Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlar gunu kurtardi
bucalıfikret yazdı:faruk eline sağlık güzel şeşit almışsın sırtıda almış olduğun balık kesin ve kesin lahos balığıdır kesinlikle iç şüphen olmasın resmi yüklüyorum rast gele.AlkisSeerf
eyvallah Fikret...
lezzeti nasil bu baligin?
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın balıklar çok güzeller paylaşım için teşekkürler afiyet olsun sayın abim saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Tebrikler arkadaş Alkis yine de güzel balıkçılık yapmışın ,dediğin gibi mercanlar durumu kurtarmış , o sirtide yakaladığın balığı buralarda ilk defa görüyorum , daha önce bazı balıkçılık kitaplarında görmüştüm , inşallah büyükleride gelirde biraz sirti balıkçılığımıza renk katarlar , bereketli ve afiyet olsun Seerf
Bul
Mercanlar çok güzel Faruk abi tebrikler . Afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
doktor yazdı:Faruk abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın balıklar çok güzeller paylaşım için teşekkürler afiyet olsun sayın abim saygılar.Alkis76
tesekkurler Eren..
sizlerede rastgele..
saygilar bizden...
mariner8 yazdı:Tebrikler arkadaş Alkis yine de güzel balıkçılık yapmışın ,dediğin gibi mercanlar durumu kurtarmış , o sirtide yakaladığın balığı buralarda ilk defa görüyorum , daha önce bazı balıkçılık kitaplarında görmüştüm , inşallah büyükleride gelirde biraz sirti balıkçılığımıza renk katarlar , bereketli ve afiyet olsun Seerf
tesekkurler arkadas..
bende o baligi ilk defa tutuyorum..
fakat Fikret,Mehmet abinide arsatirmalarina gore o balik,lahoz baligi...
sularin isinmasi ile belki de buralara kadar geldi..
sizlerede rastgele
rusan yazdı:Mercanlar çok güzel Faruk abi tebrikler . Afiyet olsun
tesekkurler Rusan sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk abi hem sırtı,hemde dipten gelen mercanlar süper maşallah.
bahsettiğin balıklar,orfoz ve lagoz gerçekten süper lezzetli ve kıymetli balıklardır.kum ve kaya gridasıda deniyor bunlara,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tebrikler faruk güzel av olmuş paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Faruk abi gene keyfini yapmışsın. Çok da güzel balıklar çıkarmışsın. Mercanların renkleri ise bir başka güzel. Daha koyu tonlu geldi bana, sanırım mevsimsel.(Ya da ben balığa gidememekten renklerini unuttumSiyirdim) Şaka bir yana Ankara işlerinden balığa gidemez olduk. Kış gelse de balığa çıksamBobo
Afiyetle abicim.Rastgele...AlkisSeerf

ANTALYALI07 yazdı:faruk abi hem sırtı,hemde dipten gelen mercanlar süper maşallah.
bahsettiğin balıklar,orfoz ve lagoz gerçekten süper lezzetli ve kıymetli balıklardır.kum ve kaya gridasıda deniyor bunlara,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.

Aytekin beyaz olan kum gridasına bayılırım.Süper bir lezzet. Her Antalya'ya gidişimde kayınpedere direk kum gridası siparişim vardırWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
çakmışsınız balığı yine ben deniz balığından anlamasamda arkadaşlar ismini bulmuş sende koca balığı atmışsın bolluktan abicim bu ben dniz olsam senin oltalarına gümüş bile yaklaştırmamSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi hem sırtı,hemde dipten gelen mercanlar süper maşallah.
tesekkurler Aytekin..
ne yazik ki ,biz kiymetini bilemedik..esim istemedi..bende attim..
sizlerede rastgele
cilingoz yazdı:tebrikler faruk güzel av olmuş paylaşım için tşk.
tesekkurler Selim abi..
sizlerede rastgele
Bahadır Sarıca yazdı:Faruk abi gene keyfini yapmışsın. Çok da güzel balıklar çıkarmışsın. Mercanların renkleri ise bir başka güzel. Daha koyu tonlu geldi bana, sanırım mevsimsel.(Ya da ben balığa gidememekten renklerini unuttumSiyirdim) Şaka bir yana Ankara işlerinden balığa gidemez olduk. Kış gelse de balığa çıksamBobo
Afiyetle abicim.Rastgele...AlkisSeerf

Aytekin beyaz olan kum gridasına bayılırım.Süper bir lezzet. Her Antalya'ya gidişimde kayınpedere direk kum gridası siparişim vardırWink
tesekkurler Bahadir..
evet bunlarin renkleri daha koyu...cunku bunlar mercanin bir baska cinsi..biz tas mercani deriz bunlara..
islerinde de kolayliklar dilerim
araphüso26 yazdı:çakmışsılnız balığı yine ben deniz balığından anlamasamda arkadaşlar ismini bulmuş sende koca balığı atmışsın bolluktan abicim bu ben dniz olsam senin oltalarına gümüş bile yaklaştırmamSiyirdim
vallahi haklisin Huseyin..bizimki biraz namertlik oldu..
fakat bu balik bizim buralardfa hic gozukmezdi..ne yapalim..ic isleri bakani kirmizi kart cikardi baliga..Siyirdim
sizlerede rastgele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Açikta bir av günü daha :) SpinAvcısı 15 2,207 15-01-2016, 08:48
Son Yorum: yaser2sultan
  bayramın birinci günü fotokopici 17 2,590 03-11-2012, 09:25
Son Yorum: fotokopici
  selimiye son mercanlar bucalıfikret 28 5,063 27-08-2011, 11:47
Son Yorum: yycolak
  Mercanlar benide çağırdı orhanekmekci 33 5,532 11-11-2010, 15:01
Son Yorum: orhanekmekci
  iyiki mercanlar var... Albatros-gr 30 4,268 14-08-2010, 00:22