01-12-2008, 10:37
Tropheus yazdı:kardesim eline salık guzel av olmuş yarın bende sarıyerdeyim bakalım bızım kısmetımıze ne var.saolasın kardeşim benim ,inşallah güzel balık alırsın...rastgele..

30/11/2008 eminönü sarıkanat,çinekop,izmarit,kefal,hamsili pilav
|
01-12-2008, 10:37
Tropheus yazdı:kardesim eline salık guzel av olmuş yarın bende sarıyerdeyim bakalım bızım kısmetımıze ne var.saolasın kardeşim benim ,inşallah güzel balık alırsın...rastgele.. ![]()
01-12-2008, 10:47
bereketli olsun ozan güzel balık almışsın
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
01-12-2008, 10:59
LeVrEkCi yazdı:ozan raporu kaçırmışım ne güzel av olmuş valla imrenmedim desem yalan olur maşallah iyi iş çıkartmışsın.abi denizin kenarındasın,balığı tutman lazım,hatta boğman lazım...kiremitte hamsilşi pilav yaptım 10 numara olu..gerçi uygun kabım olmadığı için kullnadım bunları ama güzel oldu...bende ne zamandır balığa çıkamamıştım bu iyi oldu...saygılar görüşmek üzere..rastgele... ![]()
01-12-2008, 11:03
Ozan tebrikler, yine tutmuşsun balıkları, görüntüleride çok hoş afiyet olsun..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
01-12-2008, 12:09
ozan tebrikler süper av yapmışsın,maşallah bereketli olsun.kiremitte ereyağlı hamsi sanırım,nefis görünüyor.paylaşım için teşekkürler.afiyetler olsun.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
01-12-2008, 12:28
Ozanım, bereketli olsun. Güzel av yapmışsın. Bakalım bu çarşamba bir aksilik çıkmazsa bende köprüyü ziyaret edecem.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
01-12-2008, 13:35
balikoltasi yazdı:Ozan tebrikler. Balık seyrekte olsa güzel balık almışsın. zaten artık çinekopun son demleri. az da olsa tutup zevkimizi almamız gerekevet birol dediğin gibi balıkçılarda bol m,ktarda ve canlı bi dünya balık var 7-8 liradan kılosu...balık dağılmış kalabalık geçmiyor kıyılardan..ama belliki topluyor bu balığı...Allahtan yemim vardı balık aldım millet çarşıdan balık almış..çok fazla alamadılar taze yem olmayınca bi vuruş bile olmuyor,birde şakşak farkı ile balık yakaladım...sende inşallah güzel balıklar alırsın...rastgele... ![]()
01-12-2008, 13:51
ozanım bereketli olsun harikasın
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
01-12-2008, 14:37
ozan bereketli olmuş.mübarekleri asker gibi dizmişsin.
hamsi tavaya çok bayıldım.o kiremitlerden ankarada bulabilirsem alırım.fırına rahat rahat girer.şekli şemali çok güzel.hamsinin tadı da eminimki çok güzeldir.
01-12-2008, 16:28
ozan rapor sevindirici, eline emeğine sağlık. balıklar harika.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|