Yorumları: 7,454
Konuları: 123
ALTAYLI yazdı:Bahadır muhteşem bir paylaşıma daha imza atmışsın. Tek kelime ile
um. Anlatım harika. İnşallah sistem iyi iş yapar. Hani sabahn erken saatleri ile akşam güneş suya inmeye başladığı sıralarda sanırım verimli olacaktır. Rüzgarın karadan sert estiğinde açığa gidiyorsa at çek gibi de iş yapabilir diye düşünüyorum. Bu konuyu ilgiyle takip edicem. Seni tekrar kutluyorum. Süper süper süper
:alkises:
Sevgili Ercan abi,
Beğenmenize sevindim. Nihat'a da dediğim gibi sistem uzun yıllardır kullanılan ve kendini ıspatlamış. İtalyan firması seri üretim yapıyor

barchino.it sitesinden Filippo diye bir arkadaşla konu hakkında uzun süre yazıştık.
Ben levrek avının çok verimli olduğu, özellikle rüzgarın karaya sert estiği havalarda kullanmayı düşünüyorum. Umarım en kısa zamanda raporlarla beraber oluruz.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Salih Reis yazdı:helal olsun diyorum. 

Ben teşekkür ederim sevgili Salih Reis.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
YaKaMoZ yazdı:BAHADIR abicim ANTALTA yı bilirsen sahil bakımından oldukça uzun sahillere sahip bir kıyı şeridine sahip lara sahili,konyaaltı sahili,kemer sahili,beldibi,göynük sahili,tekirova sahili,çamyuva sahili,kumluca beykonak sahili,finike sahili,bu böyle kaşa kadar devam ediyor yani levrek süpürgesini denemek için birebir diye düşünüyorum yapım aşamasını tam olarak anladım bazı detaylar hariç kesinlikle deneyecegim en son finike sahiline gitmiştim bulundugum yer tam olarak kumluca bitişiyle finike başlangıcıydı dayım balıkta oldugunu söylemişti mırmır avında bende yanına gittigim zaman avlandıgı bölgenin hemen önünde 2 kg lık bir balık zıpladı muhtemelen küçük balık avlanıyordu dayım atlayan balıgı gördükten sonra atçek yaptı ama tabiki bir bölge üzerinden yapabildi levrek süpürgesi olsaydı diyorum tam yeriymiş bence...
Sevgili Murat,
Eşim Antalya'lı olduğundan sana %100 katılıyorum.
Dediğim gibi İtalyan'lar bu sistemle kıyıda her türlü balığı yakalıyorlar. Ben sadece levrek avıyla ilgilendiğimden bu şekilde isimlendirdim.
Kayınbiladerime bahsettiğimde sesi parladı. Bunu Antalya'ya geldiğimde bende onunla beraber denemeyi düşünüyorum.
Sizden de haber bekliyor olacağım. Rastgelsin.
Sevgi ve selamlarımla...
hus213 yazdı:Bahadır tanıtımın için gerçekten bir harika.Birde kaç kere kendi kendime Bahadır kimdir diye sorup duruyordum.Yalçına sordum Bahadır kimdir diye senin burnunun ucunda birisi demişti.Evet doğru söylemiş hakikaten sen benim burnumun ucundasında ben fark etmemişim.seninle karşılaştık ama birbirimizi yakınen tanımadığımız için selamlaşmadık bile. ben devamlı olasak Seferin kahvesine takılırdım.Ama 1 senedir gitmiyorum.şu anda da evka 4 de oturuyorm inşallah tekrar karşılaşırız.Tanıtımın için bir kez daha teşekkürler.

Sevgili Hüseyin abi,
Beğenmenize sevindim. Kusura bakmayın ben karşılaştığımızı hatırlamıyorum.

Adresimi biliyorsunuz o zaman. Her zaman beklerim.
Sevgi ve selamlarımla...
Lakerda yazdı:Emeklerine sağlık Bahadır bey,bu aparatın videolarını net'te izlemiş ancak yabancı dilde olduğundan bu kadar detay bilgiye sahip olamamıştım.Net'te izlediğim videoda aparat gölde; teknede kullanılıyor ve adamlar resmen balığı boğuyorlardı.Senin paylaşımınla kıyıdan da kullanılabilirliğini gördüm.Uygun kıyı kesimlerinde rahatlıkla tatbik edilebilir.
Raporlarını okumak ayrı bir zevk.Mesleğinden ileri gelse gerek amatör balıkavcılığının da mühendisliğini görür olduk sayende..
Sevgili Mehmet abi,
Güzel ve teşvik edici sözleriniz için teşekkürler.
Dediğiniz gibi bir çok kullanım alanı mevcut. Bundan sonrası tüm amatör dostların ufuklarına kalmış

Sevgi ve selamlarımla...
Yorumları: 4,661
Konuları: 111

Canım kardeşim;bir şeyler yazıcam ama elim tutuldu.

muhteşem bir rapor hazırlamışsın,kapağım kaydıı.
böyle bir şeyi paylaşmak için sarfettiğin emeğin dışında, birde bunları hazırlayıp aynısını kendi imkanlarınla ortaya çıkarmak için gösterdiğin çabaya şapka çıkartırım.
yani hem paylaşım güzel,hemde paylaşımdakileri yapıp uygulamak güzel.
ellerine sağlık,balığın bol olsun.
cuma ya randevu verirsen teferruatlı konuşabiliriz.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
bu kadar guzel ve detayli bir konu nasil gozumden kacmis....

her yonu uile super bir paylasim Bahadir...

is yapacagina inaniyorum....
bol pasali avlar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
tahsinmersin yazdı:

Canım kardeşim;bir şeyler yazıcam ama elim tutuldu.

muhteşem bir rapor hazırlamışsın,kapağım kaydıı.
böyle bir şeyi paylaşmak için sarfettiğin emeğin dışında, birde bunları hazırlayıp aynısını kendi imkanlarınla ortaya çıkarmak için gösterdiğin çabaya şapka çıkartırım.
yani hem paylaşım güzel,hemde paylaşımdakileri yapıp uygulamak güzel.
ellerine sağlık,balığın bol olsun.
cuma ya randevu verirsen teferruatlı konuşabiliriz.
Sevgili Tahsin abicim,
Güzel sazlerin ve iltifatların için teşekkür ederim.
Umarım tüm amatör dostlara bir fikir verir.
Bütün Cuma'lar senindir sevgili abim. Yarın telefonlaşalım, ofise bekliyorum. Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...
Albatros-gr yazdı:bu kadar guzel ve detayli bir konu nasil gozumden kacmis....
her yonu uile super bir paylasim Bahadir...
is yapacagina inaniyorum....
bol pasali avlar dilerim
Sevgili Faruk abi,
Beğenmene sevindim. Ben de iş yapacağına inanıyorum. Dediğim gibi İtalyanlar zaten her türlü kıyı balığını yakalıyorlar.
Özellikle yürüyüş yapıp balık tutmak isteyen benim gibi yaşlılar için birebir

Sevgi ve selamlarımla...
Yorumları: 1,258
Konuları: 49
Bahadır abi emeğine sağlık araştırmacı kişiliğinle sitenin öncülerindensin raporlarını ve görsel olarak hazırladığın resimlerini,videolarını beğeniyle okuyor ve izliyorum inşallah kısa sürede trofe bir levrek alman temennimdir
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin