Yorumları: 15,531
Konuları: 117
thunderbolt yazdı:Bahadır'cım şunu da ekleyeyim : Tabi hayvan çobanları takımları bizden önce toplamazsa levrekleri görebiliyoruz 
oltayı atıp evde yatmak yok dostum.... olta başı beklerim vay benim emeklerim diyecen nedimcim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 105
Konuları: 8
bu tür bir takımla kurşun ilavesi yapmadan,yalovada çırçır diye adlandırlılan (bir çeşit ot balığı olsa gerek) canlı yeme kuyruk tarafından takarak 2.5 kg lık bir levrek yakaladım.iskele üzerinden idi yalnız.kıyıdan sıkıntı canlı yemin kayaların altına veya otların içine girmesi oluyor.onun dışında gayet avcı bir takım.
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
şeytan oltası bende gençken çok kullanmıştım izmaritte hakikaten çok başarılı bir takımdır.
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
takım ince olduğundan balığı yakalaması kolay oluyor haliyle.. paylaşım için teşekkürler..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 759
Konuları: 28
bahadır oncelıkle paylasım ıcın tesekkurler o senın yazdığın seytan oltası takımı bız burda sade tek ığne canlı yem olarakta levreğe ve dığer balıklarada kıyıdan tekneden kullandık cokta olulu sonuclar aldık ruzgarlı akıntılı olursada kıstırma kursunda takıyoruz ırı zargana bıle aldık ama once mısınen kalıtelı olması kaydıyla saygılar bol balıklı gunler
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
çok güzel bir takım levrek avında canlı veya cansız hangiyemleri kullanıyorsunuz

BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 8
Konuları: 0
paylaşım için teşekkürler deneyeceğim
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
istavritci yazdı:çok güzel bir takım levrek avında canlı veya cansız hangiyemleri kullanıyorsunuz

Biz genelde cansız yem kullanıyoruz. Sardalya ve hamsi.
Canlı olarak da kefal yavrusu...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
Bahadır kardeşim kıstırma dediğin kurşunu ya da zeytin kurşunu fırdöndü üzerine koysak daha iyi olur diye düşünüyorum.
güzey paylaşımın için teşekkürler
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]