12-04-2009, 16:49
sağlık olsun bahadır kısmet bu kadarmış diyelim bir sonraki avlarınız bereketli olur inşallah rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
Çeşme-Germiyan raporu (11/04/2009)-Hüsran
|
12-04-2009, 16:49
sağlık olsun bahadır kısmet bu kadarmış diyelim bir sonraki avlarınız bereketli olur inşallah rastgele.
balığa hasret yaşamak zor
12-04-2009, 19:13
Bahadır hiç canını sıkma az önce Faruk'un konusunda da yazdım. Böyle dönük havalarda hayvan yem yemez nazlıdır atlamaz. Sizinle ilgisi yok. Bilirsin sardımı olta yetiştiremezsin. Bunun arkası çok iyi olur. size iyi şanslar. Bahsettiğin yerlerde çok av yaptım hatta orkinos çiftliğinde onlarla daldım bile. Denemeye devam keyifli günler
12-04-2009, 22:44
bahriyeli yazdı:sağlık olsun bahadır kısmet bu kadarmış diyelim bir sonraki avlarınız bereketli olur inşallah rastgele. Teşekkürler İsmail Bey.Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rasgele… ALTAYLI yazdı:Bahadır hiç canını sıkma az önce Faruk'un konusunda da yazdım. Böyle dönük havalarda hayvan yem yemez nazlıdır atlamaz. Sizinle ilgisi yok. Bilirsin sardımı olta yetiştiremezsin. Bunun arkası çok iyi olur. size iyi şanslar. Bahsettiğin yerlerde çok av yaptım hatta orkinos çiftliğinde onlarla daldım bile. Denemeye devam keyifli günler Denemeye devam edeceğiz, teşekkürler Ercan abi. Çiftliklerin içinde mi daldınız?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
13-04-2009, 11:21
afiyet olsun,bu nedenden rastgele denir.
13-04-2009, 11:25
sağlık olsun bahadır abi birdahaki sefere inşallah çupralar uskumrular
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
13-04-2009, 12:12
bahadır bereketli olsun yinede tavalık varmış yeter
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
13-04-2009, 14:37
fotokopici yazdı:afiyet olsun,bu nedenden rastgele denir. Teşekkürler Erol abi.Sizlere de rasgele… fish or die yazdı:sağlık olsun bahadır abi birdahaki sefere inşallah çupralar uskumrular Saolasın Muratcım.Daha bereketlileri sizlerin olsun. Rasgele… yalova tatar yazdı:bahadır bereketli olsun yinede tavalık varmış yeter Teşekkür ederim.Çiftliklerin bir kısmı boş, genellikle boş olanlara yaklaşıyoruz. Bazen dolu olanlarda ihtar alıyoruz tabii. ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
13-04-2009, 18:40
kasap100 yazdı:Teşekkürler İsmail Bey.Daha bereketlileri sizlerin olsun.Rasgele…Evet çiftlikte dalgıçlarla beraber. Çiftliğin sahibi tanıdığımdır ama şimdilerde oralara gidemez olduk
13-04-2009, 22:40
ALTAYLI yazdı:Evet çiftlikte dalgıçlarla beraber. Çiftliğin sahibi tanıdığımdır ama şimdilerde oralara gidemez olduk Hayırdır Ercn abi neden gidemiyorsunuz?Yapalım bir organizasyon.
15-04-2009, 09:32
bahadır abim geçmiş olsun. anladığım kadarıyla denizin içinde köşe kapmaca oynar gibi yer değiştirmişsiniz ve denizle boğuşmuşsun
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|