Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sinek ile beraber sirti
mudanya yazdı:Adaş bu ara bolluk yaşıyorsun. Boş yok tebrikler Maşallah.
evet Faruk abi...tesekkurler..bolluk var bereket versin,deniz ana bos cevirmiyor....eh!!!malum yaz simdi..kis gelince ne olacak,orasini bilememSiyirdim
sizlerede rastgele
Bul
faruk abi daha öncede yazmıştım büyük levrek pek rapalaya gelmiyor bence derinde yaşıyorlar sığ suya fazla gelmiyorlar,rapalayla aldıgım en büyük levrek 2,6 kg olan levrekti.
av yine bereketli geçmiş afiyet olsun rastgele Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi daha öncede yazmıştım büyük levrek pek rapalaya gelmiyor bence derinde yaşıyorlar sığ suya fazla gelmiyorlar,rapalayla aldıgım en büyük levrek 2,6 kg olan levrekti.
av yine bereketli geçmiş afiyet olsun rastgele Alkis
haklisin Nihat...fakat senin yaptigin gibi yemli gezdirmek icin bizim avlandigimiz meralar cok hareketli..yani cok tekne trafigi var(amator ve profesyoneller)...onun icinde istedigimiz bazi av sekillerini yapmakta zorlaniyoruz...
tesekkurler ..sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Albatros-gr yazdı:haklisin Nihat...fakat senin yaptigin gibi yemli gezdirmek icin bizim avlandigimiz meralar cok hareketli..yani cok tekne trafigi var(amator ve profesyoneller)...onun icinde istedigimiz bazi av sekillerini yapmakta zorlaniyoruz...
tesekkurler ..sizlerede rastgeleSeerf
faruk abi rapaladan 10-12 kulaç geriye yarım kulaç arayla 2 fırdöndü takıyorum el tarafına yakın olan fırdöndüye seyyar klipsli kurşun takıyorum derinliğe ve hıza göre göre dipten ayarlıyorum yani canlı yemdeki gibi durmuyorsun aynı rapala ile sırtı çekiyorsun ama dipten geldiği için kayaların arkasındaki kumlukta yemlenen balıkları alma şansın artıyor.rastgele WinkSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Faruk abi rapou okurken bir yandan gülüyorum.Ofiste deli midir demişlerdirSiyirdim
Tebrik ederim ikinizi deHappySiyirdim(Seni ve sineği)
Abicim bu sinek işi bozmasın seni, bundan sonra yem ile birlikte 8-10 sinek de alırsın sen artıkHappy...Şaka maka sinekle sırtıyı sevdim ben.İyi balık almışsın.Sinek bahane balıkçı iyi balıkçıAlkisLevreği de bulunca tam olacak, ispendeklerin de gayet güzel...
Afiyet olsun,rastgele...Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi rapaladan 10-12 kulaç geriye yarım kulaç arayla 2 fırdöndü takıyorum el tarafına yakın olan fırdöndüye seyyar klipsli kurşun takıyorum derinliğe ve hıza göre göre dipten ayarlıyorum yani canlı yemdeki gibi durmuyorsun aynı rapala ile sırtı çekiyorsun ama dipten geldiği için kayaların arkasındaki kumlukta yemlenen balıkları alma şansın artıyor.rastgele WinkSeerf
Nihat burada seyyar klipsli kurşunun ortalama ağırlığı ne kadar oluyorSeerf
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi rapou okurken bir yandan gülüyorum.Ofiste deli midir demişlerdirSiyirdim
Abicim bu sinek işi bozmasın seni, bundan sonra yem ile birlikte 8-10 sinek de alırsın sen artıkHappy...Şaka maka sinekle sırtıyı sevdim ben.İyi balık almışsın.Sinek bahane balıkçı iyi balıkçıAlkisLevreği de bulunca tam olacak, ispendeklerin de gayet güzel...
Aman Bahadır kendine gel bir sineğe bu kadar güldüğünü kimseyede anlatamassınSiyirdimFaruk abin bundan sonra sinek duasına çıkarsa şaşırmaHehe
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:faruk abi rapaladan 10-12 kulaç geriye yarım kulaç arayla 2 fırdöndü takıyorum el tarafına yakın olan fırdöndüye seyyar klipsli kurşun takıyorum derinliğe ve hıza göre göre dipten ayarlıyorum yani canlı yemdeki gibi durmuyorsun aynı rapala ile sırtı çekiyorsun ama dipten geldiği için kayaların arkasındaki kumlukta yemlenen balıkları alma şansın artıyor.rastgele WinkSeerf
Nihat tesekkurler..
..ben bunu levrek icin de deneyecegim tabii de..bu kurnazca bir sey..bunu ben 15-18 metre derinlikteki taslik merada,dibin 1-2 metre uzerinde gezdirebilirmiyim acaba..canli yem ile..buyuk sinagritler icin
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi rapou okurken bir yandan gülüyorum.Ofiste deli midir demişlerdirSiyirdim
tesekkurler Bahadir..
abi yarinki gun(yani dun)yine gittim..bizim sinek yok oradaSnifsinf Serkanin dedigi gibi seker vermedik hayvana,ikilemis...baska kaptan bulmus kendineHappy
Dun 1 sinagrit,2 esek istavriti,1 melanur...ispendek 0..
ara simdi sinegi.ne 8-10 tanesi....bir tane bile yokSiyirdim
Bul
orhanekmekci yazdı:Nihat burada seyyar klipsli kurşunun ortalama ağırlığı ne kadar oluyorSeerf
Orhan abi...bunun altina bizde FILAKAS isimli bir kursun var..
bunun ozelligi ne?kesin sizdede vardir...bu Nihat`in dedigi yere baglaniyor,degisik agirlikta olanlari var,bu dibe taktiginda takilmiyor,yukaridan bagli oldugundan kendini yukari atiyor
iste Nihat`in dedigi yere ondan baglamak lazim
benim teknede bir tane var..hatirlarsam fotosunu koyarim buraya
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,994 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,734 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,349 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 6,029 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,914 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,463 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,754 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,745 19-04-2011, 07:55