Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kardeşimle gece avımız
Sevgili Burak, Cahit ve Burç kardeşlerim, ustalar yan yana gelince her zaman olduğu gibi yer yerinden oynuyor,tebrikler, gene lüferler, sarıkanatlar, gene güzellikler ızgaralar, yeşil efeler afiyetler olsun.
Selamlar, sevgiler hoşça kalın. SmileSmileSmile
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
Sevgili Burak, Cahit ve Burç kardeşlerim, ustalar yan yana gelince her zaman olduğu gibi yer yerinden oynuyor,tebrikler,AlkisAlkisAlkis gene lüferler, sarıkanatlar, gene güzellikler ızgaralar, yeşil efeler afiyetler olsun.GulumseSeerf
Selamlar, sevgiler hoşça kalın. SmileSmileSmile
Orhan Küçükbiçmen 1950 İstanbul-Karagümrük
Bul
bereketli olsun keyifli bir gece balıkta var Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Cahit abi AlkisSeerf tek kelime ile muhteşemsiniz ne diyim Alkis.
İki üstad bir oldunuz boğazdan balık geçirmediniz anlaşılan Happy ben bir haftadır gidemiyorum bi tek geçen hafta 2 saatlik kısa uğramamda ciddi rüzgar yemem ve dalgaların çöp taşıması yüzünden bir lüferle dönüş yaptım onun haricinde gidemedim ama gidipte boş dönen bir çok arkadaş var Wink yani siz bu durumda baya iyi iş çıkarmışsınız Seerf
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Salih Reis yazdı:Allah muhabbetinizi bozmasın, şu lüfer akınını en iyi sen değerlendirdin Cahit abicim tebrikler Alkis

İki aydır Lüfer'deyim,Salih.Gerçekten iyi Lüfer avladım.Bol bol zevkimi aldım.Yeşille de iyi gittiler.Teşekkürler ediyorum Salih.Herşey gönlünce olsun.
Bul
fish or die yazdı:bereketli olsun keyifli bir gece balıkta var Alkis

Teşekkürler ediyoruz,sevgili Murat.Seninde avların bereketli olsun.Sağ ol..
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Cahit abi AlkisSeerf tek kelime ile muhteşemsiniz ne diyim Alkis.
İki üstad bir oldunuz boğazdan balık geçirmediniz anlaşılan Happy ben bir haftadır gidemiyorum bi tek geçen hafta 2 saatlik kısa uğramamda ciddi rüzgar yemem ve dalgaların çöp taşıması yüzünden bir lüferle dönüş yaptım onun haricinde gidemedim ama gidipte boş dönen bir çok arkadaş var Wink yani siz bu durumda baya iyi iş çıkarmışsınız Seerf

Serkan, dün gece yine avdaydım.Lüfer,Sarı kanat çok azdı.Artık meradan çıkmış anlaşılan.Bu avımda yetecek kadar balığımı aldım ama çok uzun sürede.Bu iş bitti.Bu avımla bu seneki Lüfer avlarımı da artık sonlandırdım.

Teşekkürler ediyorum bize katıldığın ve paylaştığın için.Sevgiyle kal..
Bul
İki üstad beraberce balığa gitmiş , bizde balık bekleyelim heyy gidi heyyy SiyirdimDün gece bende balıktaydım bırakın balık tutmayı oltanın ucu oynamadı ,yemlik istavritler elimde kaldı HadiordanDediğiniz gibi gittiler herhaldeSnifsinfYinede çalışmaya devam içlerinde henüz terketmeyenleri vardır belki onları yakalarızSeerf
Bereketli olsun Cahit abi lokum gibiler maşallah.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
dagistan yazdı:İki üstad beraberce balığa gitmiş , bizde balık bekleyelim heyy gidi heyyy SiyirdimDün gece bende balıktaydım bırakın balık tutmayı oltanın ucu oynamadı ,yemlik istavritler elimde kaldı HadiordanDediğiniz gibi gittiler herhaldeSnifsinfYinede çalışmaya devam içlerinde henüz terketmeyenleri vardır belki onları yakalarızSeerf

Aydın,benim için bitti ama sizin için var.Vazgeçme! devam et!..Mutlaka avlayacaksın.Rast gele kardeşim..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 4,036 11-09-2013, 17:16
Son Yorum: Cahit Acun
  Gece show..Lüfer'ler,Sarıkanat'lar Cahit Acun 38 3,996 22-11-2012, 15:07
  Prenslerin gece resitali Cahit Acun 37 4,289 18-11-2012, 09:43
  Sarıkanat'ların gece saldırısı Cahit Acun 47 4,854 16-11-2012, 11:47
  Sarıkanat'larla muhteşem bir gece Cahit Acun 37 4,195 12-11-2012, 06:22
  Hüseyin Deniz kardeşimle Sarıkanat showumuz Cahit Acun 25 4,498 05-11-2010, 00:49
Son Yorum: thunderbolt
  Yemli gezdirme ile Sarıkanat avımız Cahit Acun 37 7,037 23-10-2010, 22:55

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi