Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adapazarı ve Kocaeli'nin Alabalıkları
aygroup yazdı:Sağolasın Nihatçım..

Senin bu sene bir karadeniz planın vardı yanılmıyorsam. Bildiğim kadarı ile sen de oralarda olacaktın zaten..

Sana da rastgelsin..

ahmet abi o iş ne yazık 1 sene sonraya ertelendi,planlar elde olmayan sebeblerden dolayı bu senelik çok değişti çokk..Snifsinf
Bul
ufuktan26 yazdı:Çok güzel görüntüler Ahmet abi.İmrenerek okuduk raporunu.Orada olmayı isterdim doğrusu.Devamı dileklerimle.Rastgele..AlkisGulumse

Sevgili Ufuk hocam..

Sezon açılınca imkan bulabilirseniz beklerim. Bu sene çil avı serbest olsaydı Eskişehire mutlaka gelecektim.Ama Çorum yolu gözüktü yine bana..

Sevgiler..
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Ömer..

Biz genelde gece yolculuk eder sabah karanlıkta derede oluruz. Dönüş yorgun bir günün gecesi geç saatlerde olur. geçen sene çorum avında yarım saatlik mesafede Sevgili Hayrettin ustama bile gidemedim de çok ayıp ettim.

İnşallah özel sizleri ziyarete geleceğim. Hele Adapazarında çok arkadaş var sitem eden.

Bu yerleri sadece meraklıları bilir. Sana hemen adres de vereyim Serindere diye..)) Yabancı değilsin ne de olsa...

Sevgiler..
Sevgiler saygılar bizden abicim, tebrik ederim, başarıların devamı dileğiyle, afiyet şeker olsun.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi o iş ne yazık 1 sene sonraya ertelendi,planlar elde olmayan sebeblerden dolayı bu senelik çok değişti çokk..Snifsinf

Sağlık olsun Nihat..

Geçer bunlar.Hiç üzme kendini..Seneye hazırlan sen de..Hayat hepimize hiç akıla gelmeyecek sürprizler hazırlıyor..Sabırlı ol..

Rastgelsin..
Bul
Sevgili Ahmet,alabalık kadar sıcakların tavan yaptığı bu günlerde fotodaki yerlerde olmak isterdimGulumsealabalık avına gönül veren arkadaşlarla yaptığın çalışmalarda kolaylıklar,bol şanslar dilerim.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
ahmet abi yine güzel görüntüler güzel acıklamalar paylaşım için çok teşekkürler.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
orhanekmekci yazdı:Sevgili Ahmet,alabalık kadar sıcakların tavan yaptığı bu günlerde fotodaki yerlerde olmak isterdimGulumsealabalık avına gönül veren arkadaşlarla yaptığın çalışmalarda kolaylıklar,bol şanslar dilerim.Rastgele.

Sevgili Dostum benim..

Özlemişim hepinizi..

Dediğin gibi bu havalarda orası cennet ama biz tulum giydiğimiz halde, akşam çıkarınca tamamı su dolu oluyor.

Tabii ter yüzünden..(eğer suya düşmediysek)

Yani sıcaktan kurtulmak istiyorsan alabalığa merak salmayacaksın.))

İyi dileklerine teşekkürler..Selamlar..
Bul
cilingoz yazdı:ahmet abi yine güzel görüntüler güzel acıklamalar paylaşım için çok teşekkürler.

İlgine teşekkürler mütekayit Selim kardeşim..

Sevgiler..
Bul
herşey on numara eline sağlık.
Bul
fotokopici yazdı:herşey on numara eline sağlık.

İlgine teşekkürler sevgili Erol.

Rastgele..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Kastamonu'nun Alabalıkları aygroup 31 4,095 28-07-2009, 21:40
Son Yorum: aygroup
  Adapazarı'nın Alabalıkları aygroup 41 5,269 18-07-2009, 22:27
Son Yorum: Can ARSLAN
  Çanakkale'nin Alabalıkları aygroup 37 4,980 13-07-2009, 17:32
Son Yorum: aygroup
  Sezonun ilk ALABALIKLARI, Mehmet Usta 16 5,162 25-11-2006, 11:15