Anket Sinek Oltasi için Mezgit takımı göndersek mi ?
Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Yazık velete gönderelim......
18.75%
3 18.75%
Ne veleti koca sıpa göndermeyelim....
81.25%
13 81.25%
Toplam: 16 100%
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. [Anket Sonuçlarını Göster]

Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
22 temmuz ultra av raporu
helal olsun kardeşime bu sefer şeytanın bacağını kırmışsın yakalamışsın orkaları valla helel olsun hep böyle devam et büyük gelişme başarılı avlarının raporlarının devamını dilerim rastgele.AlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Burhan, bak ben sana yardımcı olmak isterdim çünki henüz beni çıldırtmış değilsin ama büyük bir sorunumuz var sen dünyanın bir ucunda ben diğer ucunda oturuyorum ( istanbulu bilen bilir kartal nere b.çekmece nere Siyirdim).

Takım yap gönder diycen ama b şıkkı çok anlamlı geliyor banaHappy onun için sen dişini sık ve ilk organizasyona vip katılımcı olarak gel söz sana bu işin tüm raconunu sakinleştirici alıp hiç kızmadan anlatacam.

Bu arada benim bir teorim vardır; eğerki bir insan iyi yada kötü hiç farketmez, kendisinden bahsettirmeyi başarmışsa o büyük bir insandır, arkadaş Ereğli ye adım atdığımız andan itibaren tüm parke taşlarına, motorun indirilmesinden açılmaya, kuma basmaya tüm noktalarda bir iz bırakmışsın yani sen büyük bir insansın Alkis Bobo.

Yem konusundada şu tavuk sevdasından sakın vaz geçme çünki Ozan ın dediği gibi uskumru kullanırsan tutmuş olduğunun 10 mislini tutar ve mezgit neslini tehlikeye sokabilirsin.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Yaww bu arada, sen bu raporlara süper, ultra, mega, giga gibi isimler yazmaya devam edersen yakında giderek artan ivmeye uygun bir isim bulamıycan haberin olsun SiyirdimSiyirdim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Burhan ,ben olumlu oy verdim,yapacagim yardim bu kadar....
insallah insafa gelirlerde bir seyler gonderirler
sende bir seyler ogren be kardesimSiyirdimbunlardan ekmek cikmassa is sakata gidecekSiyirdim
Bul
Tavalık çıkmış ama yırtmak için yeterli değil gibi HappyHappyHappy Afiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Burhan hep gündemde olmalı diyorum.
Neşe ve keyif için yani.
Bul
bahriyeli yazdı:helal olsun kardeşime bu sefer şeytanın bacağını kırmışsın yakalamışsın orkaları valla helel olsun hep böyle devam et büyük gelişme başarılı avlarının raporlarının devamını dilerim rastgele.AlkisSeerf

vallaha kırdım yani bende öyle düşündüm

MaVrUşGiL yazdı:Burhan, bak ben sana yardımcı olmak isterdim çünki henüz beni çıldırtmış değilsin ama büyük bir sorunumuz var sen dünyanın bir ucunda ben diğer ucunda oturuyorum ( istanbulu bilen bilir kartal nere b.çekmece nere

çok fena mesafe var arada bilmem mi ? b. çekmece istanbulun öbür ucu. vallaha çok uzak yakında olsan paso takım yaptırırdım sana

Takım yap gönder diycen ama b şıkkı çok anlamlı geliyor banaHappy onun için sen dişini sık ve ilk organizasyona vip katılımcı olarak gel söz sana bu işin tüm raconunu sakinleştirici alıp hiç kızmadan anlatacam.

ilk organizasyon ne zaman ? ben bu pazar balıktayım yav çok geç kalırım yemin ederim. bu pazara takım lazım.. gene hazır alıcam napalım..

Bu arada benim bir teorim vardır; eğerki bir insan iyi yada kötü hiç farketmez, kendisinden bahsettirmeyi başarmışsa o büyük bir insandır, arkadaş Ereğli ye adım atdığımız andan itibaren tüm parke taşlarına, motorun indirilmesinden açılmaya, kuma basmaya tüm noktalarda bir iz bırakmışsın yani sen büyük bir insansın
anlamadım yav, yazlığı mı diyosun

Yem konusundada şu tavuk sevdasından sakın vaz geçme çünki Ozan ın dediği gibi uskumru kullanırsan tutmuş olduğunun 10 mislini tutar ve mezgit neslini tehlikeye sokabilirsin.

ya bi parça mezgit için ithal uskumruya para verili mi ? astarı yüzünü geçecek. kaç para tanesi ? bizim burda balig market var ordan alabilirim.

MaVrUşGiL yazdı:Yaww bu arada, sen bu raporlara süper, ultra, mega, giga gibi isimler yazmaya devam edersen yakında giderek artan ivmeye uygun bir isim bulamıycan haberin olsun QUOTE]

oo bende daha neler var Siyirdim hele 1-2 kg ttutayım o zaman gör
[quote=Albatros-gr]Burhan ,ben olumlu oy verdim,yapacagim yardim bu kadar....
insallah insafa gelirlerde bir seyler gonderirler
sende bir seyler ogren be kardesimSiyirdimbunlardan ekmek cikmassa is sakata gidecek

sanmam yav göndermezler abi.. valla herkes olumsuz işaretlemiş. ne kiymetli takım varmış anlamadım gitti. şöyle 5'er tane mezgit 3'er tane izmarit biraz da mirmir takımı gönderselerdi ne şahane olurdu.

thunderbolt yazdı:Tavalık çıkmış ama yırtmak için yeterli değil gibi Afiyet olsun QUOTE]

dün akşam 2 kişi yedi o balığı haberin var mı Siyirdim fazla bile geldi : P
[quote=yycolak]Burhan hep gündemde olmalı diyorum.
Neşe ve keyif için yani.

ben bi süre daha buralardayım bol bol güleriz Siyirdim
Bul
burhan sana 2 istavrit yeter kardeşim git 2 istavrit al hatta iste verirler balıkçıya deki abi mezgit tutacam 2 istavrit ver 4 mezgit olarak eve getiririm sevaptır de hatta orada balık tutanlarda verirler.
istavritleri ufak ufak 1 er cm lik kes kancalara tak 10lu çapari olsun dolar.çokmezgit var tutarsın.
(bak yardım etmeyecem diyorum yine içimdeki burhan sevgisine engel olamıyorum)şurada 2-3 gün takılacan barı öğren bişeyler nasıl olsa yakında banlarım ben seni SiyirdimHappyHehe
Bul
bu arada pazartesiye kadar yokum tadını çıkar Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:burhan sana 2 istavrit yeter kardeşim git 2 istavrit al hatta iste verirler balıkçıya deki abi mezgit tutacam 2 istavrit ver 4 mezgit olarak eve getiririm sevaptır de hatta orada balık tutanlarda verirler.
istavritleri ufak ufak 1 er cm lik kes kancalara tak 10lu çapari olsun dolar.çokmezgit var tutarsın.
(bak yardım etmeyecem diyorum yine içimdeki burhan sevgisine engel olamıyorum)şurada 2-3 gün takılacan barı öğren bişeyler nasıl olsa yakında banlarım ben seni SiyirdimHappyHehe

Siyirdim yok yok uskumrunun sırrını çözdüm balık aşırı kokuyomuş isdarvitten az büyükmüş. 5 li 7 no iğneden yapılmış takımlar var onlardan alıcam istavritin çaparisi çok ufak kalıyo. Siyirdim niye banlıyosun ya küfür etmedim zorluk çıkartmadım valla bu sefer hepten giderim bak. bak dönmem ha bi daha.... bak gidiyorum ? peki. Siyirdim
LeVrEkCi yazdı:bu arada pazartesiye kadar yokum tadını çıkar Gulumse

oo süper o zaman paso dalga geçerim Big Grin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11-15 temmuz 2016 levrek avlarım LeVrEkCi 25 3,527 16-08-2016, 00:38
Son Yorum: nurideniz34
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,961 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,966 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,337 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,334 22-07-2012, 01:24
Son Yorum: araphüso26
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,882 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,785 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  İlk Raporum 26 Temmuz 2011 OZGUR__C 41 5,918 08-08-2011, 17:23