Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekci sinarit,kırlangıç avı..25-06-2011
Albatros-gr yazdı:ben hepsini ozel kabul ettim Nihat..Seerf
cok tesekkur ederim..cok sagol...Seerf
benimde sana ozel bir gonderim olacak insallah..belli mi olur belki de levrekli bir gonderi olur....simdilik beklemedyim...
ama maca cikmaya az kaldi hissediyorum...Siyirdim

özel gönderimi bekliyorum faruk abi Seerf
Bul
Nihat mükemmel bir hafta sonu yaşamışsın
sinarit yakalamış biri olarak bu balığın zevki bir başkadır
hele birde 5 yada daha büyüklerini yakala bak ozaman keyfi gör
bozcaada da turuncu renkli 15 cmlik rapala ile çok güzel sinaritler yakaladık
bence levrek takımlarının arasına sinarit takımlarınıda yerleştirmen gerekir
canlı zagana ile aynı lüferde olduğu gibi çelik telli üçlü takımlarıda verimli olur
bu güzel avlarının devamını dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
eşref sürek yazdı:Nihat mükemmel bir hafta sonu yaşamışsın
sinarit yakalamış biri olarak bu balığın zevki bir başkadır
hele birde 5 yada daha büyüklerini yakala bak ozaman keyfi gör
bozcaada da turuncu renkli 15 cmlik rapala ile çok güzel sinaritler yakaladık
bence levrek takımlarının arasına sinarit takımlarınıda yerleştirmen gerekir
canlı zagana ile aynı lüferde olduğu gibi çelik telli üçlü takımlarıda verimli olur
bu güzel avlarının devamını dilerim
rastgele

sinarit için herşeyi deneyeceğim artık eşref abi,teşekkürler.Gulumse
Bul
Sevgili Nihat güzel av olmuş ve güzel balıklar yakalamışsın,seni canı gönülden kutlarım.Sinarit avı zamanla insanda tutku haline geliyor ve işin kötü tarafı başka balıkların avı gittikçe zevk vermemeye başlıyor.Barış kardeşimin de dediği gibi sinarit balığı binde bir dişi ile misinayı keser.Sebebide dişlerinin arasının açık ve seyrek olmasıdır.Bence de senin misinanı kesen büyük bir ihtimal ile lüfer veya kofanadır.Birde sana nacizane tavsiyem;şayet sinarite canlı yem ile dolaşacaksan daha kalın beden ve daha büyük,çelik özelliği fazla olan,sağlam ve kısa saplı iğne kullan demek olacak.Zira senin merada daha büyük sinaritler görmüşler.Gelirde sandala alamazsan çok üzülürsün.Başıma geldiği için biliyorum,sonradan insana çok koyuyor.Ayrıca sinarit balığı pek yem seçmeyen ve canlı olmak kaydı ile yem olabilecek hemen her cins balığa itibar eden ve saldıran bir balıktır.Biraz fazla bilmişlik yaptım gibi oldu ama ne yapayım sinarit resmi gördümü yada lafı geçtimi kendimi frenleyemiyorum.Sevgilerimle.
Bul
Burak Karadeniz yazdı:Sevgili Nihat güzel av olmuş ve güzel balıklar yakalamışsın,seni canı gönülden kutlarım.Sinarit avı zamanla insanda tutku haline geliyor ve işin kötü tarafı başka balıkların avı gittikçe zevk vermemeye başlıyor.Barış kardeşimin de dediği gibi sinarit balığı binde bir dişi ile misinayı keser.Sebebide dişlerinin arasının açık ve seyrek olmasıdır.Bence de senin misinanı kesen büyük bir ihtimal ile lüfer veya kofanadır.Birde sana nacizane tavsiyem;şayet sinarite canlı yem ile dolaşacaksan daha kalın beden ve daha büyük,çelik özelliği fazla olan,sağlam ve kısa saplı iğne kullan demek olacak.Zira senin merada daha büyük sinaritler görmüşler.Gelirde sandala alamazsan çok üzülürsün.Başıma geldiği için biliyorum,sonradan insana çok koyuyor.Ayrıca sinarit balığı pek yem seçmeyen ve canlı olmak kaydı ile yem olabilecek hemen her cins balığa itibar eden ve saldıran bir balıktır.Biraz fazla bilmişlik yaptım gibi oldu ama ne yapayım sinarit resmi gördümü yada lafı geçtimi kendimi frenleyemiyorum.Sevgilerimle.

burak abi sinarit hakkında her türlü tecrübeye fazlasıyla ihtiyacım var,3 sene evvel sinarit olduğunu tahmin ettiğim bir balığı 100 metrelik bedenim bittiği için durduramamış mantarı denize atmayı akıl edemediğim için kaçırmıştım (deniz çok dalgalıydı üzerine gidememiştim) ve o zamandan beri sinarite olan sevdam devam etmiştir.bu balığı tutunca heyecanım ve merakım fazlasıyla arttı,senin sinarit hakkında yazdığın yazılara ulaşarak okudum ve kullandığın takımları inceledim bu nedenlede takımları sağlamlaştırarak merada gezmeye başlıyacağım ki mera o kadar güzel ki belli bir yerde her türlü balık var ve orada gezmek yeterli oluyor.
inşallah dahada büyüklerini teknemde resimlemek istiyorum.ilgine teşekkür ederim,her türlü nasihatına,tavsiyene,hatıranı dinlemeye ihtiyacım olacağı kesindir.teşekkür ederim.saygılarımla.
Bul
LeVrEkCi yazdı:fikret abi eskiden levrek heryerde yoktu ve ben dolayısıylada levrekci olmuştum,şimdi ise heryerde herkes levrek tutuyor yani artık değişiklik yapma zamanım gelmişti SiyirdimSeerfteşekkür ederim abim saolasın.Seerf

işte buna şapka cıkartılır.AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
Bul
tebrikler nihat abi güzel bi hafta sonu yaşamış iyi balıklar almışsın daha büyükleri rastgelsin...
ANKARA Serkan ÇİFTCAN eski nick rocero
Bul
Tebrikler Nihat,bu güzel anlatımınla avı biz de yaşamış olduk..
Sinarit te kırlangıçta çok güzeller; özellikle kırlangıç.
İki köpekbalığı da geldi demişsin; bence takımı kesen de büyük ihtimalle köpekbalığıdır.Geçen avında da yanılmıyorsam köpekbalığından söz etmiştin;demekki merada hayli kalabalıklar..
Bul
AlkisAlkisAlkis yasssuuu nihatım bu arada avatar da yakıştı bende bi köpek balığı yakalayıp onu avatar yapayımm barii SeerfSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
nihatım canım kardeşim yine güzel av yapmışsın tebrikler paylaşım için teşekkürler.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  08\10\2014 levrekci lüferler LeVrEkCi 21 4,147 26-10-2014, 11:39
Son Yorum: mariner8
  09\10\2014 levrekci lüferleri.. LeVrEkCi 25 4,094 16-10-2014, 14:34
Son Yorum: bucalıfikret
  22nisan2014 levrekci 2. tur LeVrEkCi 24 3,776 16-10-2014, 10:57
Son Yorum: LeVrEkCi
  21 mayıs 2014 levrekci avı LeVrEkCi 23 5,129 16-10-2014, 10:56
Son Yorum: LeVrEkCi