Yorumları: 25,969
Konuları: 290
bucalıfikret yazdı:faruk eline sağlık güzel şeşit almışsın sırtıda almış olduğun balık kesin ve kesin lahos balığıdır kesinlikle iç şüphen olmasın resmi yüklüyorum rast gele.

eyvallah Fikret...
lezzeti nasil bu baligin?
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Faruk abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın balıklar çok güzeller paylaşım için teşekkürler afiyet olsun sayın abim saygılar.

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Tebrikler arkadaş

yine de güzel balıkçılık yapmışın ,dediğin gibi mercanlar durumu kurtarmış , o sirtide yakaladığın balığı buralarda ilk defa görüyorum , daha önce bazı balıkçılık kitaplarında görmüştüm , inşallah büyükleride gelirde biraz sirti balıkçılığımıza renk katarlar , bereketli ve afiyet olsun
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Mercanlar çok güzel Faruk abi tebrikler . Afiyet olsun
Sazanları özledim...
doktor yazdı:Faruk abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın balıklar çok güzeller paylaşım için teşekkürler afiyet olsun sayın abim saygılar.

tesekkurler Eren..
sizlerede rastgele..
saygilar bizden...
mariner8 yazdı:Tebrikler arkadaş
yine de güzel balıkçılık yapmışın ,dediğin gibi mercanlar durumu kurtarmış , o sirtide yakaladığın balığı buralarda ilk defa görüyorum , daha önce bazı balıkçılık kitaplarında görmüştüm , inşallah büyükleride gelirde biraz sirti balıkçılığımıza renk katarlar , bereketli ve afiyet olsun 
tesekkurler arkadas..
bende o baligi ilk defa tutuyorum..
fakat Fikret,Mehmet abinide arsatirmalarina gore o balik,lahoz baligi...
sularin isinmasi ile belki de buralara kadar geldi..
sizlerede rastgele
rusan yazdı:Mercanlar çok güzel Faruk abi tebrikler . Afiyet olsun
tesekkurler Rusan sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/SIZE]
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
faruk abi hem sırtı,hemde dipten gelen mercanlar süper maşallah.
bahsettiğin balıklar,orfoz ve lagoz gerçekten süper lezzetli ve kıymetli balıklardır.kum ve kaya gridasıda deniyor bunlara,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
tebrikler faruk güzel av olmuş paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Faruk abi gene keyfini yapmışsın. Çok da güzel balıklar çıkarmışsın. Mercanların renkleri ise bir başka güzel. Daha koyu tonlu geldi bana, sanırım mevsimsel.(Ya da ben balığa gidememekten renklerini unuttum

) Şaka bir yana Ankara işlerinden balığa gidemez olduk. Kış gelse de balığa çıksam

Afiyetle abicim.Rastgele...

ANTALYALI07 yazdı:faruk abi hem sırtı,hemde dipten gelen mercanlar süper maşallah.
bahsettiğin balıklar,orfoz ve lagoz gerçekten süper lezzetli ve kıymetli balıklardır.kum ve kaya gridasıda deniyor bunlara,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.
Aytekin beyaz olan kum gridasına bayılırım.Süper bir lezzet. Her Antalya'ya gidişimde kayınpedere direk kum gridası siparişim vardır
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
çakmışsınız balığı yine ben deniz balığından anlamasamda arkadaşlar ismini bulmuş sende koca balığı atmışsın bolluktan abicim bu ben dniz olsam senin oltalarına gümüş bile yaklaştırmam
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi hem sırtı,hemde dipten gelen mercanlar süper maşallah.
tesekkurler Aytekin..
ne yazik ki ,biz kiymetini bilemedik..esim istemedi..bende attim..
sizlerede rastgele
cilingoz yazdı:tebrikler faruk güzel av olmuş paylaşım için tşk.
tesekkurler Selim abi..
sizlerede rastgele
Bahadır Sarıca yazdı:Faruk abi gene keyfini yapmışsın. Çok da güzel balıklar çıkarmışsın. Mercanların renkleri ise bir başka güzel. Daha koyu tonlu geldi bana, sanırım mevsimsel.(Ya da ben balığa gidememekten renklerini unuttum
) Şaka bir yana Ankara işlerinden balığa gidemez olduk. Kış gelse de balığa çıksam
Afiyetle abicim.Rastgele...

Aytekin beyaz olan kum gridasına bayılırım.Süper bir lezzet. Her Antalya'ya gidişimde kayınpedere direk kum gridası siparişim vardır
tesekkurler Bahadir..
evet bunlarin renkleri daha koyu...cunku bunlar mercanin bir baska cinsi..biz tas mercani deriz bunlara..
islerinde de kolayliklar dilerim
araphüso26 yazdı:çakmışsılnız balığı yine ben deniz balığından anlamasamda arkadaşlar ismini bulmuş sende koca balığı atmışsın bolluktan abicim bu ben dniz olsam senin oltalarına gümüş bile yaklaştırmam
vallahi haklisin Huseyin..bizimki biraz namertlik oldu..
fakat bu balik bizim buralardfa hic gozukmezdi..ne yapalim..ic isleri bakani kirmizi kart cikardi baliga..

sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/SIZE]