Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı
rusan yazdı:Bahadır abi, çok açıklayıcı ve güzel bir rapor olmuş. İstediğin boylarda levrek olmasa da efeler de gayet yakışıklıymış. Sistemin çalışmasına çok sevindim. İnşallah bu sistem ile trofe levrekler de yakalarsın. AlkisAlkis

Teşekkür ederim sevgili Ruşan.
Daha keyifli avlar sizlerin olsun. Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:anladığım kadarıyla sürü halinde gezen yem görünümünden dolayı takım çok güzel iş çıkarmış,bereketli olsun dostum tebrikler.rastgele Seerf

Sistem uygun şartlarda(hava, su vs) av veriyor ve vermeye de devam edecek diye düşünüyorum sevgili Nihat. Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
YaKaMoZ yazdı:Bir av macerası ve yeni alınan takımın kullanımı ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi herhalde teşekkürler BAHADIR abi ellerine saglık nice trofeli avlarınaAlkisAlkisAlkis

Sevgili Murat,
Güzel söz ve iltifatların için çok teşekkür ederim.
Umarım ilgilenen tüm amatör dostlara faydalı olur.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Düşüncelerimi en iyi anlayacak kişilerdensin sevgili Tahsin abim.
Süpürge ile beraber kullanımı olur mu, olur. Zor olur da gibi...Bilmem ki Happy
Deneyelim derim.
Sevgi ve selamlarımla...

Canım kardeşim 14 şubat sevgililer günü,biz 15 inde gidelim.avlak yerimizden 12 km. sonra uzun sahil var orda denemelerde yaparız.Smile
nasip tabii,inşallah havalar iyi olur.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
DEMO böyleyse av ne olacak acabaAlkisAlkisAlkis Bahadır seni ilgi ve keyifle takip ediyorum. Harika bir paylaşım daha. Umarım gönlündeki avları en kısa sürede yaparsın76 Usta oldun artıkAlkisAlkis
Bul
çok güzel takım inşallah güzel trofeler yakalar hayırlısı olsun abi
Bul
Bahadır abi sana ne desem azdır AlkisSeerf 5 tir senin konuyu okuyup yazacağım şeyleri toparlarken bi ekstra çıkıp beni alıkoyuyordu ama bu sefer oturdum açtım konuyu Siyirdim tekrar hatmetdim.

Baya bi zamandır araştırıp uygulamayı düşündüğün bir sistemi sonunda hayata geçirdin ve ciddi işlere imza atacağını ispatladın Alkis ellerin emeğin dert görmesin Seerf tek kelime ile süpersin.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
hayırlı olsun bahadır bereketli avlara rastgeleAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
ALTAYLI yazdı:DEMO böyleyse av ne olacak acabaAlkisAlkisAlkis Bahadır seni ilgi ve keyifle takip ediyorum. Harika bir paylaşım daha. Umarım gönlündeki avları en kısa sürede yaparsın76 Usta oldun artıkAlkis:a :

yolcu79 yazdı:çok güzel takım inşallah güzel trofeler yakalar hayırlısı olsun abi

MaVrUşGiL yazdı:Bahadır abi sana ne desem azdır :a 5 tir senin konuyu okuyup yazacağım şeyleri toparlarken bi ekstra çıkıp beni alıkoyuyordu ama bu sefer oturdum açtım konuyu Siyirdim tekrar hatmetdim.

Baya bi zamandır araştırıp uygulamayı düşündüğün bir sistemi sonunda hayata geçirdin ve ciddi işlere imza atacağını ispatladın Alkis ellerin emeğin dert görmesin Seerf tek kelime ile süpersin.

bahriyeli yazdı:hayırlı olsun bahadır bereketli avlara rastgele: :

Tüm dostlara ilgileri için teşekkürler.

Bul
İyi iş çıkarmış Bahadır abi daha güzellerine rastgele
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son alikoyulan levrek Bahadır Sarıca 19 3,119 25-12-2014, 17:09
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek için Şeytan Oltası Türevi Bahadır Sarıca 45 12,566 10-04-2014, 01:06
Son Yorum: mertugurlu
  Levrek Süpürgesi (Barchino) Bahadır Sarıca 66 19,382 10-02-2014, 20:50
Son Yorum: ersin1sarac
  Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig) Bahadır Sarıca 21 7,125 20-12-2013, 16:32
Son Yorum: Sensei1903
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 7,673 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Öğreti - levrek Bahadır Sarıca 36 4,728 27-02-2013, 00:37
  LEVREK AVINDA RENK ETKİSİ ve SAHTE BALIK RENGİ SEÇİM KOŞULLARI Bahadır Sarıca 32 29,914 06-01-2013, 04:00
Son Yorum: Umit KsK
  Levrek Hikayeleri Bahadır Sarıca 37 6,091 05-01-2012, 13:31
Son Yorum: Lakerda
  At-Çek Levrek avı / Paşa çağırdı Bahadır Sarıca 59 11,531 17-12-2011, 09:49
Son Yorum: Ege
  Silikonlu Levrek Çaparisi Bahadır Sarıca 44 7,556 23-09-2011, 15:36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi