Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrek avcılıgı yemleri olta takımları
Videonun devamını bekliycem bu arada bende bir video çekersem buradan paylaşıcam inş.
Bul
seabasshunter yazdı:Videonun devamını bekliycem bu arada bende bir video çekersem buradan paylaşıcam inş.
inşallah poyraz bey inşallah,
kısmetse seneye şu kamera gözlüklerden alacağım o zaman video çok rahat olacak gibi.
Bul
LeVrEkCi yazdı:inşallah poyraz bey inşallah,
kısmetse seneye şu kamera gözlüklerden alacağım o zaman video çok rahat olacak gibi.

Bu kameralı gözlükten bir arkadaşta var denedik görüntü hiç net olmuyor tekneye 1kg ciivarında bir ispendek çektik evde izledim balık gelincikmi istavritmi levrekmi ispendekmi belli olmuyor ama kaliteli bir kameralı gözlük olursa iş değişir tabiki 139 ve 179 ytl olanlara hiç bakmayın
Bul
nihat paylaşım için teşekkürler bende levrek avında canlı teke ve gelincik balığından çok verim aldım denizin durumuna göre tek iğne ve çift köstekli kurşunlu dip oltası olmaz olmazlarımdandır nisan ayında kıyılarda iskele altları ve kayalıkları çok sever tavsiye ederim bende paylaşmak istedim bol balıklı avlar dilerim:Gulumse
Bul
harun77 yazdı:nihat paylaşım için teşekkürler bende levrek avında canlı teke ve gelincik balığından çok verim aldım denizin durumuna göre tek iğne ve çift köstekli kurşunlu dip oltası olmaz olmazlarımdandır nisan ayında kıyılarda iskele altları ve kayalıkları çok sever tavsiye ederim bende paylaşmak istedim bol balıklı avlar dilerim:Gulumse

Yerden göğe kadar haklısın ama bizim buraların tadı tuzu kaçıyor artık her yere ağ atıyorlar kıyılar ağdan geçilmiyor şunuda buradan itiraf edeyim arife akşamı inkılap gemisinin oradaki 3 ağıda ben aldım kıyıya sebebide 8 cm ve 10 cm lik minekopları ve eşkinaları ağlar ile toplayıp tezgahlara koymalarıdır bu gidişle senin dediğin gelinciklereride bulamıycaz zaten biliyorsun tekeleri kuruttular neyse yaramı deştin harun usta başınızı ağrıtmıyayım kıyıya ağ atanın kaynanası ölsün Hadiordanherkeze rast gele Wink
Bul
seabasshunter yazdı:Yerden göğe kadar haklısın ama bizim buraların tadı tuzu kaçıyor artık her yere ağ atıyorlar kıyılar ağdan geçilmiyor şunuda buradan itiraf edeyim arife akşamı inkılap gemisinin oradaki 3 ağıda ben aldım kıyıya sebebide 8 cm ve 10 cm lik minekopları ve eşkinaları ağlar ile toplayıp tezgahlara koymalarıdır bu gidişle senin dediğin gelinciklereride bulamıycaz zaten biliyorsun tekeleri kuruttular neyse yaramı deştin harun usta başınızı ağrıtmıyayım kıyıya ağ atanın kaynanası ölsün Hadiordanherkeze rast gele Wink
AlkisAlkishelal olsun abi,gayri yasal ve gayri ahlaki ağ ve paraketaları bende seviyorum, bıçakla doğraması zevkli oluyorSiyirdimHappy
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrek avı Tropheus 48 15,656 16-01-2014, 13:02
Son Yorum: SpinAvcısı
  LEVREK hakkında bildiklerim İSTEK ÜZERİNE :) LeVrEkCi 73 21,202 23-01-2013, 14:20
Son Yorum: bucalı
  levrekci (92 cm boy levrek resimleri) Lapsetur 304 68,727 20-01-2012, 10:15
Son Yorum: LeVrEkCi
  levrek için yem hunter 27 9,896 29-10-2010, 12:45
Son Yorum: seabasshunter
  levrek DeNiZKuRdU 17 4,982 01-04-2009, 02:45
Son Yorum: yuksell07
  at çekle karataşta levrek karataş ünal 22 10,985 14-02-2009, 01:02
Son Yorum: murki

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi