Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekci (92 cm boy levrek resimleri)
Kamil ILIPINAR yazdı:BİRADER HERKES SENİ TEBRİK ETMİŞ AMA KİMSE YILDIZ VERMEMİŞ BENDEN SANA 4 YILDIZ BRAVO EmbarrassedRolleyesRedface

o zaman seni böyle tebrik etmişim Siyirdimkocaman kocaman yazarakHehebide bol yıldızlı olmuş şimdi kahkahalarla gülüyorum o zamanyazdıklarıma Hehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:o zaman seni böyle tebrik etmişim Siyirdimkocaman kocaman yazarakHehebide bol yıldızlı olmuş şimdi kahkahalarla gülüyorum o zamanyazdıklarıma Hehe

o zaman yıldız verilebiliyordu ya abi ondandır Gulumseeskileri bazen bende okuyorum hoşuma gidiyor eskilere gitmek neler gördük geçirdik kimler geldii kimler gitti GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:o zaman yıldız verilebiliyordu ya abi ondandır Gulumseeskileri bazen bende okuyorum hoşuma gidiyor eskilere gitmek neler gördük geçirdik kimler geldii kimler gitti GulumseSeerf

o zamanlar forum nedir bilmiyordukki şahsen kendi adıma hiç bilmiyordum forum nedir ne değildir şimdi aradaki farkı bariz anlıyorsun. herşeyden öte sirküleri öğrenmiş oldum daha önce nerdeee
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Nihatım kardeşim gençlik resimlerini koymuşsun diyorsunki ben eski levrekçilerdenim süper kardeşim tek kelime ile süper diyecek birşey bulamıyorum Smile Gulumse
Bul
hasansenturk72 yazdı:Nihatım kardeşim gençlik resimlerini koymuşsun diyorsunki ben eski levrekçilerdenim süper kardeşim tek kelime ile süper diyecek birşey bulamıyorum Smile Gulumse

valla yaww düşündümde öyle oldu,gerçi arada sırada gidip tutuyoruz şükür Gulumseah bi vakit bulabilsem öttürecem de o levrekleri inşallah sağ olursak emeklilikte artık.
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla yaww düşündümde öyle oldu,gerçi arada sırada gidip tutuyoruz şükür Gulumseah bi vakit bulabilsem öttürecem de o levrekleri inşallah sağ olursak emeklilikte artık.

Bizim emeklilikte levrek diye bişey kalırsa tabi abicim. Gırgırcılar tonla kaldırıyor bu sıralar gene.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla yaww düşündümde öyle oldu,gerçi arada sırada gidip tutuyoruz şükür Gulumseah bi vakit bulabilsem öttürecem de o levrekleri inşallah sağ olursak emeklilikte artık.

Nihatım artık yaşlanıyoruz emekliliği görürmüyüz amenna artık gözüm karardı emeklilikte. Ahhhh şu hayat ahhhhhh denizin kokusunu özledim beee değiştirecem memleketi Yalçın abim gibi yapacağım gideceğim küçük bir yere uzaklara kafa dinleyeceğim Siyirdim Snifsinf
Bul
bucalı yazdı:Bizim emeklilikte levrek diye bişey kalırsa tabi abicim. Gırgırcılar tonla kaldırıyor bu sıralar gene.

haklısın barış,yazıyı yazarken içimden dedim tabii balık kalırsa diye,ne yazık kalmaz gibi görünüyor.
inşallah birşeyler düzelse daha yol yakınken dönülebilinir,şu anda olan balıklar daha nesli tükenmeden önlem alınması şart.
Bul
hasansenturk72 yazdı:Nihatım artık yaşlanıyoruz emekliliği görürmüyüz amenna artık gözüm karardı emeklilikte. Ahhhh şu hayat ahhhhhh denizin kokusunu özledim beee değiştirecem memleketi Yalçın abim gibi yapacağım gideceğim küçük bir yere uzaklara kafa dinleyeceğim Siyirdim Snifsinf

evet aynen bende böyle düşünüyorum emeklilik bu şartlarda çok zor,piyango biletine,sayısala kaldı bizim emeklilik artık.
Bul
yok beya o kadarda zor değil emekli olmak günün dolunca bir dilekçeye bakıyor Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrek avı Tropheus 48 15,664 16-01-2014, 13:02
Son Yorum: SpinAvcısı
  LEVREK hakkında bildiklerim İSTEK ÜZERİNE :) LeVrEkCi 73 21,217 23-01-2013, 14:20
Son Yorum: bucalı
  levrek avcılıgı yemleri olta takımları LeVrEkCi 35 23,165 16-11-2010, 21:35
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  levrek için yem hunter 27 9,904 29-10-2010, 12:45
Son Yorum: seabasshunter
  levrek DeNiZKuRdU 17 4,988 01-04-2009, 02:45
Son Yorum: yuksell07
  at çekle karataşta levrek karataş ünal 22 10,987 14-02-2009, 01:02
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi