Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
30 balik= 1 trofe
Muhteşem ikili iş başında.Valla size helal olsun demekten başka birde afiyet olsun diyorum. Tebrikler. Trofeyi yakında görücez galiba. Baksana Fangiri oldukça yakışıklı
Bul
sirkülere uygun bi trofe olmamış ama olsun abicimSiyirdimbizde sayılırBobotebrikler her ikinizedeAlkis afiyetler olsunSeerf
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
başlığı gördüm ilk düşündüğüm faruk abi almış en sonunda büyük bir levrek dedim Gulumseneyse abi sen trofelere doymuşsun nasıl olsa buda değişik trofe olsun GulumserastgeleAlkis
Bul
yalova tatar yazdı:tebrikler çok güzel trofe olmuşlar Alkis Seerf Bobo faruk .adnanada selamlarAffet
tesekkurler Erden..selamlarinizi iletiyorum..
sizlerede rastgele
thunderbolt yazdı:Faruk Abi harika balık yakalamışsınız Trofe çalışması takdire şayan ve ilginç bir düşünce gerçekten de Afiyet olsun sizlere Seerf
tesekkurler Nedim...oylesine son anda aklima geldi...
sizlerede rastgele
blue_zaire yazdı:tebrıkler abı cok guzel balıklar afıyet olsun Alkis
tesekkurler Fevzi...sizlerede rastgele
Tropheus yazdı:faruk abi trofen afiyet olsun ne dıyelım guzel<av olmusSeerf
tesekkurler Sedat..sizlerede rastgele
Salih Reis yazdı:Faruk abicim ellerin dert görmesin

balıklar pırıl pırıl, en kötü avın böyle olsun, nice trofelere Smile
tesekkurler Salih..insallah..
sizlerede bol trofeli avlar
Bul
fish or die yazdı:faruk abi yine boş yok tavalıklar çıkmış bereketli ve afiyet olsun Seerf isparilerde rahat bırakmamış sağolsunlar bana olduğu gibi sanada eşlik etmişler Siyirdim
tesekkurler Murat...tavaliklar ciktida..sen su isparilerin bir ipini ceksen diyorum...her yerde dolasmasinlar oyleSiyirdim
sizlerede rastgele
doktor yazdı:Faruk abi tebrik ederim her zaman ki gibi güzel balıkçılık yapmışsınız mercanlar çok güzeller elinize emeğinize sağlık afiyet olsun.Alkis76
Bence trofe kabul edilir inşallah en kısa zamanda baba bi levrek yada karagöz tutarsın saygılar sayın abim.76
tesekkurler Eren..
insallah,cunku hasret kaldik guzel bir trofeye
trofe olarak ta kabul ettigin icin ayrica tesekkurler
sizlerede rastgele
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Faruk Abı guzel bır yapmıssınız .
Bu arada trofede cok ıyıymıs Siyirdim Daha bol trofe dılerım .

Saygılarımla
tesekkurler Fuat..sizlere gercek trofeler nasip olsun
Bul
ALTAYLI yazdı:Muhteşem ikili iş başında.Valla size helal olsun demekten başka birde afiyet olsun diyorum. Tebrikler. Trofeyi yakında görücez galiba. Baksana Fangiri oldukça yakışıklı
tesekkurler Ercan abi....insallah yakinda bir tane gercek rastgelir..
sizlerede bol trofeli avlar
manisalıdeli yazdı:sirkülere uygun bi trofe olmamış ama olsun abicimSiyirdimbizde sayılırBobotebrikler her ikinizedeAlkis afiyetler olsunSeerf
tesekkurler Feridun,trofe kabul ettigin icin ayrica cok sagol
sizlerede rastgele
LeVrEkCi yazdı:başlığı gördüm ilk düşündüğüm faruk abi almış en sonunda büyük bir levrek dedim Gulumseneyse abi sen trofelere doymuşsun nasıl olsa buda değişik trofe olsun GulumserastgeleAlkis
tesekkurler Nihat..
trofeye doymayi birak ..son zamanda hasret kaldik....iste bu hasret boyle cozumler uretmemize neden oluyorSiyirdim
sizlerede rastgele
Bul
faruk elinize sağlık güzel av yapmışsınız adnan arkadaşa selamlar afiyet olsun rast gele.AlkisGulumseSeerf
Bul
faruk abi ne güzel balıklar almışsınız.son resimdeki trofe kimin aklına gelmişse çok iyi düşünmüş.afiyet olsun.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
trofe gerçekten güzel olmuş afiyet olsun..
Bul
Tebrikler Faruk abi balıklar çok güzel bereketli ve afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  19-21 ekim balık and ozan-levrekci avı LeVrEkCi 24 2,812 30-10-2016, 16:15
Son Yorum: yycolak
  26/09/2016 Haftaiçi akşam balık avı uerol67 21 1,624 30-09-2016, 09:10
Son Yorum: uerol67
  İstanbul ve Çevresi Balık Raporları BALIK and OZAN 162 46,250 16-08-2016, 00:25
Son Yorum: nurideniz34
  iftarda balık yalova tatar 13 2,378 07-08-2015, 13:01
Son Yorum: bucalıfikret
  tüm balık dostlarına selamlar.. serdal76 10 1,852 06-12-2014, 12:32
Son Yorum: bucalıfikret
  LEVREKÇİ&BALIK and OZAN(20-23 EKİM 2014) BALIK and OZAN 25 4,742 01-11-2014, 15:36
Son Yorum: doktor
  Buyuk tekne ile buyuk balik mi tutulur? Albatros-gr 19 3,606 29-08-2014, 17:23
Son Yorum: tahsinmersin
  13/01/2014 balık avı BALIK and OZAN 20 2,878 20-01-2014, 19:49
Son Yorum: doktor
  Galata köprüsü balik avi 12/12/2013 BALIK and OZAN 19 4,285 31-12-2013, 00:22
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozun kıyısındada balık varmış. yycolak 70 7,166 29-04-2013, 08:09
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi