mudanya yazdı:Adaş bu ara bolluk yaşıyorsun. Boş yok tebrikler Maşallah.
evet Faruk abi...tesekkurler..bolluk var bereket versin,deniz ana bos cevirmiyor....eh!!!malum yaz simdi..kis gelince ne olacak,orasini bilemem
sizlerede rastgele
faruk abi daha öncede yazmıştım büyük levrek pek rapalaya gelmiyor bence derinde yaşıyorlar sığ suya fazla gelmiyorlar,rapalayla aldıgım en büyük levrek 2,6 kg olan levrekti.
av yine bereketli geçmiş afiyet olsun rastgele
LeVrEkCi yazdı:faruk abi daha öncede yazmıştım büyük levrek pek rapalaya gelmiyor bence derinde yaşıyorlar sığ suya fazla gelmiyorlar,rapalayla aldıgım en büyük levrek 2,6 kg olan levrekti.
av yine bereketli geçmiş afiyet olsun rastgele
haklisin Nihat...fakat senin yaptigin gibi yemli gezdirmek icin bizim avlandigimiz meralar cok hareketli..yani cok tekne trafigi var(amator ve profesyoneller)...onun icinde istedigimiz bazi av sekillerini yapmakta zorlaniyoruz...
tesekkurler ..sizlerede rastgele
Albatros-gr yazdı:haklisin Nihat...fakat senin yaptigin gibi yemli gezdirmek icin bizim avlandigimiz meralar cok hareketli..yani cok tekne trafigi var(amator ve profesyoneller)...onun icinde istedigimiz bazi av sekillerini yapmakta zorlaniyoruz...
tesekkurler ..sizlerede rastgele
faruk abi rapaladan 10-12 kulaç geriye yarım kulaç arayla 2 fırdöndü takıyorum el tarafına yakın olan fırdöndüye seyyar klipsli kurşun takıyorum derinliğe ve hıza göre göre dipten ayarlıyorum yani canlı yemdeki gibi durmuyorsun aynı rapala ile sırtı çekiyorsun ama dipten geldiği için kayaların arkasındaki kumlukta yemlenen balıkları alma şansın artıyor.rastgele
Faruk abi rapou okurken bir yandan gülüyorum.Ofiste deli midir demişlerdir
Tebrik ederim ikinizi de(Seni ve sineği)
Abicim bu sinek işi bozmasın seni, bundan sonra yem ile birlikte 8-10 sinek de alırsın sen artık...Şaka maka sinekle sırtıyı sevdim ben.İyi balık almışsın.Sinek bahane balıkçı iyi balıkçıLevreği de bulunca tam olacak, ispendeklerin de gayet güzel...
Afiyet olsun,rastgele...
LeVrEkCi yazdı:faruk abi rapaladan 10-12 kulaç geriye yarım kulaç arayla 2 fırdöndü takıyorum el tarafına yakın olan fırdöndüye seyyar klipsli kurşun takıyorum derinliğe ve hıza göre göre dipten ayarlıyorum yani canlı yemdeki gibi durmuyorsun aynı rapala ile sırtı çekiyorsun ama dipten geldiği için kayaların arkasındaki kumlukta yemlenen balıkları alma şansın artıyor.rastgele
Nihat burada seyyar klipsli kurşunun ortalama ağırlığı ne kadar oluyor
kasap100 yazdı:Faruk abi rapou okurken bir yandan gülüyorum.Ofiste deli midir demişlerdir
Abicim bu sinek işi bozmasın seni, bundan sonra yem ile birlikte 8-10 sinek de alırsın sen artık...Şaka maka sinekle sırtıyı sevdim ben.İyi balık almışsın.Sinek bahane balıkçı iyi balıkçıLevreği de bulunca tam olacak, ispendeklerin de gayet güzel...
Afiyet olsun,rastgele...
Aman Bahadır kendine gel bir sineğe bu kadar güldüğünü kimseyede anlatamassınFaruk abin bundan sonra sinek duasına çıkarsa şaşırma
LeVrEkCi yazdı:faruk abi rapaladan 10-12 kulaç geriye yarım kulaç arayla 2 fırdöndü takıyorum el tarafına yakın olan fırdöndüye seyyar klipsli kurşun takıyorum derinliğe ve hıza göre göre dipten ayarlıyorum yani canlı yemdeki gibi durmuyorsun aynı rapala ile sırtı çekiyorsun ama dipten geldiği için kayaların arkasındaki kumlukta yemlenen balıkları alma şansın artıyor.rastgele
Nihat tesekkurler..
..ben bunu levrek icin de deneyecegim tabii de..bu kurnazca bir sey..bunu ben 15-18 metre derinlikteki taslik merada,dibin 1-2 metre uzerinde gezdirebilirmiyim acaba..canli yem ile..buyuk sinagritler icin
kasap100 yazdı:Faruk abi rapou okurken bir yandan gülüyorum.Ofiste deli midir demişlerdir
Afiyet olsun,rastgele...
tesekkurler Bahadir..
abi yarinki gun(yani dun)yine gittim..bizim sinek yok orada Serkanin dedigi gibi seker vermedik hayvana,ikilemis...baska kaptan bulmus kendine
Dun 1 sinagrit,2 esek istavriti,1 melanur...ispendek 0..
ara simdi sinegi.ne 8-10 tanesi....bir tane bile yok
orhanekmekci yazdı:Nihat burada seyyar klipsli kurşunun ortalama ağırlığı ne kadar oluyor
Orhan abi...bunun altina bizde FILAKAS isimli bir kursun var..
bunun ozelligi ne?kesin sizdede vardir...bu Nihat`in dedigi yere baglaniyor,degisik agirlikta olanlari var,bu dibe taktiginda takilmiyor,yukaridan bagli oldugundan kendini yukari atiyor
iste Nihat`in dedigi yere ondan baglamak lazim
benim teknede bir tane var..hatirlarsam fotosunu koyarim buraya