Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LEVREK hakkında bildiklerim İSTEK ÜZERİNE :)
dogrudur ayhan fener ve etrafı hatta ve hatta uzaklarında bile uzantıları vardır mesela fenerden eregliye dogru bir ayagı var harman kaya deriz biz oraya 500 metre uzagında kayanın üzerinde ayakta durusun boyunu geçmez ben oralarda ufaktan beri gezerim nerede ne var sizin tarafı bile avucumun içi gibi bilirim eregli köyün içinden yeni çiftlik yegen sitesine kadar heryerde balık tuttum kayalar nerede motor hangisine sürter iyi bilirim geçen harun ozan burhan gittigimizde bir kayaya hafif sürttük onun sebebide gece oluşu ve dümende olmadıgım için kepçede oldugum için yön tayin edemedim gece kurbanı olduk.
inşallah birgün denk gelirsek önce bi kerterez alarak gezdiririm seni sonrada levregin oldugu asıl noktaları anlatırım gerisi kısmetine kalır yani
Bul
LeVReKCi yazdı:dogrudur ayhan fener ve etrafı hatta ve hatta uzaklarında bile uzantıları vardır mesela fenerden eregliye dogru bir ayagı var harman kaya deriz biz oraya 500 metre uzagında kayanın üzerinde ayakta durusun boyunu geçmez ben oralarda ufaktan beri gezerim nerede ne var sizin tarafı bile avucumun içi gibi bilirim eregli köyün içinden yeni çiftlik yegen sitesine kadar heryerde balık tuttum kayalar nerede motor hangisine sürter iyi bilirim geçen harun ozan burhan gittigimizde bir kayaya hafif sürttük onun sebebide gece oluşu ve dümende olmadıgım için kepçede oldugum için yön tayin edemedim gece kurbanı olduk.
inşallah birgün denk gelirsek önce bi kerterez alarak gezdiririm seni sonrada levregin oldugu asıl noktaları anlatırım gerisi kısmetine kalır yani

Çok memnun olurum Nihat. İnşallah karşılaşırız.
Şimdilik fırsat buldukça birinci sayfada yazmış olduğun yöntemleri deniyeceğim.

Bilgiler için tekrar teşekkürler.
Bul
nihat abi bilgiler için teşekkürler.....takım resimleriyle süper oldu,gerçekten çok faydalı bilgiler...eline emeğine sağlık abi,
Bul
site güncellendikten sonra resimler gitmiş, bunun bir yolu yok mu ?
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
ben atarım buraya resimleri salih abi gördükçe ekliyorum konulara
Bul
nihat levrek av bilgileri için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben atarım buraya resimleri salih abi gördükçe ekliyorum konulara

Nihatcım güzel paylaşımın için tekrar tekrar teşekkür ederim.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
nihat abi verdiği bilgiler için çok teşekkürler. benim bi sorum olacaktı kıyıdan avcılığı ne zmanlarda yapılıyo ve lüfer takımı mı kullanılıyo?
Bul
uğur aramıza hoşgeldin ,levreğin kıyıdan avı nisanda başlar kasıma kadar gider takımını pek bilmem ama harun kıyıdan asansör sistemi ile yakaladı at çek silikonlada gelebilir canlı yemlede gelebilir kaşıklada yakalanabilinir.bende bu sene kıyıdan deneyeceğim kısmet olursa yaz boyu geceleri başka başka yerlere bakacağım
Bul
Ellerinize emeğinize sağlık. Çok güzel anlatmışsınız. Teşekkürler.
Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrek avı Tropheus 48 15,656 16-01-2014, 13:02
Son Yorum: SpinAvcısı
  levrekci (92 cm boy levrek resimleri) Lapsetur 304 68,727 20-01-2012, 10:15
Son Yorum: LeVrEkCi
  levrek avcılıgı yemleri olta takımları LeVrEkCi 35 23,152 16-11-2010, 21:35
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  levrek için yem hunter 27 9,896 29-10-2010, 12:45