Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çeşme-Germiyan 15-11-2009
tahsinmersin yazdı:bahadır güzel balık almışsınızAlkis,o iki palamutun gelmesi yeter.sırtının zevkini palamutlardan almışsındır umarım.mercanlarda güzel,e bide gopez var,daha ne olsun ki.Gulumse.daha bol ve bereketli avlar dilerim sana ve ekürin kemal abiye saygılarımla.Gulumse

Teşekkürler sevgili Tahsin abim.
Gerçekten zevkl bir hafta sonu avı oldu.Ama biliyorsun levreğin yeri bir başkaWinkSelamlarını ileteteceğim.
Daha bol ve bereketlileri sizlerin olsun, rastgeleSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Albatros-gr yazdı:[quote=yycolak]
bu daha guzel degil mi Yalcin?
evet hemde çok güzel
hiç olmazsa zaman ayarlarını daha geniş bir alanda yapabiliyoruz
Bul
AlkisÇokkkkkkkkkk saglam baba bunlar ya ellerine saglik bereketli olmus abicim
Bul
bahadır abi sonunda şanssızlığı kırmışsın bereketli ve afiyet olsun çok güzel balıkçılık olmuş AlkisSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Bahadır bey bu kadar zevkli ve bu kadar güzel bir av anca bu şekilde anlatılır ellerine sağlık balıklarda harika kısaca muhteşem olmuş kutluyorum sizleri..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Master yazdı:AlkisÇokkkkkkkkkk saglam baba bunlar ya ellerine saglik bereketli olmus abicim
Teşekkürler Sem, sana da rastgele...
fish or die yazdı:bahadır abi sonunda şanssızlığı kırmışsın bereketli ve afiyet olsun çok güzel balıkçılık olmuş AlkisSeerf
Murat'ım saolasın.Bottan sonra iyi geldi.Daha bereketlileri sizlerin olsun, rastgele...
Uzun_ahmet yazdı:Bahadır bey bu kadar zevkli ve bu kadar güzel bir av anca bu şekilde anlatılır ellerine sağlık balıklarda harika kısaca muhteşem olmuş kutluyorum sizleri..AlkisAlkisAlkis
Teşekkürler, rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Bahadir bu hafta yine operasyon var mi?
genelde av iyi gittiginde tekrari icin muhabbeti yapilirdaSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
cok guzel ve acıklayıcı bır av olmus usta tebrık ederım duyarlı olmanız alkıslık ayrıca palamutu cok begendım bu sene bogazda bız henuz palamut goremedık cok endıselenıyoruz ve beklıyoruz daha ıyı avlara usta rastgele Alkis
Bul
Albatros-gr yazdı:Bahadir bu hafta yine operasyon var mi?
genelde av iyi gittiginde tekrari icin muhabbeti yapilirdaSiyirdim
Faruk abi biliyorsun bizde iyi de gitse, kötü de gitse operasyon konuşulurSiyirdimBakalım kısmetSmile, verirsen gazı alırım biliyorsunBobo
sportmen.avci yazdı:cok guzel ve acıklayıcı bır av olmus usta tebrık ederım duyarlı olmanız alkıslık ayrıca palamutu cok begendım bu sene bogazda bız henuz palamut goremedık cok endıselenıyoruz ve beklıyoruz daha ıyı avlara usta rastgele Alkis
Eyyüp teşekkür ederim.Buradaki tüm dostlarımızın aynı duyarlılığı göstereceğinden şüphem yok. Umarım siz de boğazda palamutlara kavuşursunuz.Ama güzel lüfer alınıyor sanırım şu aralar.Rastgele...

Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi biliyorsun bizde iyi de gitse, kötü de gitse operasyon konuşulurSiyirdimBakalım kısmetSmile, verirsen gazı alırım biliyorsunBobo...
abicim gaz vermiyorum yawSiyirdim
guzel havanin mujdesini vereyim dedim
olurya islerin yogunlugundan gozunden kacmistir...
programi ona gore yaparsin simdiden
......................................................
onumuz kis,boyle guzel havalari kacirmiyacaksinSeerf
al sana gaz Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çeşme-Germiyan 17-04-2010 Bahadır Sarıca 54 8,631 22-04-2010, 15:03
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Çeşme-Germiyan 14-02-2010 Bahadır Sarıca 54 7,512 19-02-2010, 12:09
Son Yorum: fotokopici
  Tahsin abiyle güzel bir gece avı daha 23-12-2009 Bahadır Sarıca 31 6,395 28-12-2009, 01:03
Son Yorum: Albatros-gr
  Çeşme-Ildır raporu (06/09/2009) Bahadır Sarıca 86 10,782 13-09-2009, 17:42
Son Yorum: efese
  Çeşme-Germiyan raporu [Hafta sonunda balık](29-30/08/2009) Bahadır Sarıca 33 6,674 02-09-2009, 17:55
  Çeşme-Germiyan raporu [Denizin hoş geldin hediyesi](17/05/2009) Bahadır Sarıca 22 4,506 19-05-2009, 18:01
  Güzel bir levrek gecesi(Teşekkürler Tahsin Abi) (13-05-2009) Bahadır Sarıca 47 7,706 18-05-2009, 00:27
  Güzel bir geziydi(Fransa-Paris 01-08/05/2009) Bahadır Sarıca 38 5,177 13-05-2009, 09:29
Son Yorum: bahriyeli
  Çeşme-Germiyan raporu (18/04/2009) Bahadır Sarıca 59 7,270 20-04-2009, 12:31
  Çeşme-Germiyan raporu (11/04/2009)-Hüsran Bahadır Sarıca 29 4,241 15-04-2009, 09:32
Son Yorum: dincobey

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi