Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erdek yolcusunun balık avı gulunecek kazası
sayın balıkçım ben bu haberi kaçırmışım sana öncelikle çok büyük geçmiş olsun.sakatlanma olayına gelince bu hamburger yenilen hamburgermi ,yuh yani ahmet yenilen namete binersen olacağı bu.balıklar çok güzel ekip sesi yerinde toplanmışSiyirdim.habersiz gidenlerde var orada .yücele tavsiyem dereye teke sal Gulumseüresin üresin üresinBobo
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
geçmiş olsun ahmet abi harbiden erola katılıyorum ,Wink bu arada balıklar güzel çeşit olmuş ,turan köyde hareketlenmiş bayağı gördüm kadarıyla tebrik de edeyim o mavi gömlekli haber vermemiş sayın balıkçılarım kızmşlar bak.Happy
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:geçmiş olsun ahmet abi harbiden erola katılıyorum ,Wink bu arada balıklar güzel çeşit olmuş ,turan köyde hareketlenmiş bayağı gördüm kadarıyla tebrik de edeyim o mavi gömlekli haber vermemiş sayın balıkçılarım kızmşlar bak.Happy
sayın balıkçım haksızmıyım gizli gizli gitmek varmı oyleSmile
İSTAVRİTCİ
Bul
haklısın sayın balıkçım kaçamak ha ama yakalandı ceza ne verelim şimdi ?Rolleyes
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
yalova tatar yazdı:haklısın sayın balıkçım kaçamak ha ama yakalandı ceza ne verelim şimdi ?Rolleyes
sayın balıkçım 40 yaşın üstündekilerin cezasıda yaşına göre olmalı cahillik falan yok ağır olmalı unutulmayacak cinsten olmalı mahkemeyi kuralımmıHappy
İSTAVRİTCİ
Bul
ALTAYLI yazdı:Ahmet kardeşim büyük geçmiş olsun bizim artık şaka yapıcak durumumuz yok yani denizin hiç bir şekilde şakası olmuyor. Bu sana da küçük bir uyarı olmalı emin ol ben tekneden denize girerken bile atlamıyorum. Balıklar tam boğmalık

LeVrEkCi yazdı:ahmet abi geçmiş olsun.
balıklarda güzel olmuş bereketli olsun.
inşallah organizasyondada tutarız.rastgele.Alkis

H.A.R.U.N yazdı:Ahmet abi geçmiş olsun Erol abi gereken fırçayı atmış zaten bende katılıyorum ona İnş. devamlı bir arıza yaratmaz

teşekkur ederim sagolun ercan agbi haklısın ne diyeyim bazen kanımız kaynayıp kendimizi hala genc hisediyoruz ve hata yapıyoruz hatalardan ders almam gerekıyo artık
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
durun ya arakadaşlar hemen mahkeme yapmayın ayaklarım iyleşsin bari gitmeden once konu acmıştım gelecek ve yolu duşen arakadaşlarla buluşabiliriz diye yucelde gunu birlık gelmiş akrabasının sunneti vardı pazar gunu yola cıktı hemen zaten
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aahmet yazdı:durun ya arakadaşlar hemen mahkeme yapmayın ayaklarım iyleşsin bari gitmeden once konu acmıştım gelecek ve yolu duşen arakadaşlarla buluşabiliriz diye yucelde gunu birlık gelmiş akrabasının sunneti vardı pazar gunu yola cıktı hemen zaten
sayın balıkçım cezayı sen değil orda bizden biri daha var habersiz giden Happycezayı o yiyecekRolleyes
İSTAVRİTCİ
Bul
ahmet abi sana bişey yok kaçak ziyaretçi yakaladık

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

Bul
ahmet abi geçmiş olsun öncelikle,görünmez kaza. Eskinanın bitanesi özellikle epey sağlammış. bereketli olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eylül basinda Erdek-Ocaklar Alparslan01 0 2,358 22-08-2013, 23:44
Son Yorum: Alparslan01
  İstanbulda balik gfbmet 2 2,174 08-01-2011, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  Balık Avlama Belgesi Alma Mücadelesi nihatkr 33 10,199 28-08-2010, 18:19
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Çanakkale Balık Avı Buluşması Lapsetur 94 14,555 21-10-2009, 22:40
Son Yorum: araphüso26
  erdek yolcusu aahmet 22 4,561 28-06-2008, 11:01