sayın balıkçım ben bu haberi kaçırmışım sana öncelikle çok büyük geçmiş olsun.sakatlanma olayına gelince bu hamburger yenilen hamburgermi ,yuh yani ahmet yenilen namete binersen olacağı bu.balıklar çok güzel ekip sesi yerinde toplanmış.habersiz gidenlerde var orada .yücele tavsiyem dereye teke sal üresin üresin üresin
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ
geçmiş olsun ahmet abi harbiden erola katılıyorum , bu arada balıklar güzel çeşit olmuş ,turan köyde hareketlenmiş bayağı gördüm kadarıyla tebrik de edeyim o mavi gömlekli haber vermemiş sayın balıkçılarım kızmşlar bak.
yalova tatar yazdı:geçmiş olsun ahmet abi harbiden erola katılıyorum , bu arada balıklar güzel çeşit olmuş ,turan köyde hareketlenmiş bayağı gördüm kadarıyla tebrik de edeyim o mavi gömlekli haber vermemiş sayın balıkçılarım kızmşlar bak.
sayın balıkçım haksızmıyım gizli gizli gitmek varmı oyle
İSTAVRİTCİ
ALTAYLI yazdı:Ahmet kardeşim büyük geçmiş olsun bizim artık şaka yapıcak durumumuz yok yani denizin hiç bir şekilde şakası olmuyor. Bu sana da küçük bir uyarı olmalı emin ol ben tekneden denize girerken bile atlamıyorum. Balıklar tam boğmalık
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi geçmiş olsun.
balıklarda güzel olmuş bereketli olsun.
inşallah organizasyondada tutarız.rastgele.
H.A.R.U.N yazdı:Ahmet abi geçmiş olsun Erol abi gereken fırçayı atmış zaten bende katılıyorum ona İnş. devamlı bir arıza yaratmaz
teşekkur ederim sagolun ercan agbi haklısın ne diyeyim bazen kanımız kaynayıp kendimizi hala genc hisediyoruz ve hata yapıyoruz hatalardan ders almam gerekıyo artık
durun ya arakadaşlar hemen mahkeme yapmayın ayaklarım iyleşsin bari gitmeden once konu acmıştım gelecek ve yolu duşen arakadaşlarla buluşabiliriz diye yucelde gunu birlık gelmiş akrabasının sunneti vardı pazar gunu yola cıktı hemen zaten
aahmet yazdı:durun ya arakadaşlar hemen mahkeme yapmayın ayaklarım iyleşsin bari gitmeden once konu acmıştım gelecek ve yolu duşen arakadaşlarla buluşabiliriz diye yucelde gunu birlık gelmiş akrabasının sunneti vardı pazar gunu yola cıktı hemen zaten
sayın balıkçım cezayı sen değil orda bizden biri daha var habersiz giden cezayı o yiyecek
İSTAVRİTCİ