Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekci sinarit,kırlangıç avı..25-06-2011
bucalı yazdı:Oh maşallah bayağı zevk almışsın abi balıklarda on numara daha ne olsun tebrikler bizden.. Bu arada levrekçiliği bitirip sinaritçiliğe başlamayasın abicimSmile tadına baktıktan sonra..

teşekkürler barış,valla benim mera bu sene maşallah şenlenmiş durumda,artık ne varsa ona yöneleceğiz ama sinarit gelmeye devam ederse sinaritin de yeri ayrıymış doğrusu Wink
Bul
Sevgili Nihat,
Keyiflerin kralı olmuş avın. TebriklerAlkis
İlk başta seni zorlasa da, çelik telle olayı çözmüşsün. Tecrübe her zaman çok önemli.
Afiyetle. RastgeleAlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Nihat,
Keyiflerin kralı olmuş avın. TebriklerAlkis
İlk başta seni zorlasa da, çelik telle olayı çözmüşsün. Tecrübe her zaman çok önemli.
Afiyetle. RastgeleAlkisSeerf

eyvallah bahadır teşekkür ederim.
Bul
Usta aklıma takıldı o misinanı kesen balık lüfer veya kofana olmasın.. Ben sinaritin misina kestiğine hiç şahit olmadım.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi sana özel bunlar,bak sen hatırlamazsın yada o zamanlar yoktun ben her sene yazın hafta sonları (nisan-kasım arası)rapor gönderirdim sonra iş güç hayat derken balığa gidemez oldum birgün sen çıkageldin haftada 3 rapor göndermeye başladın ve sonunda sende pes ettin baktın benden başka rapor yok dedin tembelliğe başladın bu nedenle bana kızmayacaksın çünkü ben zaten fazla balığa çıkamıyorum olduğu kadar idare ediyorum kaçmaya çalışıyorum..hatta artık pes bile ettim çünkü eskisi kadar balığa çıkma fırsatım azaldı,ramazan yaza denk geldi derken balık raporları bitti denecek kadar azalmaya başladı.birde şu var geçen sene yazın hiç tek başıma balığa çıkmadım bu sene ilk kez tek başıma çıktım ve istediğim gibi manevra yapabildim istediğim şekilde avlanabildim.arkadaşlarla balıkçılık zevkli ama ben tek başıma her zaman daha verimli çalışabiliyorum GulumseSeerf

oncelikle buradan da tebrikler..Alkis
cok guzel baliklar..Seerf
ayni guzelikte de..bol fotolu ava yakisir bir rapor....Alkis
tesekkurler NIhat..

..........................................................
gelelim ozel yazina..
senin eski raporlarina arada goz atiyorum..avlarinida goruyorum..
he gelelim benim pes etmeme ..yok abi pes etmedim..az ara verdim..vallahi tembellik degil bu sezon oyle icap etti araya baska isler girdi...
ama insan tek ciktigi avda istedigi sekilde avlaniyor..buna katiliyorum..yani bundan kimse alinmasin..sadece avin baslangici bitmesi degil olay..av aninda da yapilan lar da onemli..
neyse Nihat..
sen boyle devam et..masallah diyelim nazar degmesin...Affet
iyi niyet ile kiskaniyorum cikan baliklari..helal olsun..
zaten her zaman boyle guzel balik tuttugunda birileri ,eger oradaysam..kenddim tutmus gibi sevinirim..baliklarin uzerini bir oksarim..helal olsun derim ..her zaman..
devamini bekliyoruz Nihat
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Raporu daha önce canlı dinlemiştim. Ama resimlerle ve keyifli anlatımla daha da güzelleşmiş Nihat.Balıklar tek kelimeyle harikaAlkis
Herşey çok güzel olmuş.Izgara ve sofra görüntüleri de süper. Afiyet olsun.Seerf

Takımdaki kurşunu iki fırdöndü arasına koydun sanırım.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
bucalı yazdı:Usta aklıma takıldı o misinanı kesen balık lüfer veya kofana olmasın.. Ben sinaritin misina kestiğine hiç şahit olmadım.

olabilir barış sinariti tanımam o nedenle dişli olduğu için sinarit olabilir dedim ama dediğin gibiysa o zaman lüfer yada kofanadır.haftaya kısmetse uzun olta zargana ile deneyeceğim.
Bul
faruk abi sana özel bunlar dediysem balıklar sana özel demek istedim yani yazdıklarım değil ama neyse onlarda sana özel olsun GulumseSeerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Raporu daha önce canlı dinlemiştim. Ama resimlerle ve keyifli anlatımla daha da güzelleşmiş Nihat.Balıklar tek kelimeyle harikaAlkis
Herşey çok güzel olmuş.Izgara ve sofra görüntüleri de süper. Afiyet olsun.Seerf

Takımdaki kurşunu iki fırdöndü arasına koydun sanırım.

ufuk hocam 1. fırdöndüye yani el tarafındakine klipsle takıyorum ben kurşunu sarkıtma olarak.balık gelmeye başladığında balığın durumuna göre ya direk misinayı kopartıyorum yada klipsten çıkarıyorum ki balık tekrar giderse kayalara falan takılmasın diye.
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi sana özel bunlar dediysem balıklar sana özel demek istedim yani yazdıklarım değil ama neyse onlarda sana özel olsun GulumseSeerf

ben hepsini ozel kabul ettim Nihat..Seerf
cok tesekkur ederim..cok sagol...Seerf
benimde sana ozel bir gonderim olacak insallah..belli mi olur belki de levrekli bir gonderi olur....simdilik beklemedyim...
ama maca cikmaya az kaldi hissediyorum...Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08\10\2014 levrekci lüferler LeVrEkCi 21 4,293 26-10-2014, 11:39
Son Yorum: mariner8
  09\10\2014 levrekci lüferleri.. LeVrEkCi 25 4,272 16-10-2014, 14:34
Son Yorum: bucalıfikret
  22nisan2014 levrekci 2. tur LeVrEkCi 24 3,951 16-10-2014, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  21 mayıs 2014 levrekci avı LeVrEkCi 23 5,282 16-10-2014, 10:56
Son Yorum: LeVrEkCi
  14\08\2014 levrekci avları LeVrEkCi 25 4,702 16-10-2014, 10:53