Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dün soğuk bugün yağmur
yalova tatar yazdı:baba tebrikler. maşallahın var evet dediğin gibi iyiki senin tekneyle çıkmamışsın ..afiyet olsun.Alkis
Benim tekneyle bu havalarda zor tatar,teşekkür ederimGulumse

Uzun_ahmet yazdı:Babacım çok güzel anlatım sonucundada iki adet palamut gözüküyor bu soğukta değermi bence değer bu havanın kokusunu bile teneffüs etmek hoş olmuştur bereketli olsun..
Bu arada kaptanlık sanada yakışıyor babacım..Seerf
Eyvallah uzun,balık azda olsa tavayı koklatacak kadar oluyor bereket versinGulumse
Bornova - izmir
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptanım benim ya şahanesinAlkisAlkis. Hani derler ya fısatını buldumu kaçırmaz. Sanki bu söz senin için söylenmiş. Nacizane bir şey söylemek isterim. Palamuta çalışmak ne kadar doğruysa Dün ve evvelki gün için o kadar yanlış. Bak şimdi yarın ya da yarından sonra Levereğe çalışabilirsiniz. Hayvan o soğukta ağzını bile açmaz. Şimdi kırılan hava nedeniyle doğru kıyıya yaslanmaya başlar. Bence oradaysanız bugün yarın ısrarla Levrek denemelisin. Özellikle 12'lik simlin varsa onu kullanın. Afiyet olsunSeerfKaptanıma
Eyvallah kaptanım,dün rüzgar güneye döndü benim ufaklıkla denize çıkmam çok zor yarından sonra 5-7 sonrası hızı biraz daha artıyorSnifsinfhava yatınca 12lik silikonla levreği düşünebilirimGulumse
Bornova - izmir
Bul
yycolak yazdı:harikasın orhan abicim,hiç bir fırsatı kaçırmıyorsun.palamutlar çok güzel görünüyorlar.elleri dert görmesin.Alkisafiyetle abicim.Seerf
Eyvallah Yakup,şimdi sıra sizde bol şanslar dilerim.Rastgele.
bucalıfikret yazdı:orhan baba eline emeğine sağlık daha bollarına rast gele mehmet kaptana selamlar.AlkisAlkisAlkis
a.s fikoGulumsesendeki emaneti aldıktan sonra korksun palamutlarHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Eyvallah kaptanım,dün rüzgar güneye döndü benim ufaklıkla denize çıkmam çok zor yarından sonra 5-7 sonrası hızı biraz daha artıyorSnifsinfhava yatınca 12lik silikonla levreği düşünebilirimGulumse
Aynen öyle ve kısmetse kıyı kıyı çekip Levreği alıcaksın76
Bul
araphüso26 yazdı:zahmetli fakat okadarda güzel palamutlar biraz daha olsaymış dahada güzel olacakmış..mehmet kaptanada çok selam.. şimdi soru şu palamutları kim aldıBoboSiyirdim
Üçüncü çıkışımızda cuma (kandil) günü bu kez tüylü çapari denemesi yaptık günü bir palamutla kapadık oda sahteye geldiHappy

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
ORHAN abi tebrikler geç çıkmanıza ragmen boş dönmemeniz güzel anlatımda bir o kadar harikaydı tebriklerAlkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Üçüncü çıkışımızda cuma (kandil) günü bu kez tüylü çapari denemesi yaptık günü bir palamutla kapadık oda sahteye geldiHappy

babacım bir daha çapari denememmi diyon yaniSiyirdimWinkgüzel palamutBoboBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Tebrikler Orhan abi.Bu rapala işini çözdün artık.Havalar güzelleşince daha bollarını bekliyoruz. Rastgele..AlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
YaKaMoZ yazdı:ORHAN abi tebrikler geç çıkmanıza ragmen boş dönmemeniz güzel anlatımda bir o kadar harikaydı tebriklerAlkis
Teşekkür ederim MuratSeerfsanada yeni çıkacağın avda bol şanslar dilerim.Rastgele.

ufuktan26 yazdı:Tebrikler Orhan abi.Bu rapala işini çözdün artık.Havalar güzelleşince daha bollarını bekliyoruz. Rastgele..AlkisSeerf
Bu sahte işine yaş olarak geç başladım Ufuk,yinede bereket versinGulumse
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:babacım bir daha çapari denememmi diyon yaniSiyirdimWinkgüzel palamutBoboBobo
Denememmi arap,önce emanetini bu hafta inşallah alacağımRosecuma günü yapamadığımızı dün Mehmet kaptan yapmışAlkis çapariye devam etmiş(mısafiri vardı)bir kerede aşağıdakilerini almışSeerfbu keyifli anı paylaşmak için bana uğradı akşam tavamı boş bırakmadığı için kendisine teşekkür ederimSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11-07-2012 Burgazada'da konuklarım vardı bugün.. Lakerda 19 2,920 13-07-2012, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,777 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  yağmur ve balık durumu.. kale124 43 5,091 12-08-2011, 19:37
Son Yorum: kale124
  Bugün Bunlar var. ufuktan26 29 5,019 22-07-2010, 22:51
Son Yorum: thunderbolt
  dün ve bugün orhanekmekci 65 7,732 05-10-2009, 16:34
Son Yorum: orhanekmekci
  bugün hava iyiydi ama kefal azdı. kefalcı ibo 11 3,899 30-09-2009, 15:26
Son Yorum: yaren78
  bügün tepside neler var orhanekmekci 26 4,500 12-11-2008, 02:41