Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalık sezonun açtık....
Alabalık sezonunuz hayırlı olsun Ahmet bey,alabalıklar içinde afiyet olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
bu balıklar süper elinize emeginize saglık
Bul
ahmet abicim alabalık sezonun hayırlı olsun güzel av olmuş anlaşılan rastgelsin manzarada harika bu aradaAlkis
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi baligin baska senelere bakarak daha bol olmasi,sevindirici bir durumGulumse
baliklar cok guzel..afiyet olsunSeerf

Çok teşekkürler Faruk Bey....

Evet balığın bol olması bizim için büyük bir olay..Çok şükür...

Sevgiler...
Bul
alperburdur yazdı:ahmet abi bir alabalık tutkunu olarak bu duruma çok sevindim nasipse haftaya pazar günü sarıkavağa gidecek gibiyiz inşallah biz de oradaki durumu haftaya rapor ederiz teşekkürlerAlkisSeerf

Sevgili Alper...

Ben de az bir zaman dinlenip yeni bir seyahate çıkacağım kısmetse...Bu sefer çok daha fazla balık olan bir yere niyetim var...

Sana kazasız belasız avlar diliyorum..Haberlerini merakla bekliyorum.

Rastgele....
Bul
Krizoberill yazdı:Balıkların bu sene bol olması gercekten sevindirici. Bilincli avlanma dan olsa gerek. sevindirici bir durum. bereketli olur inşallah.

Sağolasın Adaşım...
Sevgiler...
Bul
kasap100 yazdı:Ahmet abi tebriklerAlkisMaşallah güzel av yapmışsınız.Afiyet olsunSeerfBen de tatlı su avcılığını hiç bilmem ama görüntüler şahane.Bu arada balığın bol olmasına sevindim.Rasgele...

Teşekkürler Bahadır...

Benden söylemesi...Balıkçılığın her bir türü ayrı güzeldir....Birini eksik bırakırsan işi yarım yapmış sayılırsın....Benim bir çok arkadaşım bu işe geç başladığı için boşa geçen yıllarına yas tutuyor...

Selamlar...
Bul
bahriyeli yazdı:alabalık avı ve popülasyonuna ilginizi takdir ve tebrik ediyorum ahmet abi bu sevdanızın hiç bitmemesi dileğiyle rastgele.Alkis

Sağolasın İsmail Kardeşim...

Hiç merak etme...Ölsem de doyamadan gideceğim bu konuda...Happy

Selamlar...
Bul
hay maşallah koca reis sevgililereine kavuşmuşsun buseyide almışsın helal olsun abi çok güzeller mübarekler neyle yakaladın merak ettim birde şu mübarek yüzünüde görelim fotoğraflarda ..abicim hani bi çarlinin melekleri vardı melekleri yüzünü görememişti öyle oldu valla..tebriklerAlkisçok güzel görünüyorlarBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:hay maşallah koca reis sevgililereine kavuşmuşsun buseyide almışsın helal olsun abi çok güzeller mübarekler neyle yakaladın merak ettim birde şu mübarek yüzünüde görelim fotoğraflarda ..abicim hani bi çarlinin melekleri vardı melekleri yüzünü görememişti öyle oldu valla..tebriklerAlkisçok güzel görünüyorlarBobo

Sevgili arap Kardeşim...HappyHappy

Çok güldürdün beni...Sağolasın...Evet ...Aşklarıma kavuştum...Küçük bir izahatta bulunayım..Biz ava kalabalık gitmemize rağmen o bölgede çok geniş bir alana dağılırız... Ortalama her bir kişi günde 10 km kadar dereyi tarayarak günü tamamlar. Genelde herkes tek başına çıkar..Akşam toplanma yerinde buluşulur.Herşey normal geçmişse yemekler yenir ve hemen yatılır ki ertesi güne dinç kalkalım...

Balıkların tamamı yani bunlar ve görmedikleriniz modifiye mepss ile yakalanmıştır.

Benim yanımda resim çekmek için 2006 model bir nokia makine bulunur.Av sırasında tek olduğum için kendimi çekme şansım yok.Ondan benim görüntüm yok denecek kadar azdır.Yoksa gizli veya saklı değiliz...

Tabii senin için ilk fırsatta birşeyler buluruz...

Selamlar....
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  deniz sezonunu açtık sefer 12 3,060 04-11-2014, 17:14
Son Yorum: avcıhakan
  sezonun ilk yayını avcıhakan 18 2,911 21-06-2013, 20:12
Son Yorum: rusan
  Çanakkalede Alabalık siftahı aygroup 41 6,412 16-06-2011, 10:33
Son Yorum: mustafahoca
  Alabalık Meralarımız... aygroup 19 3,357 24-09-2010, 00:25
Son Yorum: aygroup