Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CANIM BUGÜN KRAKER YEMEK İSTEMEDİ RAPORU
Balığı boğmuşsun arkadaşlarını bulmuşsun kovayı doldurup sohbetide ekleyip daha ne maşallah afiyet ola
Bul
Ege yazdı:Gürhan abi geçen gün ben sana demiştim,bak gördün mü,patlama yapmışsın işte,ne güzel,tebrik ediyorum,afiyet olsun..

Sahi yaw demiştin Egemen teşekkür ederim.
Bul
dostum süper olan sensin çok güzel çinekop tuttun şhow yaptın bugün helal olsun ortam güzel balıklar güzel biz güzeliz daha ne isteriz.
bende senin gibi bi dostu kazandığım için sitemize teşekkür ederim.
senin kalbinin güzelliği yüzüne yansımış iyi bi dost iyi bir arkadaşsın seninle balıkçılık yapmak bana her zaman zevk verir bu daha neki yeni başladık daha ne balıklar tutacaz.Alkis
Bul
doktor yazdı:dostum süper olan sensin çok güzel çinekop tuttun şhow yaptın bugün helal olsun ortam güzel balıklar güzel biz güzeliz daha ne isteriz.
bende senin gibi bi dostu kazandığım için sitemize teşekkür ederim.
senin kalbinin güzelliği yüzüne yansımış iyi bi dost iyi  bir arkadaşsın seninle balıkçılık yapmak bana her zaman zevk verir bu daha neki yeni başladık daha ne balıklar tutacaz.Alkis

Çok sağol dostum o tamamen senin iyiliğinden. Bugün hakikatten Amatorbalikci show vardı. Dediğin gibi daha yeni başlıyoruz inşallah daha ne balıklar tutacaz birlikte.
Bul
Güzel av ve muhabbet yapmışsınız. Daim olur inşallah. Eline emeğinize sağlık. Afiyet bal şeker olsun Gürhan. Rast gele
Bul
kılçık yazdı:Güzel av ve muhabbet yapmışsınız. Daim olur inşallah. Eline emeğinize sağlık. Afiyet bal şeker olsun Gürhan. Rast gele

Teşekkür ederim sizlere daha bolları rastgelir inşallah.
Bul
ALİ yazdı:beni asabiyet sahibi yaptınız be ne bunlar kardeşim. bırakın doktora dedık rahat bırak hayvanları dıye al bakalaım haydaaaaa birde gurhanı takıp et bakalım bakın verecem talımatı balıklara gelmeyecekler haberınız olsun..... rasgelsın avınız bol olsun super olmuş...... tebrikler darısı başımıza

Teşekkürler darısı da sizin başınıza olsun inşallah.
Bul
Yaaaaaa gerçekten ayıp yaaaaaa.Ya GÜRHAN abi ya DOKTORRRRRRRRRR.Bırakın be abicim çıksın balık bana doğru yaaaa.Ayıp vallaha ayıp yaaa.İbrahim abi sende bişey söylermisin doktor la gürhan abiye.Baksana abi bizim balığı kesiyolar yaaaa.Olmazki yaaa bir,iki aam üçüncüsü de ne yaaa 50 tane bide.BoboBobo

Abilerim kolay gelsin.Tebrik ederim güzel av olmuş.Yine kırılmış balığın beli.Daha bereketli avlar dilerim.Saygılar
Bul
elınıze saglık.cok guzel yazmıssınız kendımı orda gıbı hıssettım.
Bul
çatalca 84 yazdı:Yaaaaaa gerçekten ayıp yaaaaaa.Ya GÜRHAN abi ya DOKTORRRRRRRRRR.Bırakın be abicim çıksın balık bana doğru yaaaa.Ayıp vallaha ayıp yaaa.İbrahim abi sende bişey söylermisin doktor la gürhan abiye.Baksana abi bizim balığı kesiyolar yaaaa.Olmazki yaaa bir,iki aam üçüncüsü de ne yaaa 50 tane bide.BoboBobo

Abilerim kolay gelsin.Tebrik ederim güzel av olmuş.Yine kırılmış balığın beli.Daha bereketli avlar dilerim.Saygılar

Ben saat 18:00 cıvarı balığı bıraktım. Bobo Şimdi senim o tarafa doğru yolu yarılamışlar bir tesiste çay molası bile vermişlerdir.
Teşekkürler Murat. Daha bereketli avlar senin oltana gelsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Emeksiz yemek olmuyormuş...:) ishak BALLICA 22 3,857 21-12-2013, 20:18
Son Yorum: orhanekmekci
  Yılın ilk raporu.. 2013'ü istavritle karşıladık.. xfisher 20 3,930 02-01-2013, 14:40
Son Yorum: xfisher
  Sazan av raporu muhammed tr 16 2,943 28-08-2012, 11:49
Son Yorum: yycolak
  aylar sonra ilk sazan raporu araphüso26 50 6,315 18-08-2012, 02:01
Son Yorum: araphüso26
  arap ın karaburun raporu araphüso26 65 7,300 22-07-2012, 01:24
  11-07-2012 Burgazada'da konuklarım vardı bugün.. Lakerda 19 2,887 13-07-2012, 02:36
Son Yorum: tahsinmersin
  Dün soğuk bugün yağmur orhanekmekci 31 4,799 14-02-2012, 07:54
  kulelide bugün istavrit nesemmelek 27 4,735 28-08-2011, 10:45
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Tekirdağ Raporu serhat34 13 2,775 23-08-2011, 13:02
Son Yorum: nihatkr
  3 Ağustos Boğaz raporu H.A.R.U.N 25 5,188 09-08-2010, 12:29
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi