Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarıkanat'larla muhteşem bir gece
rusan yazdı:Tebrikler Cahit abi, yine çok güzel bir av yapmışsın.Alkis

Teşekkürler ediyorum değerli kardeşim.Sağ ol.Esen kalın.
Bul
Torik Orhanbaba yazdı:Sevgili Cahit kardeşim , arkadaş bizler ihtiyarız, neden bizleri peşinden koşturuyorsun, boşuna dememişim sen boğazın Padişahısın, AlkisSeerf
sevgili üstadım benim, artık her akşam avlarını seyrederken iki kadehte senin için ben atacağım, senin tiryakin oldum .GulumseSeerf
Selamlar, sevgiler hoşça kal.Gulumse

Canım ağabeyim,sen olmayınca hiçbir şeyin tadı yok.Herşey seninle güzel.Sadece büyük bir usta olmanın yanısıra,kişiliğinle,sevginle ve hoşgörünle tüm gençlerimize örnek bir kişilik sergiliyorsun.Seni gönülden seviyoruz.Yakın bir zamanda yanına geleceğim.ellerinden öpüyorum.Kendine çok iyi bak.AlkisAlkis
Bul
Cahit Acun yazdı:Bekletsin beni.O herşeye değer.Bu akşam onunla ızgarada buluşacağız.Senin için bir dublem var.SeerfSağlıcakla kal..Sevgiyle kal..

Afiyet olsun abime. Bende bu gece 4 te çıkıyorum lüfer peşine. Buyuk ada tuzla arasında bakalım ne toplayacağız.

Saygılar.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
bereketli olsun cahit abi,şu raporlar beni fena fişekliyor başlıyorum kara kara düşünmeye av planları yapmaya,afiyet olsun abi rastgele.Seerf
Bul
yine lüfer,bayılıyorum şu mübareğe.eline sağlık cahit abicim,afiyetle.
Bul
nihatkr yazdı:Afiyet olsun abime. Bende bu gece 4 te çıkıyorum lüfer peşine. Buyuk ada tuzla arasında bakalım ne toplayacağız.

Saygılar.

Şansın bol olsun.Livarın kofana'larla dolsun.Peşine Sırtıkara gelsin inşallah.Haydi rast gele sevgili Nihat.Avlarını heyecanla bekliyoruz...
Bul
LeVrEkCi yazdı:bereketli olsun cahit abi,şu raporlar beni fena fişekliyor başlıyorum kara kara düşünmeye av planları yapmaya,afiyet olsun abi rastgele.Seerf

Kara kara düşünme ve kendini deniz ananın şefkatli kollarına bırak.Haydi hala orda mısın?
Bul
yycolak yazdı:yine lüfer,bayılıyorum şu mübareğe.eline sağlık cahit abicim,afiyetle.

Ah be Yalçın sen mi? ben mi? Bu balık muhteşem bir balık.Hem avı,hemde lezzeti.Bu akşam onunla yemekte buluşacağız.Tabii ki ızgarada...SeerfKardeşime kucak dolusu sevgiler..
Bul
Cahit Acun yazdı:Başarılı avlarını yakınen takip ediyorum ve seninle gururlanıyorum.On numara avlara imza atıyorsun.Tebrik ediyorum.Kendine iyi bak.

Levrek için meradan ses yok.Bir ay önce bir-iki tane 1.5 kiloluk alınmış.Arkası yok.Bilgin olsun.Lüfer bittikten sonra ilgileneceğim merayla...
teşekkürler cahit abi.belki merada karşılaşırız..orayı çok beğendim...ben orada gece avlanmayı hayal ediyorum ama planlayamadım bir türlü..saygılar.
Seerf
Bul
BALIK and OZAN yazdı:teşekkürler cahit abi.belki merada karşılaşırız..orayı çok beğendim...ben orada gece avlanmayı hayal ediyorum ama planlayamadım bir türlü..saygılar.

Geceden giden arkadaşlarım oldu ama pek sonuç alamadılar.Ama bu demek değilki sende sonuç alamayacaksın.Bu iş azim ve sabır işi, hiç belli olmaz.Gece meraya yalnız gitme! Dikkatli ol! Sağlıcakla kal.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 4,010 11-09-2013, 17:16
Son Yorum: Cahit Acun
  Kardeşimle gece avımız Cahit Acun 40 4,953 04-12-2012, 11:20
  Gece show..Lüfer'ler,Sarıkanat'lar Cahit Acun 38 3,966 22-11-2012, 15:07
  Prenslerin gece resitali Cahit Acun 37 4,261 18-11-2012, 09:43
  Sarıkanat'ların gece saldırısı Cahit Acun 47 4,836 16-11-2012, 11:47
  Sarıkanat'ların ve Lüfer'lerin gecesi Cahit Acun 46 5,195 11-11-2012, 09:34
  Deniz ananın ayrıcalıklı evladı..SARIKANAT Cahit Acun 27 4,615 08-11-2010, 19:54
  Hüseyin Deniz kardeşimle Sarıkanat showumuz Cahit Acun 25 4,453 05-11-2010, 00:49
Son Yorum: thunderbolt
  Mantarlı dip oltası ile Sarıkanat show Cahit Acun 33 6,486 27-10-2010, 20:21
  Yemli gezdirme ile Sarıkanat avımız Cahit Acun 37 7,017 23-10-2010, 22:55

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi