yalova tatar yazdı:baba tebrikler. maşallahın var evet dediğin gibi iyiki senin tekneyle çıkmamışsın ..afiyet olsun.
Benim tekneyle bu havalarda zor tatar,teşekkür ederim
Uzun_ahmet yazdı:Babacım çok güzel anlatım sonucundada iki adet palamut gözüküyor bu soğukta değermi bence değer bu havanın kokusunu bile teneffüs etmek hoş olmuştur bereketli olsun..
Bu arada kaptanlık sanada yakışıyor babacım..
Eyvallah uzun,balık azda olsa tavayı koklatacak kadar oluyor bereket versin
ALTAYLI yazdı:Kaptanım benim ya şahanesin. Hani derler ya fısatını buldumu kaçırmaz. Sanki bu söz senin için söylenmiş. Nacizane bir şey söylemek isterim. Palamuta çalışmak ne kadar doğruysa Dün ve evvelki gün için o kadar yanlış. Bak şimdi yarın ya da yarından sonra Levereğe çalışabilirsiniz. Hayvan o soğukta ağzını bile açmaz. Şimdi kırılan hava nedeniyle doğru kıyıya yaslanmaya başlar. Bence oradaysanız bugün yarın ısrarla Levrek denemelisin. Özellikle 12'lik simlin varsa onu kullanın. Afiyet olsunKaptanıma
Eyvallah kaptanım,dün rüzgar güneye döndü benim ufaklıkla denize çıkmam çok zor yarından sonra 5-7 sonrası hızı biraz daha artıyorhava yatınca 12lik silikonla levreği düşünebilirim
orhanekmekci yazdı:Eyvallah kaptanım,dün rüzgar güneye döndü benim ufaklıkla denize çıkmam çok zor yarından sonra 5-7 sonrası hızı biraz daha artıyorhava yatınca 12lik silikonla levreği düşünebilirim
Aynen öyle ve kısmetse kıyı kıyı çekip Levreği alıcaksın
araphüso26 yazdı:zahmetli fakat okadarda güzel palamutlar biraz daha olsaymış dahada güzel olacakmış..mehmet kaptanada çok selam.. şimdi soru şu palamutları kim aldı
Üçüncü çıkışımızda cuma (kandil) günü bu kez tüylü çapari denemesi yaptık günü bir palamutla kapadık oda sahteye geldi
araphüso26 yazdı:babacım bir daha çapari denememmi diyon yanigüzel palamut
Denememmi arap,önce emanetini bu hafta inşallah alacağımcuma günü yapamadığımızı dün Mehmet kaptan yapmış çapariye devam etmiş(mısafiri vardı)bir kerede aşağıdakilerini almışbu keyifli anı paylaşmak için bana uğradı akşam tavamı boş bırakmadığı için kendisine teşekkür ederim