22-02-2009, 23:26
abi hayranım sana başka bişey demiyorum afiyet olsun seninle aynı sitede yazıyo olmak bile bi ayrıcalık saygılar abi.
Boğazda çinekop sarıkanat
|
abi hayranım sana başka bişey demiyorum afiyet olsun seninle aynı sitede yazıyo olmak bile bi ayrıcalık saygılar abi.
balıkcı uğur yazdı:harun abi eline sağlık çok güzel çinekop almışsın afiyet olsunTeşekkürler Uğur kardeş
22-02-2009, 23:28
Tropheus yazdı:abi hayranım sana başka bişey demiyorum afiyet olsun seninle aynı sitede yazıyo olmak bile bi ayrıcalık saygılar abi.Sedatcım o senin güzelliğin sağolasın
22-02-2009, 23:29
H.A.R.U.N yazdı:Walla bu ay sonuna kadar havalar kötü diyor 1 hafta nasıl sabrederim bilmem rüzgar şiddetleri hiç iyi göstermiyor hep 4-6 kuzey e malum hava dönse bile boğazın oturması 2 gün sürüyor herhalde yağmur altında talim yapıcağız 1 hafta hiç gitmeden durmak çok zor. nasıl olsa ıslanmaya alıştık. rüzgarın hafiflediği bir gün kaçmak lazım. ama balık olurmu bilmem.
22-02-2009, 23:37
balikoltasi yazdı:1 hafta hiç gitmeden durmak çok zor. nasıl olsa ıslanmaya alıştık. rüzgarın hafiflediği bir gün kaçarım ben. ama balık olurmu bilmem.Bende aynı düşüncedeyim hatta demin camı açıp baktım dışarıya yağmur var rüzgarda bayağı güzel var kim kızdırdı bu poyraz babayı bilmemki bu sistemin ardında gelen yeni bir yağışlı sistem daha var hadi yağmur tamamda rüzgarın 4-6 sı olmuyor dibe oturamıyorsun Bu arada artık spidere başladım 1.5 lira 7 cm liklerin çakarı gayet güzel birde siyah sırtına sarı jelatin hologram yapıştırıyorum olmaz böyle birşey suda yaldır yaldır yanıyor al bak dene kopsada için rahat oluyor bütün balıklarıda 1.5 liralık spider le aldım
22-02-2009, 23:43
H.A.R.U.N yazdı:Bende aynı düşüncedeyim hatta demin camı açıp baktım dışarıya yağmur var rüzgarda bayağı güzel var kim kızdırdı bu poyraz babayı bilmemki bu sistemin ardında gelen yeni bir yağışlı sistem daha var hadi yağmur tamamda rüzgarın 4-6 sı olmuyor dibe oturamıyorsun salı günü düşünüyorum. rüzgar az biraz yavaş görünüyor. Evet 5 ve 7 cm. liğinden bende almıştım üsküdar için. elimde duruyor şuan. fena değil parlaklıkları. 7 cm.liklemi aldınız balıkları?
22-02-2009, 23:49
Evet 7 cm likle aldım mavi sırtlı olan iyi iş yapıyor ama dikkat et önce bir yüzdür suda çünkü delik çıkabiliyor ozamanda içine su alıp yüzmüyor şimdi yüzmiyen birtanesinden emerek suyunu çıkartıyorum tabi bu deliklere japonla kapatacam dikkat edersen sırtlarında arızalar var 10 da bir gibi hatalı çıkabiliyor ee nede olsa 1.5 lira yinede bedava sayılır
22-02-2009, 23:53
H.A.R.U.N yazdı:Evet 7 cm likle aldım mavi sırtlı olan iyi iş yapıyor ama dikkat et önce bir yüzdür suda çünkü delik çıkabiliyor ozamanda içine su alıp yüzmüyor şimdi yüzmiyen birtanesinden emerek suyunu çıkartıyorum tabi bu deliklere japonla kapatacam dikkat edersen sırtlarında arızalar var 10 da bir gibi hatalı çıkabiliyor ee nede olsa 1.5 lira yinede bedava sayılırBendekide mavi. ve sırtında ufacık bir delik var ![]() 1. sınıf işçilik ![]() ama olsun önemli olan iş yapması. görünüşü güzel çünkü.
23-02-2009, 00:01
Evet görünüşü ve yüzüşü gayet güzel yanlız 0.30 dan aşağısında 7 cm likde atarken beden patlıyor 30 veya 33 kullanıyorum hani invisible ya misina
birde bu strikelere güzel zamlar geldi bir rapalanın fiyatı yozuriye yakınsa yozuri alırım
23-02-2009, 00:07
H.A.R.U.N yazdı:Evet görünüşü ve yüzüşü gayet güzel yanlız 0.30 dan aşağısında 7 cm likde atarken beden patlıyor 30 veya 33 kullanıyorum hani invisible ya misina ben 0.26 asso ultra kullanıyorum rapalada. ama o da gerçekte 0.28 sanıyorum. sizin misinanın markası nedir bilmiyorum ama %100 fluorocarbon yazmıyorsa invisible değildir. bir misina var çünkü üzerinde invisible yazıyor ama fluorocarbon değil. aldatmaca yapıyorlar. strike pro çok sattıya hemen arttırırlar fiyatını. yo-zuriler 18 lira. ve değer bence. tabi üsküdar için konuşmuyorum ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|