Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
At-Çek Levrek avı / Paşa çağırdı
tedirgin SaZaN yazdı:abi romanın ;pardon raporun için çok sağol,aynen bizimde ayaklarımızı titrettin harbiden,afiyet ola sayın abimAlkisSeerf

Sevgili Ömer,
Ben teşekkür ederim. Sizleri de bu anlara ortak edebildiysem ne mutlu bana. Amaç da zaten bu değil mi Wink
Daha keyifli avların sizlerin olması dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...

Not; moderatörlüğün hayırlı olsun, kolay gelsinSmile
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
muhammer41 yazdı:Tebrikler mera tecrubeniz güzel bir paşaya imza atmanızı sağlamış afiyet olsun
dahada güzelleri denk gelmesi dileklerimle rastgelsin.Alkis

Sevgili Muhammer abi,
Teşekkür ederim. Daha keyifli avlar sizlerin olsun.
Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Uzun_ahmet yazdı:Bahadırım anlatışınla sanki senin yanındaymışım ve o mücadeleyi ben yapıyormuşum gibi hissettim, hem kızının gönlünü almışsın hemde paşanın, bereketli olsun daha bol avlara diyorum..AlkisAlkis

Sevgili Ahmet abicim,
Ne mutlu bana ki, sizler gibi dostları o anlara ortak edebilmişim.
Umarım çok daha keyifli ve trofeli avlar sizlerin olur.Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
yycolak yazdı:işte harika bir rapor diye buna derim.paşada pek yakışıklıymış maşallah.eline emeğine yüreğine sağlık bahadırcım.zamanı ayar şeklide mükemmel.kızı kursa bırak sonra balığı yakala.tebrikler tebrikler....afiyetle kardeşim.Alkis

Sevgili Yalçın abim,
Güzel ve teşvik edici sözlerin için ben teşekkür ederim. Sizlerin beğenisi beni çok mutlu etti. Umarım sırtı avlarınızda çok daha keyiflilerini yaşarsınız. Herdaim rastgele güleryüzlü abim.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
ANTALYALI07 yazdı:bahadır abi eline sağlık süper bir av olmuş.anlatımın için ayrıca teşekkürler.bol şanslar rastgele.

Sevgili Aytekin,
Beğenmene sevindim. Daha keyifli avlar sizlerin olsun.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
MaVrUşGiL yazdı:Bahadır abi sabah sabah hissiyatını banada yaşattın AlkisSeerfAlkis ellerin emeğin dert görmesin Seerf afiyetle.

Sevgili Mavruşum,
O hissiyatı sana da yaşatabildiysem kendimi amacıma ulaşmış hissederim. Ne mutlu. Daha keyiflileri sizlerin olsun dostum.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
Salih Reis yazdı:Bahadırcım süper bir rapor olmuş, balık da haarika tebrik ederim.Alkis

bir türlü beraber birseyler yapamadık, Tahsin abimizi de ayarlayıp mini bir org. yapsak diyorum.
Epeydir levrek tutamadım, özlediğimi hissettim. Seerf

Sevgili Salih Reis,
Beğenmene sevindim. Ddiğin gibi bir türlü bir araya gelemedik yazdan beri. Bunda birazda etken Tahsin abinin tatillerinin hafta arasına gelmesi. Ama görüşelim kendisiyle, bir av günü kararlaştıralım şimdiden. Paşaların mevsiminde geçidi selamlayalım hep birlikte.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
Burak Karadeniz yazdı:Bahadırcım tebrik ederim.Ayrıca bu güzel avın görüntü ve hikayesinin yer aldığı bu güzel güncen içinde teşekkür ederiz.Devamının daha iyi olması dileklerimle selam ve sevgiler.

Sevgili Burak abicim,
Sizler gibi bilgi ve tecrübelerinden feyz aldığımız değerli abilerimizin güzel yorumları bizleri teşvik etmektedir. Ben teşekkür ederim.
Sizlere de keyifli avlar diliyorum.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
albatros41 yazdı:Güzel av,Faydalı bilgiler ve muhteşem bir rapor tebriklerAlkis bahadır abi afiyet olsun.GulumseSeerf

Sevgili Korhan,
Faydalı olmasına çok çok sevindim. Bir amaç da budur zaten av raporlarında. Güzel yorumun için teşekkürler.
Sizlere de rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul
ALTAYLI yazdı:Bahadır her zaman olduğu gibi nefis bir anlatım ve bunu süsleyen keyifli bir av. Sanırım kızımızın şansını da yanına aldın ve ona hediyesiyle dönddün. Afiyetle ve bereketleAlkisAlkis

Sevgili Ercan abim,
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Dediğin gibi "kızımın şansını" da yanıma almışım Smile Onlar bizim hayat uğurlarımız.
Daha keyifli avlar sizlerin olsun. Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son alikoyulan levrek Bahadır Sarıca 19 3,289 25-12-2014, 17:09
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek için Şeytan Oltası Türevi Bahadır Sarıca 45 12,957 10-04-2014, 01:06
Son Yorum: mertugurlu
  Levrek Süpürgesi (Barchino) Bahadır Sarıca 66 19,833 10-02-2014, 20:50
Son Yorum: ersin1sarac
  Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig) Bahadır Sarıca 21 7,322 20-12-2013, 16:32
Son Yorum: Sensei1903
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 8,110 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Öğreti - levrek Bahadır Sarıca 36 4,955 27-02-2013, 00:37
  Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı Bahadır Sarıca 29 5,717 08-02-2013, 14:18
Son Yorum: Cihan Deniz
  LEVREK AVINDA RENK ETKİSİ ve SAHTE BALIK RENGİ SEÇİM KOŞULLARI Bahadır Sarıca 32 30,170 06-01-2013, 04:00
Son Yorum: Umit KsK
  Levrek Hikayeleri Bahadır Sarıca 37 6,391 05-01-2012, 13:31
Son Yorum: Lakerda
  Silikonlu Levrek Çaparisi Bahadır Sarıca 44 7,902 23-09-2011, 15:36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi