LeVrEkCi yazdı:faruk abi sana özel bunlar,bak sen hatırlamazsın yada o zamanlar yoktun ben her sene yazın hafta sonları (nisan-kasım arası)rapor gönderirdim sonra iş güç hayat derken balığa gidemez oldum birgün sen çıkageldin haftada 3 rapor göndermeye başladın ve sonunda sende pes ettin baktın benden başka rapor yok dedin tembelliğe başladın bu nedenle bana kızmayacaksın çünkü ben zaten fazla balığa çıkamıyorum olduğu kadar idare ediyorum kaçmaya çalışıyorum..hatta artık pes bile ettim çünkü eskisi kadar balığa çıkma fırsatım azaldı,ramazan yaza denk geldi derken balık raporları bitti denecek kadar azalmaya başladı.birde şu var geçen sene yazın hiç tek başıma balığa çıkmadım bu sene ilk kez tek başıma çıktım ve istediğim gibi manevra yapabildim istediğim şekilde avlanabildim.arkadaşlarla balıkçılık zevkli ama ben tek başıma her zaman daha verimli çalışabiliyorum 

oncelikle buradan da tebrikler..

cok guzel baliklar..

ayni guzelikte de..bol fotolu ava yakisir bir rapor....

tesekkurler NIhat..
..........................................................
gelelim ozel yazina..
senin eski raporlarina arada goz atiyorum..avlarinida goruyorum..
he gelelim benim pes etmeme ..yok abi pes etmedim..az ara verdim..vallahi tembellik degil bu sezon oyle icap etti araya baska isler girdi...
ama insan tek ciktigi avda istedigi sekilde avlaniyor..buna katiliyorum..yani bundan kimse alinmasin..sadece avin baslangici bitmesi degil olay..av aninda da yapilan lar da onemli..
neyse Nihat..
sen boyle devam et..masallah diyelim nazar degmesin...

iyi niyet ile kiskaniyorum cikan baliklari..helal olsun..
zaten her zaman boyle guzel balik tuttugunda birileri ,eger oradaysam..kenddim tutmus gibi sevinirim..baliklarin uzerini bir oksarim..helal olsun derim ..her zaman..
devamini bekliyoruz Nihat
rastgele