Yorumları: 8,454
Konuları: 99
bucalıfikret yazdı:uzunum hoşgeldin aldığın malzemelerle güzel avlar yaparsın rast gele.
İnşallah fikretim inşallah organizasyonlarda beraber tutacağız balıkları..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
cesuryürek77 yazdı:bu aralar galata körüsün de çok balık var dediler ama daha gidip bakmadımm doğrumu?
Herkesin kofasında bişeyler vardı hatta birisine gözüm ilişti çapariye çinekop bile atlamış..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 795
Konuları: 8
Güzel vakit geçirmişsin Balıga çıkmayı da ihmal etmemişsin valla.. Paylaşımların için teşekürlerr...
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Ahmet iyi olmus!!!hem ziyaret hem ticcaret...(tabii once islerin)guzel alisverisler yapmissin..gule-gule kullan..bereketli olsun

Benim o ilk yesil rapala gozume carpti..kuyrukta uclu yerine cift kanca var...baligin altinda da cift mi var tek mi(kanca)?ona balik daldiginda affetmez abi
Teşekkür ederim ahmet sağolasın...
Albatros-gr yazdı:Ahmet iyi olmus!!!hem ziyaret hem ticcaret...(tabii once islerin)guzel alisverisler yapmissin..gule-gule kullan..bereketli olsun
Benim o ilk yesil rapala gozume carpti..kuyrukta uclu yerine cift kanca var...baligin altinda da cift mi var tek mi(kanca)?ona balik daldiginda affetmez abi
Teşekkür ederim faruk abi hakikaten öyle oldu hem iş hem ziyaret hemde ticaret..
Yeşil rapalanın açılmış hali 30cm yakın kuyrukta ve altta 2 li kanca mevcut, malzemecinin demesine göre çok güzel akya geliyormuş tutanlar varmış dedi bende bir tane elimde bulunsun dedim..
Yorumları: 657
Konuları: 8
amat abi hojgeldin bea memlekete
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN
Yorumları: 739
Konuları: 50
ahhh ahmet abi bi gün önce gelseydın beni görürdün belki ama tesadüf işte kısmet diyelim istanbulun tozunu attırmıssın o ilk reim manzaralı olan istanbulda herhalde neresi ora yahuuuuu manzara süper ucuzsa alalım oradan bi yer
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
güzeeellll yzunum gez gez maşallahın var bide yalovaya görev çıkart
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
ahmet insan telefon açar bişeyler yapdık yahu.