Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deniz ananın ayrıcalıklı evladı..SARIKANAT
LeVrEkCi yazdı:sırtıkara ile 5-6 kez karşılaşma fırsatım oldu bunlardan tuttukları mdeğilde kaçırdığım 2 tanesini hiç unutamam,
1.si :uzun oltadayım tekneden 20 kulaç uzakta balık oltamda ama çekemiyorum havaya bir fırladı aklım şaştı bu ne diyorum ama diğer teknedekilerin off sesini duyuyorum iyice heyecanlanıyorum balık resmen ton balığı gibi bişey çok büyük balık ve aynı merada birçok kofanayı livarıma atmışım yani sırtıkarayı görüyorum ama çekmek mümkün olmadı ki kofana oldugu için çok büyük kancalı çelikli takım kullanıyorum ama 40 numara misina ne yazık taşımadı balığı haa şimdiki aklım olsa herşeye ragmen kalama vermeyi denerdim yormayı denerdim ama ben direk çekmeyi tercih ettim ve balık gitti.
2. si:2 tane sırtıkarayı 1 gün önce babamla beraber aynı anda tekneye almışız yani merada sırtıkara oldugu belli ve geceden uyku tutmamış sabah erkenden babamla tekrar meraya gitmişiz balık vuruyor teknenin yanına kadar geliyor gözleri abartısız insan gözü kadar bize bakıyor ve tek hamlede takımı alıp gidiyor,resmen balık benle dalga geçmişti beni zor tutarsın diyerek basıp gitmişti..
bu balık gerçekten adamı heyecanlandırıyor GulumseSeerf

Sevgili Nihat,onu çekerken baş parmağımım ilk boğumunun içine misinanın girdiğini gördüm.Nasıl bir acı anlatamam.Ama vazgeçmedim.Kan bileğimin üstünden akıyor.Küpeşteye getirdim.Kakıçla içeri aldığımda duyduğum acıyı unutmuştum.Hayatımda yaşadığım en büyük mutluluktu.
Bul
Güzel paylaşımınız için teşekkürler Cahit bey,allah hiçbirimizi bu ''denizananın ayrıcalıklı evladı''ndan mahrum bırakmasın..Tezgahlarda,üzerindeki etikette ''çinekop'' yazılı defnelere baktıkça içim sızlamaya devam ediyor maalesef..
Bul
Lakerda yazdı:Güzel paylaşımınız için teşekkürler Cahit bey,allah hiçbirimizi bu ''denizananın ayrıcalıklı evladı''ndan mahrum bırakmasın..Tezgahlarda,üzerindeki etikette ''çinekop'' yazılı defnelere baktıkça içim sızlamaya devam ediyor maalesef..

Teşekkürler ediyorum Mehmet Bey."Çinekop" yazılı etiketleri birde bizim Kadıköy Çarşısında görseniz.İnanamazsınız.Kasalarla geliyor.Bu vurdum duymazlara denetim yok.En acı olanı üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizin "DENİZ BAKANLIĞI" yok.Yazık! Yazık!..
Bul
Zıpkıncı yazdı:Harikasın abi eline emeğine sağlık...Alkis

Teşekkürler ediyorum değerli kardeşim.Sağol.Sevgiyle kalın...
Bul
Maşallah Cahit abi paylaşım güzel güzel de balıkçılık yapmışsınız devamı daha bereketli olur inşallah afiyet olsun saygılar.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Cahit abim o kadar güzel anlatmışsınki bu ayrıcalıklı balığı,sizleri kıskanmamak elde değil.şunuda çok iyi anladımki sizlerde ayrıcalıklı insanlarsınız.bizim buralarda bu ayrıcalıklıyla denk gelmemiz tesadüflerle olur.maalesef bu yüzden lüfere gidelim diyemiyoruz.lezzetinide istanbuldan gelen donmuşlarla alıyoruz.
sizleri,bunu tutupta yemek zevkinden allah mahrum etmesin.
afiyetler olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
doktor yazdı:Maşallah Cahit abi paylaşım güzel güzel de balıkçılık yapmışsınız devamı daha bereketli olur inşallah afiyet olsun saygılar.Alkis76

Teşekkürler ediyorum.Sizinde avlarınız bereketli ve daim olsun.
Bul
tahsinmersin yazdı:Cahit abim o kadar güzel anlatmışsınki bu ayrıcalıklı balığı,sizleri kıskanmamak elde değil.şunuda çok iyi anladımki sizlerde ayrıcalıklı insanlarsınız.bizim buralarda bu ayrıcalıklıyla denk gelmemiz tesadüflerle olur.maalesef bu yüzden lüfere gidelim diyemiyoruz.lezzetinide istanbuldan gelen donmuşlarla alıyoruz.
sizleri,bunu tutupta yemek zevkinden allah mahrum etmesin.
afiyetler olsun.

Sevgili kardeşim,teşekkürler ediyorum.Yolun birgün İstanbul'a düşerse senin gibi değerli bir kardeşimle bu güzel balığı avlamaktan mutluluk duyarım.Dünya çok küçük.Bol balıklı avların olsun.Kendine iyi bak..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Doğum günümde deniz ana'nin hediyesi...lüfer'ler Cahit Acun 15 2,549 27-10-2013, 07:58
Son Yorum: Cahit Acun
  Gece show..Lüfer'ler,Sarıkanat'lar Cahit Acun 38 3,888 22-11-2012, 15:07
  Sarıkanat'ların gece saldırısı Cahit Acun 47 4,724 16-11-2012, 11:47
  Deniz ana'nın yırtıcıları.. Cahit Acun 33 4,073 13-11-2012, 11:08
  Sarıkanat'larla muhteşem bir gece Cahit Acun 37 4,061 12-11-2012, 06:22
  Sarıkanat'ların ve Lüfer'lerin gecesi Cahit Acun 46 5,124 11-11-2012, 09:34
  Deniz'in sultanları Cahit Acun 34 4,055 06-11-2012, 16:08
  Hüseyin Deniz kardeşimle Sarıkanat showumuz Cahit Acun 25 4,392 05-11-2010, 00:49
Son Yorum: thunderbolt
  Mantarlı dip oltası ile Sarıkanat show Cahit Acun 33 6,409 27-10-2010, 20:21
  Yemli gezdirme ile Sarıkanat avımız Cahit Acun 37 6,888 23-10-2010, 22:55

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi