Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levrek için Şeytan Oltası Türevi
thunderbolt yazdı:Bahadır'cım şunu da ekleyeyim : Tabi hayvan çobanları takımları bizden önce toplamazsa levrekleri görebiliyoruz Siyirdim
oltayı atıp evde yatmak yok dostum.... olta başı beklerim vay benim emeklerim diyecen nedimcimSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
thunderbolt yazdı:Bahadır'cım şunu da ekleyeyim : Tabi hayvan çobanları takımları bizden önce toplamazsa levrekleri görebiliyoruz Siyirdim

HappyHappyHappyAman dikkat o zamanHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bu tür bir takımla kurşun ilavesi yapmadan,yalovada çırçır diye adlandırlılan (bir çeşit ot balığı olsa gerek) canlı yeme kuyruk tarafından takarak 2.5 kg lık bir levrek yakaladım.iskele üzerinden idi yalnız.kıyıdan sıkıntı canlı yemin kayaların altına veya otların içine girmesi oluyor.onun dışında gayet avcı bir takım.
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
Bul
şeytan oltası bende gençken çok kullanmıştım izmaritte hakikaten çok başarılı bir takımdır.
Bul
takım ince olduğundan balığı yakalaması kolay oluyor haliyle.. paylaşım için teşekkürler..Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
bahadır oncelıkle paylasım ıcın tesekkurler o senın yazdığın seytan oltası takımı bız burda sade tek ığne canlı yem olarakta levreğe ve dığer balıklarada kıyıdan tekneden kullandık cokta olulu sonuclar aldık ruzgarlı akıntılı olursada kıstırma kursunda takıyoruz ırı zargana bıle aldık ama once mısınen kalıtelı olması kaydıyla saygılar bol balıklı gunlerGulumse
Bul
çok güzel bir takım levrek avında canlı veya cansız hangiyemleri kullanıyorsunuz
GulumseGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
paylaşım için teşekkürler deneyeceğim
Bul
istavritci yazdı:çok güzel bir takım levrek avında canlı veya cansız hangiyemleri kullanıyorsunuz
GulumseGulumse

Biz genelde cansız yem kullanıyoruz. Sardalya ve hamsi.
Canlı olarak da kefal yavrusu...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır kardeşim kıstırma dediğin kurşunu ya da zeytin kurşunu fırdöndü üzerine koysak daha iyi olur diye düşünüyorum.

güzey paylaşımın için teşekkürler Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son alikoyulan levrek Bahadır Sarıca 19 3,119 25-12-2014, 17:09
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek Süpürgesi (Barchino) Bahadır Sarıca 66 19,382 10-02-2014, 20:50
Son Yorum: ersin1sarac
  Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig) Bahadır Sarıca 21 7,125 20-12-2013, 16:32
Son Yorum: Sensei1903
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 7,673 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Öğreti - levrek Bahadır Sarıca 36 4,728 27-02-2013, 00:37
  Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı Bahadır Sarıca 29 5,506 08-02-2013, 14:18
Son Yorum: Cihan Deniz
  LEVREK AVINDA RENK ETKİSİ ve SAHTE BALIK RENGİ SEÇİM KOŞULLARI Bahadır Sarıca 32 29,914 06-01-2013, 04:00
Son Yorum: Umit KsK
  Levrek Hikayeleri Bahadır Sarıca 37 6,091 05-01-2012, 13:31
Son Yorum: Lakerda
  At-Çek Levrek avı / Paşa çağırdı Bahadır Sarıca 59 11,531 17-12-2011, 09:49
Son Yorum: Ege
  Silikonlu Levrek Çaparisi Bahadır Sarıca 44 7,556 23-09-2011, 15:36

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi