Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artik 3 sirti
Albatros-gr yazdı:olsun abi..sen neden rahatsiz oluyorsun..
konular muhabbet yapmak icin var..
evin senetleri degil ya..Siyirdim
yoksa yanlis mi yapiyorum
teşekkürler abim çok naziksin.. muhabbeti istersen yoklama konusunda yapalım kızan olurmu bilmemkiMahcup
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:teşekkürler abim çok naziksin.. muhabbeti istersen yoklama konusunda yapalım kızan olurmu bilmemkiMahcup
okey tmm.
ben soz dinlerim..76
sen bu islerden daha iyi anlarsin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tebrikler faruk abi ayhanla beraber sırtı denemeleri sakin denize rahmen başarılı olmuş melenur az kalmış rapaladan kurtulucakmış uskumru istavrit melanur karışık olmuş tavanız şenlenmiş afiyet şeker olsun daha bereketli avlara rastgele selamlarAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
eger levrek tutmucaksan herzaman ince misina derim faruk abi ince kaliteli misinayı degişmem asla bu arada balıklar super daha bollarına inşalah.Alkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Alkis Tebrikler arkadaş Alkis inşallah bundan sonra artık 4 sirti olur Alkis
Bereketli ve afiyet olsun , 76
Bul
bahriyeli yazdı:tebrikler faruk abi ayhanla beraber sırtı denemeleri sakin denize rahmen başarılı olmuş melenur az kalmış rapaladan kurtulucakmış uskumru istavrit melanur karışık olmuş tavanız şenlenmiş afiyet şeker olsun daha bereketli avlara rastgele selamlarAlkisSeerfAlkis
tesekkurler Ismail..dogru fotodaki melanur,foto cekiminden sonra teknenin icine dustu...
sizlerede bol balikli avlar dilerim..
Tropheus yazdı:eger levrek tutmucaksan herzaman ince misina derim faruk abi ince kaliteli misinayı degişmem asla bu arada balıklar super daha bollarına inşalah.Alkis
dogru Sedat..yukarida gezen sirtiler icin dedigin gecerli..
fakat dipten gelecek olan sinagrit icin ,hic belli olmaz,orada ince misine riskine girilmez..
bol levrekli avlar dilerim
mariner8 yazdı:Alkis Tebrikler arkadaş Alkis inşallah bundan sonra artık 4 sirti olur Alkis
Bereketli ve afiyet olsun , 76
tesekkurler arkadas,4 sirti ,olur olmasina da,biraz yorucu olur..hele 3 tane ile biraz dalgali havada da cikalim,durumlar ne gosterecek...
sana da denemeni tavsiye ederim..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler arkadas,4 sirti ,olur olmasina da,biraz yorucu olur..hele 3 tane ile biraz dalgali havada da cikalim,durumlar ne gosterecek...
sana da denemeni tavsiye ederim..
rastgele

Nasıl olur bilmemde geçen hafta ikili sırtı yaparken rüzgar şapkamı denize uçurdu bende şapka suya dalmadan almak için bir manevra yaptım şapkayı kurtardım kurtarmasınada sırtıların halini hiç sormaSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Nasıl olur bilmemde geçen hafta ikili sırtı yaparken rüzgar şapkamı denize uçurdu bende şapka suya dalmadan almak için bir manevra yaptım şapkayı kurtardım kurtarmasınada sırtıların halini hiç sormaSiyirdim
sirtiler karistiginda cok kotu karisiyorSiyirdim...hic olta karismasina benzemiyor..
Bul
Çok sayıda olta salarak çekilen sırtı için öncelikle geniş tekne ve derin suda farklı derinlikleri değerlendirmek gerekir. Bu teknelerde rahatlıkla 4 ayrı takım kullanılır. Özellikle büyük balık için(Orkinos-Akya-Kılıç) Eğer su üstü sırtısı çekilecek ise, ideal olanı 2'dir. Çünkü hayvanı kıstırdınızmı hızlı dönüşler ve manevra gerekir. Bu durumda çoklu çekimlerde problem yaşanır. Tabiiki yanlız isek. Eğer teknede başkaları varsa ve işi biliyorlarsa, kontrollü dönüşlerde hiçbir şey olmazAlkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Nasıl olur bilmemde geçen hafta ikili sırtı yaparken rüzgar şapkamı denize uçurdu bende şapka suya dalmadan almak için bir manevra yaptım şapkayı kurtardım kurtarmasınada sırtıların halini hiç sormaSiyirdim
Orhan abi sen gene iyisin ikilide denize uçurup kurtarmışsın, ben geçen hafta tekli çekerken şapkayı uçurup bir de kaybettimSiyirdimHehe
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,939 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,721 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,333 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 6,010 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,866 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,427 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,733 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,719 19-04-2011, 07:55