuş afiyet olsun..
22-10-2009, 21:01
Tebrikler Faruk abi balıklar çok güzel bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|