Yorumları: 7,454
Konuları: 123
tahsinmersin yazdı:Bahadırım Levrekler seni sevmeye başladı.
inan çok sevindim.
dahada iyilerini yakalıyacağından eminim,çünkü bu at-çek işini İzmir çukurunda senden iyisini yapıcak yoktur..o.kadar.seen
ellerine sağlık afiyetler olsun.
Sevgili Tahsin abim,
Senin gibi bir levrek üstadından bu sözleri duymak ne hoş. Bende emeğin çoktur. Senin gibi bir dostu-abiyi tanıdığım için çok mutluyum.
İltifatların senin iyi niyetli, gülen gözlerinin güzelliğinden.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
yycolak yazdı:ne diyeyim sana sevgili kardeşim.her yönüyle ustalıkla karışık amatörlük kokan bu rapor okunurken yaşanıyor.yüreğine emeğine sağlık.harikasın.afiyetle kardeşim.başarılarının ve azminin devamını dilerim.
Teşekkür ederim sevgili Yalçın abicim.
İyi bir amatör olma çabasındayım. Umarım başarılı olabilirim.
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
maxtar yazdı:Bence hem sunum hem de azim açısından bu üç günü birleştirip ayın avcısı konusuna mutlaka eklemelisiniz... 
(Pardon sadece son gün oluyor sanırım. Ocak olması neticesinde. Zaten paşalar o gün gelmiş..
)
Teşekkürler sevgili Metin.
Ayın avcısı konusunda diğer arkadaşlarımı desteklemeyi düşünüyorum. Ben hep motiveyim zaten, genç arkadaşlarımızı motive edelim biraz
Kamil ILIPINAR yazdı:denizin tadını herşeyiyle çıkarmışsınız tebrikler arkadaşlar 

Teşekkürler Kamil abicim.
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...
Uzun_ahmet yazdı:İşte gerçek mücadele bu olsa gerek heryönüyle süper avcılıklar yapmışsın bunların hepsinde istediğin sonuca ulaşamasanda soğuk ve rüzgarla mücadalende balık avının zorluğunu yaşamışsın, tebrikler..

Sevgili Ahmet abi,
Güzel ve motive edici sözlerin için teşekkür ederim.
Sonuç senin de bildiğin gibi işin bahanesi, ama orada olmanın keyfi ve mücadele, herşeye değer.
Sizlere de rastgelsin.
Sevgi ve selamlar...
ALTAYLI yazdı:Bahadır amatör balık avcılığına mükemmel örnek oluşturmuşsun seni

mamak mümkünmü. Tek kelime ile harika bir paylaşım. Afiyetle
ve bereketle abicim
Sevgili Ercan abi,
Beğenmenize sevindim. Teşekkür ederim.
Daha keyifli avlar sizlerin olsun. Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
doktor yazdı:Anlatım ,paylaşım ,avcılık süper elinize emeğinize sağlık tebrik ederim.

Sevgili Eren,
Teşekkürler. Sizlere de rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...
LeVrEkCi yazdı:tam anlamıyla kusursuz vede doyumsuz bir rapor olmuş,o soğukta rüzgarda daha doğrusu tam anlamıyla fırtınada bu balıkları tutmak gerçekten takdire değer bir av olmuş.tebrikler dostum her zamanki gibi muhteşemsin.maşallah sana ve dostlarına 

Sevgili Nihat'cım,
Balığa çıkamadığın şu günlerde, senin gibi değerli dostlarımızı bu keyfe ortak edebildiysek ne mutlu. Umarım en kısa zamanda senin muhteşem paşalarını görürüz. Daha keyifli avlar senin olsun. Rastgele.
Sevi ve selamlarımla...
Yakamoz yazdı:BAHADIR abicim hırsınız ve azminiz amatör balıkçılara ilham olacak kadar takdire şayen mkemmel av olmuş tebrikler
Sevgili Murat,
Söyledikleriniz, tüm gerçek amatörlerin sahip olması gereken duygular. Naçizane bizde becerebildiysek ne mutlu.
Daha keyifli avlar sizlerin olsun.
Sevgi ve selamlarımla...
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tek kelimeyle tebrikler Bahadır

bu avcılık türü bana göre değil

hele hele böylesi havada.Herşeyiyle mükemmel avcılık bir o kadarda mükemmel sunum

inşallah en yakın zamanda gönlündeki paşaları yakalaman dileğimle.Rastgele.
Bornova - izmir