Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3-4 ocak Orhan Ekmekçi
orhan abi, iyotlu hava gribe iyi gelmiştir. geçmiş olsun.
güzel balıkçılık yapmışsın. bizim buralarda yunus olunca ispari bile vurmuyor oltaya.
tebrikler. afiyet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
efese yazdı:orhan bey gözümüz gönlümüz şenlendi , hava güzel deniz güzel , ve de en güzeli tabiki balıklar. elinize sağlık , üzümlerde çok yakışmış
Teşekkür ederim Nadir beySeerf

bucalıfikret yazdı:orhan baba geçmiş olsun maşallah güzel çeşit almışsın eline sağlık rast gele.AlkisSeerf
Eyvallah fikoSeerf

LeVrEkCi yazdı:bu grip garip orhan abi aman dikkat bi iyi bi kötü oluyor insan,ben grip aşısı oldum ama grip olmasamda üstten üstten halsizlikle geçiştiriyorum,geçmiş olsun.
bahardan kalma son günleri iyi değerlendirmişsin bereketli olsun.afiyet olsun rastgele SeerfAlkis
Sağlık gibisi yok Nihat,teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Geçmiş olsun Orhan abim. Balıklar da çok güzel ellerine sağlık Alkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
araphüso26 yazdı:önce geçmiş olsun babacım.. özlemiş raporlarını..bu sefer katmerli olmuş. palamutlar yakmış ortalığı harbi palamutun görüntüsü bile başka afiyet olsun babama Rose Alkis Sefiom
Teşekkür ederim Hüseyin,bu gribin üzerine palamutların meraya girmesi iyi geldi bundan sonra peşlerindeyimHappy
Bornova - izmir
Bul
mariner8 yazdı:İlk önce geçmiş olsun kaptanım Affet bu günlerde bu grip hepimizi biraz yokluyor

Bravo balıkçılığın tadını çıkarıyorsun Alkis hem yemli hem de sirti bravo harikasın Alkis tu tu tuuu nazar değmesin Affet Bereketli ve afiyet olsun , rastgele 76
Allah razı olsun AhmetAffethava uygun olursa ocak ayı benim için sırtı ayıGulumsesizlerede çıkacağınız avlarda rastgeleSeerf
Bornova - izmir
Bul
eşref sürek yazdı:Orhan abim bahardan kalma bu güzel günleri harika değerlendirmişsin
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele

HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun orhan abi bu zamanda en güzel raporlardan birisi.Gulumse Birde grip ve nezleyi atlatamayanları bugünlerde sık sık duymaya başladım.Hi

tahsinmersin yazdı:grip, mırip derken balığı kırmışsın.sırtıdanda güzel balıklar almışsın.Alkis
ellerine sağlık,güzel olmuş.

Uzun_ahmet yazdı:Babacım öncelikle geçmiş olsun, Tavalıklara gelince yine herşey yolunda sırtıdan gelen palamutlarda çok güzeller afiyetler olsun babacım..Seerf

kaya yazdı:çok güzel av olmuş iki günde kurtları dökmüş balığı kapmışsın afiyet olsun....Alkis

Lakerda yazdı:Öncelikle geçmiş olsun kaptan;
Ava gelince ; tepsiler yine şenlenmiş,bereketli olsun..Seerf

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:Orhan abi...gecmis olsun..Affet
bizde de butun aileden gecti o grip..
ha,,,
bu arada masallah sertsin abi..gribe ragmen saglam balikcilik olmus..ve netice guzelAlkis
deniz firtinadan once sessizilik gibi sakin...Hi
palamutlara ozel bir ziyafet yap...afiyetleSeerf
daha da bollarina
rastgele
Bu akşam palamutlarla beraberSeerfçivi civiyi söker dedimSiyirdimartık nasip olursa sabah duruma bakacazHappy
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi, yine bol çeşit ve güzel balıkçılık yapmışsın AlkisSeerfAlkis
afiyet şeker olsun gerçekten balıklar süper.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Orhan abi,
Öncelikle geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim.
Avlara gelince; hem bereketli dip avı, hemde hedefli sırtı avları. HArikasın. Birde bana at-çek bana göre değil diyorsun. Bence at-çeki de hallaç pamuğu gibi atarsın.Alkis
Afiyetle...Seerf
Sevgi ve selamlar...

Teşekkür ederim sevgili BahadırSeerfsırtı avı için uygun zaman havanın uygun olduğu zamanlarda burayada beklerim.
Bornova - izmir
Bul
naxos 5 yazdı:orhan abi, iyotlu hava gribe iyi gelmiştir. geçmiş olsun.
güzel balıkçılık yapmışsın. bizim buralarda yunus olunca ispari bile vurmuyor oltaya.
tebrikler. afiyet olsun.
Hemde nasıl iyi geldi Hakan hocam,evde halsizlikten kımıldayamıyordumHappyşansıma yunusların göçünemi denk geldim nedir hiç bu kadarını görmemişdim hele sırtı yaparken çok yaklaştılar aman ne olu ne olmaz diye takımları topladımSiyirdim
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ocak ayını palamutla uğurladım orhanekmekci 47 5,513 18-02-2013, 10:38
Son Yorum: orhanekmekci
  3-5-2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 34 4,978 21-05-2012, 09:07
  30-4-2012 Orhan Ekmekci orhanekmekci 32 5,420 04-05-2012, 21:55
  18 ocak 2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 51 6,509 27-01-2012, 23:07
Son Yorum: yalova tatar
  12-13 ocak Orhan Ekmekçi orhanekmekci 45 5,412 20-01-2012, 18:03
Son Yorum: fotokopici
  8-9 Ocak 2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 39 6,345 15-01-2012, 22:06
  Boğazda çinekop Rapalaya devamm 8 ocak 2009 H.A.R.U.N 35 5,692 10-01-2009, 03:03
Son Yorum: Can ARSLAN
  14 Ocak Kuleli-İstavrit Boğaziçi 27 3,931 20-01-2008, 05:55
Son Yorum: Ege
  14 ocak Menekşe açıkları (Kankiler) Geveze_22 33 5,169 18-01-2008, 00:00
Son Yorum: muti34
  2 Ocak Kanlıca Balıksız Raporu Boğaziçi 15 3,639 02-01-2008, 23:51
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi