Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CANIM BUGÜN KRAKER YEMEK İSTEMEDİ RAPORU
sen şimdi o güzelim çinekopları tavada kızartmışsındır dimi gürhan aman öyle yaptıysanda bana yazma ben görmiyim gürhan aman gürhan sakın gürhan gözünü seveyim gürhan BoboBoboBoboben ızgara çinekop kokusu aldımda tava bozmasın hayallerimiBobo
Bul
levrekci yazdı:
GURHAN yazdı:Yaw arkadaşlar inanamıyorum saydım kalan balık adedi 5 nasıl yemişiz yaw Smile))))

sen masada balıkmı bırakıyorsun yawww adetle yiyeceksin dostum adetle fazlalıgını dolaba ben sorarım kim nekadar ona göre keser pişiriirim benden sana tüyo olsun 5 balık 1 küçük ama pişirdiysen artık bişey etmez at gitsin soguk balık tekrar pişirildimi güzel olmaz

Yaw dostum balık mı gördüğü var bu garibin. Hehehehe Dur bak buna uygun bir fıkra var. Adam dul annesinin tekrar evlenmek istediğini duyunca Yaw anne yinemi demiş. Kadın da cevap vermiş. Oğlum demiş evlendiğim gözüne batmasın Bir Ali İki Veli 3 de ondan evveli Ah be oğlum anan kocamı gördü Smile hesaaabı.
Bul
anlaşıldı tava olmuş zavallı çinekoplar yanındada kola içtin dimiAptalkafamAptalkafamAptalkafam
Bul
levrekci yazdı:sen şimdi o güzelim çinekopları tavada kızartmışsındır dimi gürhan aman öyle yaptıysanda bana yazma ben görmiyim gürhan aman gürhan sakın gürhan gözünü seveyim gürhan BoboBoboBoboben ızgara çinekop kokusu aldımda tava bozmasın hayallerimiBobo

Hehehehe wallahi tava yaptım. Balığın gözü dışında herşeyini de yedim parmaklarımı zor kurtardım Dostum balık yağlanmadığı için ızgara bu balığın mahvı olurdu . Tavsiye ederim ben tarifi doktorun babasından aldım. Sağolsun bana öyle bir tarif verdi ki parmaklarımızı yedik.
Bul
aman gürhan ben almıyım tava tekir mezgit barbunya kalkan pisi hamsi hatta istavrit tamamda çinekop lüfer yaglar atarım ızgaraya hem saglıklı hem leziz neyse afiyet şeker olsun
Bul
levrekci yazdı:aman gürhan ben almıyım tava tekir mezgit barbunya kalkan pisi hamsi hatta istavrit tamamda çinekop lüfer yaglar atarım ızgaraya hem saglıklı hem leziz neyse afiyet  şeker olsun

Yaw keşke balık bıraksaydım da hemen sana yollasaydım. Benim çinekopta ızgaradan başkasını gözüm gormezdi. Ama dedim ya sağolsun doktorun babası oyle tiyo verdi ki on yargım yıkıldı. Bence bir dene ama sadece şu mevsim çinekopu için dene.
Bul
yine herzmanki gibi harikasınız...o mera gerçekten sizin ustalığınızla birleşip çok bereketli bir görüntü sergiliyor...sizi tebrik ediyorum...nihat abinin dediği bence çok mantıkl..orada kumsal,mis gibi oltaları yatır ucunada zilleri tak yat aşşa..muhabbetini yap..gerçekten bence çok güzel olur..saygılar..rastgele..AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
Gürhan abi şeytanın bacağını kırmışsın desek doğru mu olur acabaBig Grin tebrikler güzel av olmuş...
Bul
Gürhan abi geçen gün ben sana demiştim,bak gördün mü,patlama yapmışsın işte,ne güzel,tebrik ediyorum,afiyet olsun..
Bul
Teşekkürler arkadaşlar. İnşallah böyle günleri hep yaşarsınız. Benim için müthiş bir gündü çok keyifliydi. AndreilGail ve Bilhassa Doktora bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Emeksiz yemek olmuyormuş...:) ishak BALLICA 22 3,843 21-12-2013, 20:18
Son Yorum: orhanekmekci
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,925 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,936 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,214 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,255 22-07-2012, 01:24
  11-07-2012 Burgazada'da konuklarım vardı bugün.. Lakerda 19 2,882 13-07-2012, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Dün soğuk bugün yağmur orhanekmekci 31 4,792 14-02-2012, 07:54
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,727 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,767 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 5,159 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi