Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarıkanat'ların gece saldırısı
Cahit abi, tek kelime ile muhteşemsin AlkisAlkisSeerf bu balığı sen ne kadar seviyorsan o balıkta seni o kadar seviyor oltanı hiç mahcup etmiyor AlkisAlkis dah keyifli avlar dilerim...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
İşte Üstad,işte sarıkanatlar, lüferler, işte rapor, işte Boğazda Lüfer nasıl avlanır dersi ustasından, tebrikler, tebrikler, tebrikler.Alkis

Ya kardeşim sen gerçekten mahsus mu yapıyorsun,Hadiordan yeter bizlere azap çektirdiğin yeter yahu....Hadiordan

Seni çok seviyorum canım kardeşim benim.AlkisSeerfGulumse şimdi ben de senin için kadehi elime aldım.Seerf
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
her zamanki gibi yine muhtesem bir avAlkis
afiyetle cahit abiSeerf
kofanali avlara insallahAffet
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Ah be abicimAffet Affet siz beni ne kadar zor durumda bıraktığınızın farkındamısınızSnifsinf Serkan bi taraftan, Niko bi taraftan, Nihat bi taraftan ve mangallar bi taraftan gelde burada kalHadiordan Olacak işmi bu yaptığınız.
Bak eşiniz bile ne güzel demiş...Sanki gitme dese durucakmıydın. Şaka bir yana böyle müthiş avlar adamı uyutmaz be abicim. Avı güzel, süslenmesi güzel, hayali bile çok güzel.
Tebrikler tebriklerAlkisAlkisAfiyetleSeerf
Bul
Lakerda yazdı:Maşallah kuyumcu vitrini gibi pırıl pırıl tebrikler Cahit bey..
Verdiğiniz dip not bilgiler de çok önemli teşekkürler..

Teşekkürler ediyorum Mehmet Bey.Esen kalın..
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:ellerine sağlık Cahit abi, anlatımına zaten bayılıyordum görüntüler iyice mest etti,afiyet olsun abiAlkisSeerf

Çok teşekkürler ediyorum.sana da nasip olsun.Herşey gönlünce olsun.Sevgiler...
Bul
nihatkr yazdı:Tebrikler Cahit abi, yine süper bir av gerçekleştrimişsin. Yengeyide kutlamak gerekir seni çok iyi biliyor. Senin şu ızgaranada bayılıyorum rakı kadehine bile yer var üzerinde.

Benmde 2 günüm kaldı. Son bir av gerçekleştirip, Sonra tekneyi pazar günü karaya alıp nisana kadar bakımını, astarı boyasını yaptıracağım. (Boya değişimi olacak.) Nisan sonu inşallah yeniden denize indireceğim.

Bu arada da hep kıyılara taklıacağım sizin gibi.

İşin oldukça zor Nihat.Allah kolaylık versin.Kıyılarda oldukça güzel Lüfer ve Sarıkanat var.Sende bu fırsatı değerlendir.Kendine iyi bak.Sevgiler.
Bul
cahit abi masallah yine dokturmussun bu kadar iyi balik oldugunu bilipte baliga gidememek cok zor bir durumSiyirdim
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
OZGUR__C yazdı:Tebrikler cahit abi, gerçekten güzel avlar gerçekleştiriyorsun. raporlarında gayet bilgilendirici. balıklarda süper valla. bir de bişey soracağım. anladığım kadarıyla avlarını mantarlı takımla değilde zokayla yapıyosun. peki kıyıdan zokayı ellemi yoksa oltaylamı çalıştırıyorsun. el ileyse nasıl olta ileyse nasıl yapıyorsun? bu konuda da acil bizleri bilgilendirirsen çok sevinirim abi. eğer bununla ilgili bir bilgi aktarımında bulunduysan da eğer kusura bakma ben farketmemişimdir. balıklarda afiyet bal şeker olsun....AlkisAlkisAlkisAlkis

Bu konuda raporlarımda bilgi aktarımında bulunmuştum.Gözünden kaçmış olmalı.
Avlarımı hem mantarlı takımla hemde zokalı-hırsızlı takımla yapıyorum.Mantarlı takımı çok rüzgarlı ve akıntının çok olduğu durumlarda kullanıyorum.Zokalı-hırsızlı takımı ise,rüzgarsız ve akıntının hafif olduğu durumlarda kullanıyorum.Zokalı-hırsızlı takımı beden kısmından elimle tutup,ileri fırlatıyorum.Attığım mesafe 6-7 metre civarında.Buda yeterli oluyor.Zokalı-hırsızlı takımı elin dışında, kamışlada atıyorum.Hepsi bu...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Cahit abi, tek kelime ile muhteşemsin AlkisAlkisSeerf bu balığı sen ne kadar seviyorsan o balıkta seni o kadar seviyor oltanı hiç mahcup etmiyor AlkisAlkis dah keyifli avlar dilerim...

Teşekkürler ediyorum Serkan.Beni mahcup etmediği kesin.Bu herhalde sevgimin karşılığı olsa gerek.Sağlıcakla kal..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 3,982 11-09-2013, 17:16
Son Yorum: Cahit Acun
  Kardeşimle gece avımız Cahit Acun 40 4,920 04-12-2012, 11:20
  Gece show..Lüfer'ler,Sarıkanat'lar Cahit Acun 38 3,944 22-11-2012, 15:07
  Prenslerin gece resitali Cahit Acun 37 4,229 18-11-2012, 09:43
  Sarıkanat'larla muhteşem bir gece Cahit Acun 37 4,140 12-11-2012, 06:22
  Sarıkanat'ların ve Lüfer'lerin gecesi Cahit Acun 46 5,162 11-11-2012, 09:34
  Deniz ananın ayrıcalıklı evladı..SARIKANAT Cahit Acun 27 4,587 08-11-2010, 19:54
  Hüseyin Deniz kardeşimle Sarıkanat showumuz Cahit Acun 25 4,434 05-11-2010, 00:49
Son Yorum: thunderbolt
  Mantarlı dip oltası ile Sarıkanat show Cahit Acun 33 6,450 27-10-2010, 20:21
  Yemli gezdirme ile Sarıkanat avımız Cahit Acun 37 6,957 23-10-2010, 22:55

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi