Yorumları: 5,547
Konuları: 63
helal olsun kardeşime bu sefer şeytanın bacağını kırmışsın yakalamışsın orkaları valla helel olsun hep böyle devam et büyük gelişme başarılı avlarının raporlarının devamını dilerim rastgele.

balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Burhan, bak ben sana yardımcı olmak isterdim çünki henüz beni çıldırtmış değilsin ama büyük bir sorunumuz var sen dünyanın bir ucunda ben diğer ucunda oturuyorum ( istanbulu bilen bilir kartal nere b.çekmece nere

).
Takım yap gönder diycen ama b şıkkı çok anlamlı geliyor bana

onun için sen dişini sık ve ilk organizasyona vip katılımcı olarak gel söz sana bu işin tüm raconunu sakinleştirici alıp hiç kızmadan anlatacam.
Bu arada benim bir teorim vardır; eğerki bir insan iyi yada kötü hiç farketmez, kendisinden bahsettirmeyi başarmışsa o büyük bir insandır, arkadaş Ereğli ye adım atdığımız andan itibaren tüm parke taşlarına, motorun indirilmesinden açılmaya, kuma basmaya tüm noktalarda bir iz bırakmışsın yani sen büyük bir insansın

.
Yem konusundada şu tavuk sevdasından sakın vaz geçme çünki Ozan ın dediği gibi uskumru kullanırsan tutmuş olduğunun 10 mislini tutar ve mezgit neslini tehlikeye sokabilirsin.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yaww bu arada, sen bu raporlara süper, ultra, mega, giga gibi isimler yazmaya devam edersen yakında giderek artan ivmeye uygun bir isim bulamıycan haberin olsun

.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Burhan ,ben olumlu oy verdim,yapacagim yardim bu kadar....
insallah insafa gelirlerde bir seyler gonderirler
sende bir seyler ogren be kardesim

bunlardan ekmek cikmassa is sakata gidecek
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Burhan hep gündemde olmalı diyorum.
Neşe ve keyif için yani.
Yorumları: 1,182
Konuları: 49
bahriyeli yazdı:helal olsun kardeşime bu sefer şeytanın bacağını kırmışsın yakalamışsın orkaları valla helel olsun hep böyle devam et büyük gelişme başarılı avlarının raporlarının devamını dilerim rastgele.

vallaha kırdım yani bende öyle düşündüm
MaVrUşGiL yazdı:Burhan, bak ben sana yardımcı olmak isterdim çünki henüz beni çıldırtmış değilsin ama büyük bir sorunumuz var sen dünyanın bir ucunda ben diğer ucunda oturuyorum ( istanbulu bilen bilir kartal nere b.çekmece nere
çok fena mesafe var arada bilmem mi ? b. çekmece istanbulun öbür ucu. vallaha çok uzak yakında olsan paso takım yaptırırdım sana
Takım yap gönder diycen ama b şıkkı çok anlamlı geliyor bana
onun için sen dişini sık ve ilk organizasyona vip katılımcı olarak gel söz sana bu işin tüm raconunu sakinleştirici alıp hiç kızmadan anlatacam.
ilk organizasyon ne zaman ? ben bu pazar balıktayım yav çok geç kalırım yemin ederim. bu pazara takım lazım.. gene hazır alıcam napalım..
Bu arada benim bir teorim vardır; eğerki bir insan iyi yada kötü hiç farketmez, kendisinden bahsettirmeyi başarmışsa o büyük bir insandır, arkadaş Ereğli ye adım atdığımız andan itibaren tüm parke taşlarına, motorun indirilmesinden açılmaya, kuma basmaya tüm noktalarda bir iz bırakmışsın yani sen büyük bir insansın
anlamadım yav, yazlığı mı diyosun
Yem konusundada şu tavuk sevdasından sakın vaz geçme çünki Ozan ın dediği gibi uskumru kullanırsan tutmuş olduğunun 10 mislini tutar ve mezgit neslini tehlikeye sokabilirsin.
ya bi parça mezgit için ithal uskumruya para verili mi ? astarı yüzünü geçecek. kaç para tanesi ? bizim burda balig market var ordan alabilirim.
MaVrUşGiL yazdı:Yaww bu arada, sen bu raporlara süper, ultra, mega, giga gibi isimler yazmaya devam edersen yakında giderek artan ivmeye uygun bir isim bulamıycan haberin olsun QUOTE]
oo bende daha neler var
hele 1-2 kg ttutayım o zaman gör
[quote=Albatros-gr]Burhan ,ben olumlu oy verdim,yapacagim yardim bu kadar....
insallah insafa gelirlerde bir seyler gonderirler
sende bir seyler ogren be kardesim
bunlardan ekmek cikmassa is sakata gidecek
sanmam yav göndermezler abi.. valla herkes olumsuz işaretlemiş. ne kiymetli takım varmış anlamadım gitti. şöyle 5'er tane mezgit 3'er tane izmarit biraz da mirmir takımı gönderselerdi ne şahane olurdu.
thunderbolt yazdı:Tavalık çıkmış ama yırtmak için yeterli değil gibi Afiyet olsun QUOTE]
dün akşam 2 kişi yedi o balığı haberin var mı
fazla bile geldi : P
[quote=yycolak]Burhan hep gündemde olmalı diyorum.
Neşe ve keyif için yani.
ben bi süre daha buralardayım bol bol güleriz
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
burhan sana 2 istavrit yeter kardeşim git 2 istavrit al hatta iste verirler balıkçıya deki abi mezgit tutacam 2 istavrit ver 4 mezgit olarak eve getiririm sevaptır de hatta orada balık tutanlarda verirler.
istavritleri ufak ufak 1 er cm lik kes kancalara tak 10lu çapari olsun dolar.çokmezgit var tutarsın.
(bak yardım etmeyecem diyorum yine içimdeki burhan sevgisine engel olamıyorum)şurada 2-3 gün takılacan barı öğren bişeyler nasıl olsa yakında banlarım ben seni

Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bu arada pazartesiye kadar yokum tadını çıkar
Yorumları: 1,182
Konuları: 49