Yorumları: 16,360
Konuları: 492
LeVrEkCi yazdı:geçmiş olsun erden abi sana fenalık gelmiştir balıkları temizleyemeyince
saol nihatım elimden dolayı yardımım dokunmadı ama akbalığı temizlemek mağrifet işi hocam alışmış ben bi tane deneyim dedim normal istavrit gibi temizlicem kafayı alamıyon çok kuvvetli bıçakla kesmeden açılmıyo karnını bile bıçakla yarıyon zahmetli yani
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 2,905
Konuları: 44
yalova tatar yazdı:yok uğur buna burada akbalık diyolar boyu istvriti geçmiyomuş en babası 25 cm oluyormuş fakat melen deresinde kiloluklarıda varmış bidaha gidersem zaten melen deresi yada sakarya yı denicem nasıl olsa az buçuk dere ve göl balıkçılığından çaktım artık.ilginç olan çok sert balık ve sardalya gibi kılçıklı o yüzden temizlerken bıçak kullanılıyor ve içlerinden hava keseçikleri çıkıyor uzun sürede canlı kalıyor dediğn gibi ise bi gün önceden tutar livara atar evin yanında dereye bırakır ertesi günde melende yada sakarda yem yaparım.
denemeni tavsiye edrim abicim o tür balıkları ben yazın arıyorumda bulamıyorum. çok güzel levrek yayın turna vurar o balıklara
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tatar keyfin yerinde maşallah

Vedat hocamın mısafirperverliğinede

bu arada arabayımı değişdirdin

her şey gönlünce olsun kardeşim

rasgele.
Bornova - izmir
yok abi geçen hafta orda bıraktım bakım işleri vardı.bacanğın arabyla dönmüştüm buraya hem arabasını teslim ettim hem balık,bemde kendi arabamı alıp döndüm
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Tatarım elinden yeni haberim oldu geçmiş olsun, bu arada resimler harika çıkmış havada müsait olunca çok güzel bir gün geçirmişsiniz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
eyvallah uzunum

sizede yakın düzce yaza bi org yaraız orda
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
yalova tatar yazdı:eyvallah uzunum
sizede yakın düzce yaza bi org yaraız orda
olur niye olmasın, arapla biz her zaman hazırız işler olmadığı sürece..Ordan Murkican(murat) larda gelir şahane bir org yaparız aslında..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
olur tabiii ilk yazın bi toplanmaya çalışalım gecelemeli murat daha iyi bilir nerde nasıl olacağını
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
yalova tatar yazdı:olur tabiii ilk yazın bi toplanmaya çalışalım gecelemeli murat daha iyi bilir nerde nasıl olacağını 
Tamam sen bu konuya bi el bakalım..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
bir iki gece kesmez haberiniz olsun 3-4 gün kalalım iri balık çıkan bir yer olsun
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]