Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bastan-sona parekete+sirti
tatar35 yazdı:bahadır abim bizde bilmiyorduk ve halen bilmiyorum Happyama en aından birşeyler öğrendim sayenizdeAlkis sen bu soruları sormasan buda olmayacaktıAlkis76

Estağfurullah Erdal.Hepimizin hepimizden öğreneceği çok şey var ve olacak.
Bu yüzden paylaşım sitesi olarak bir aileyiz zaten.AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Bulunduğunuz yerde çok mu tekne var abi.Birbirinizi tanıyorsunuzdur ufaksa.
Yani kimin yaptığı belli olmaz mı?Ya da diğer tanıdıklar bu tür olaylarda müdehale etmiyorlr mı?GErçi üztünde de yazmıyor ki "bu albatros-gr'nindir" diyeSiyirdim
Geçmiş olsun tekrarSad
simdi soyle aciklayayim:
at-topla yapanlar,saat 21:00de atarlar,saat 01:00 gibi toplarlar...tmm?
benim gibi ,sabah toplayanlar(cogunlukta)..attiktan sonra,ikilerler..sabah gelirler(06 veya07:00)gibi...simdiiiii
saat gece 02:00 ile 05:00 arasi tarla bos,bekci yok....eskiya saati.. bizim hirsiz bekledigimiz cok var..fakat suc ustu yapamiyorsun,motor sesini duyarken daha birakiyor elinden ana misineyi..ne diyeceksin adama..tekneye yanassanda,baliklri sorsan..onlarin yaninda her zaman toplanmis halde bir paragat bulunuyor...iste topladik ,bular cikti diyorlar(minareyi calan kilifini hazirlarmis misali)
Bul
andrail gail yazdı:bereketli olsun güzelav olmuş
tesekkurler O.Dere....sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:simdi soyle aciklayayim:
at-topla yapanlar,saat 21:00de atarlar,saat 01:00 gibi toplarlar...tmm?
benim gibi ,sabah toplayanlar(cogunlukta)..attiktan sonra,ikilerler..sabah gelirler(06 veya07:00)gibi...simdiiiii
saat gece 02:00 ile 05:00 arasi tarla bos,bekci yok....eskiya saati.. bizim hirsiz bekledigimiz cok var..fakat suc ustu yapamiyorsun,motor sesini duyarken daha birakiyor elinden ana misineyi..ne diyeceksin adama..tekneye yanassanda,baliklri sorsan..onlarin yaninda her zaman toplanmis halde bir paragat bulunuyor...iste topladik ,bular cikti diyorlar(minareyi calan kilifini hazirlarmis misali)

Aynen abi.
İnsanda gönül olacak.Gönül sahibi olmayan insana da yapacak bir şey yok.
Ne diyelim.Allah'ından bulsunlar.
Gene de sen 1.00 gibi toplasan daha iyi olur sanırım.
Çünkü bunlar bitmez maalesefSad
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Aynen abi.
İnsanda gönül olacak.Gönül sahibi olmayan insana da yapacak bir şey yok.
Ne diyelim.Allah'ından bulsunlar.
Gene de sen 1.00 gibi toplasan daha iyi olur sanırım.
Çünkü bunlar bitmez maalesefSad
dogruda...bu sefer hic cikmadi...buyuk sargos,guzel boy cipuralar genelde gunesin dogmasi ile tutuluyor...genelde
bu arada unuttum..bizim ,oralara paragat atnlar hemen-hemen birbirimizin paragatlarini taniyoruz..nereden diyeceksin,bas duba ve yukariya konulan aski(ufak dubalardan)mesela bende olanlar,kimsede yok,cunku o ufak pet siselerin hepsi ozel plastik sari boya ile boyali(deli isiSiyirdim)ikinci fotoda,solda plastik beyaz bidon icinde duranlar)
Bul
bereketli olsun faruk abi maşşallahı var balıkların şov yapmışsın resmen Seerf aklıma şöyle birşey geldi sabah ava başlamadan avlanacağın bölgede pareketeyi atsan akşam dönüştete toplasan hem gözün üzerinde olur çalınmalara karşı ? ya da illa gecemi atmak gerekir
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:bereketli olsun faruk abi maşşallahı var balıkların şov yapmışsın resmen Seerf aklıma şöyle birşey geldi sabah ava başlamadan avlanacağın bölgede pareketeyi atsan akşam dönüştete toplasan hem gözün üzerinde olur çalınmalara karşı ? ya da illa gecemi atmak gerekir
sabah at-aksam topla,cikacak baliklari soyliyeyim..hanos,ispari,ufak tas baliklari v.s.paragatin av zamani her zaman gecedir...istisna acik denize atilan buyuk balik icin olan paragatlar..onlar gunduz avlanir
tesekkurler Murat
Bul
Albatros-gr yazdı:yukariya konulan aski(ufak dubalardan)mesela bende olanlar,kimsede yok,cunku o ufak pet siselerin hepsi ozel plastik sari boya ile boyali(deli isiSiyirdim)ikinci fotoda,solda plastik beyaz bidon icinde duranlar)

Abi onlar da flaş gibi yaaSiyirdimTavuk karası(gece körlüğü) olanlar bile görür onuBoboAdamı baştan çıkarmıssınSiyirdim

Gerçi hırsızın hiç mi suçu yok diyeceksin banaSiyirdim

Bul
kasap100 yazdı:Abi onlar da flaş gibi yaaSiyirdimTavuk karası(gece körlüğü) olanlar bile görür onuBoboAdamı baştan çıkarmıssınSiyirdim

Gerçi hırsızın hiç mi suçu yok diyeceksin banaSiyirdim
onlar niye sari renk bil bakalim?bir cevap yaz,kac secenek istersen koy
Bul
fish or die yazdı:bereketli olsun faruk abi maşşallahı var balıkların şov yapmışsın resmen Seerf aklıma şöyle birşey geldi sabah ava başlamadan avlanacağın bölgede pareketeyi atsan akşam dönüştete toplasan hem gözün üzerinde olur çalınmalara karşı ? ya da illa gecemi atmak gerekir

Albatros-gr yazdı:sabah at-aksam topla,cikacak baliklari soyliyeyim..hanos,ispari,ufak tas baliklari v.s.paragatin av zamani her zaman gecedir...istisna acik denize atilan buyuk balik icin olan paragatlar..onlar gunduz avlanir
tesekkurler Murat

Gece yırtıcı, dişli balıkların av zamanı olduğu için gece paragat döşendiğini biliyorum.Hatta ufak balıklar yemi dağıtmasın diye kolay kolay dağılmayacak yemlerle yemleniyor.

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,996 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,738 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,350 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 6,034 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,919 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,474 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,759 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,750 19-04-2011, 07:55