Birol arkadaşım resimli anlatımın için teşekkür ederim eline sağlık kullandığın misina marka kalınlık tarif edermisin surf cast misina olarak ne tavsiye edersin misina kurşun koparmamak için ip yada benzeri takım kullanıyormusun teşekkür ederim .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
doktor yazdı:Birol arkadaşım resimli anlatımın için teşekkür ederim eline sağlık kullandığın misina marka kalınlık tarif edermisin surf cast misina olarak ne tavsiye edersin misina kurşun koparmamak için ip yada benzeri takım kullanıyormusun teşekkür ederim .
Makinenin bir kafasında 0.20 mm. berkley fireline crystal örgü misina+ 5 mt. 0.50 mm. şok misina sarılı.
Diğer kafasındada daiwa tournament 0.35 mm. surf misina+0.50 mm şok misina var.balığın vuruşlarını duyup zevk yapmak isteyince örgüyü, kolum yorulup ileri atış performansım düşünce de naylon misinalı kafayı takıyorum
berkleyin örgüsünü tavsiye ederim. monofilament surf misinada ise daiwayı test aşamasındayım şuan. ama 0.35 biraz kalın kaçtı gibi. 0.30 olsa daha iyi olacaktı.
rapalaya ise berkley vanish transition 0.30 mm. fluorocarbon misina bağlı. güzel iş görüyor.
Birol arkadaşım çok güzel ve açıklayıcı bilgilerin için teşekkür ederim benim için çok değerli bilgiler teşekkür ederim eline koluna sağlık ALLAH koluna kuvvet versin iğnen keskin olsun saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
doktor yazdı:Birol arkadaşım çok güzel ve açıklayıcı bilgilerin için teşekkür ederim benim için çok değerli bilgiler teşekkür ederim eline koluna sağlık ALLAH koluna kuvvet versin iğnen keskin olsun saygılar.
Rica ederim. iyi dilekleriniz içinde ben teşekkür ederim