Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi'nin Sarıkanatları-14 (Rapalayla Av)
Birol kardeşim hakikaten de avcı adamsın , tebrikler AlkisSarıkanatlarda süper tabi , afiyet olsun Seerf Yanlız bahsettin sahteler hep pahalı cinsinden.Bu lüfer denen balık için değmez bence levreğe sakla güzel aksiyonlalılarını Wink Sonuçta kaşıkla da alınıyor Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
tebrikler birol bu sene sarikanat,cinekoplari kuruttun valla . serinin devamini bekleriz bereketli olsunAlkis
1980 Sirinyer Izmir
Bul
güzel balıklar arkadaşım iyi av yapmışsınız elinize sağlık....afiyet bal şeker olsun...boğazın bereketi bu olsa gerek..AlkisAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
eliniz sağlık ne güzel av olmuş.
Bul
thunderbolt yazdı:Birol kardeşim hakikaten de avcı adamsın , tebrikler AlkisSarıkanatlarda süper tabi , afiyet olsun Seerf Yanlız bahsettin sahteler hep pahalı cinsinden.Bu lüfer denen balık için değmez bence levreğe sakla güzel aksiyonlalılarını Wink Sonuçta kaşıkla da alınıyor Smile
Teşekkürler. Pahalı sahteler ama alınan balık sayılarında fark ediyor. sahteyi önce benim beğenmem gerek ki balığa sunayımSmile hem levreği ben nerde görecem.oraların kral balığı levrek, buranında çinekopSmile
phnx yazdı:tebrikler birol bu sene sarikanat,cinekoplari kuruttun valla . serinin devamini bekleriz bereketli olsunAlkis
Teşekkürler. Balığın bu bolluğunu kaçırmamak lazım. çünkü her sene olan bir durum değil rapalayla av. hele bu mevsimde.
kaya yazdı:güzel balıklar arkadaşım iyi av yapmışsınız elinize sağlık....afiyet bal şeker olsun...boğazın bereketi bu olsa gerek..AlkisAlkis
Teşekkürler. Sizede rastgelsinSmile
fotokopici yazdı:eliniz sağlık ne güzel av olmuş.
Sağolun Erol Bey. Sizde inşallah verimli bir av yaparsınız.
Bul
verdiğiniz bilgiler için teşekürler burda bi deneyelim bakalım nasıl olcak
Bul
birol sabah 7:20 gibi oradaydım rapalayla 13 çinekop 3-5 istavrit 1 palamut aldım ama ustalar güzel balık almaya devam ediyorlardı ben 10:20 gibi ayrılmak zorunda kaldım.
ben ayrılırken kamil abi geldi oda çapariyle çinekop tuttu 2 kez 3 lü çekti 1 ini düşürdü balık tutuyordu ayrıldıgımda.
ama asıl ustalar gerçekten at çek devamlı balık aldılar hiç boşsuz çekiyorlardı heralde hiç tutmayan şimdi 100 olmuştur gibime geliyor.
rapor ve resimler akşama yollarım.yarın kısmetse hava denilen gibi çok kötü olmazsa yine oradayım Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:birol sabah 7:20 gibi oradaydım rapalayla 13 çinekop 3-5 istavrit 1 palamut aldım ama ustalar güzel balık almaya devam ediyorlardı ben 10:20 gibi ayrılmak zorunda kaldım.
ben ayrılırken kamil abi geldi oda çapariyle çinekop tuttu 2 kez 3 lü çekti 1 ini düşürdü balık tutuyordu ayrıldıgımda.
ama asıl ustalar gerçekten at çek devamlı balık aldılar hiç boşsuz çekiyorlardı heralde hiç tutmayan şimdi 100 olmuştur gibime geliyor.
rapor ve resimler akşama yollarım.yarın kısmetse hava denilen gibi çok kötü olmazsa yine oradayım Gulumse

Nihat seninde kanına girdi bu rapala işiSmile işin zor artık..Siyirdim
Benim balık olduğu günü tutturamamam hala devam ediyor desene.Smile
Bul
ya sorma birol acil ucuzlarından rapalalar bulmam lazım princess lere kıyamıyorum her an patlayacak diye korkuyorum .
yozurileri hiç denemedim bile şimdiye kadar.teknede sırtıda risk çok az da kenardan at çekte hele hele benim gibi acemilere rapala sakat iş.
bana ucuz ama iş yapan rapalalardan isimler verirmisin genelde 5 cm rapalalar iş yaptı bugün.ben 7 cm princess le aldım balıkları.
palamut çok zevkliydi ama.
dediğin gibi senin günler ters olsa bugün çok saglam balık alırdın.
Bul
7 cm. Strike Pro lardan bulmaya çalış. onlarda güzel iş görüyor. ayrıca balık yakındaysa kalitelileride atabilirsin. fazla abanmadan atarsan kopmaz.
bu olay bize çinekop tutmak için devamlı takibin nekadar önemli olduğunu net birşekilde gösteriyor.
önümüzdeki hafta hava berbat görünüyor. sıcaklık 6-7 derecelerde. zor balıkçılık olacak gibiSmile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi'nin son lüfergilleri 03.06.2013 FuRkAn * 15 2,796 06-06-2013, 21:35
Son Yorum: bahriyeli
  07.02.2013 boğaziçi BALIK and OZAN 24 3,527 11-02-2013, 19:04
Son Yorum: SpinAvcısı
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,684 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 2 / 22.11.2012 ® FuRkAn * 9 2,139 24-11-2012, 13:35
Son Yorum: tahsinmersin
  24/25 ekim Bayram LÜFER ve SARIKANATLARI MaVrUşGiL 23 4,511 01-11-2012, 15:27
Son Yorum: monawar
  Boğaziçi'nin nazlı palamutları 16.10.2012 ® FuRkAn * 19 2,934 18-10-2012, 15:39
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin lüfer ve çinekopları ® FuRkAn * 28 4,205 14-11-2011, 18:45
Son Yorum: OZGUR__C
  28.12.2010 Boğaziçi'nin dev sarıkanatları ve çinekopları ® FuRkAn * 31 7,075 11-01-2011, 01:07
Son Yorum: Can ARSLAN
  Boğaziçi'nde çinekop avım 09.11.2010 ® FuRkAn * 28 6,445 22-11-2010, 10:43
Son Yorum: FuRkAn *
  Boğaziçi'nin Mırmırları balıkoltası 48 7,265 26-09-2009, 22:57
Son Yorum: tatar77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi