Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Artik 3 sirti
ALTAYLI yazdı:Çok sayıda olta salarak çekilen sırtı için öncelikle geniş tekne ve derin suda farklı derinlikleri değerlendirmek gerekir. Bu teknelerde rahatlıkla 4 ayrı takım kullanılır. Özellikle büyük balık için(Orkinos-Akya-Kılıç) Eğer su üstü sırtısı çekilecek ise, ideal olanı 2'dir. Çünkü hayvanı kıstırdınızmı hızlı dönüşler ve manevra gerekir. Bu durumda çoklu çekimlerde problem yaşanır. Tabiiki yanlız isek. Eğer teknede başkaları varsa ve işi biliyorlarsa, kontrollü dönüşlerde hiçbir şey olmazAlkis

Ercan abi bi durSiyirdim tekli sırtıda motordu sahte takıldıydı derken geçen hafta şapkayı kaybettik. Dörtlüde ben dörtdönerim herhaldeHappyHehe
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Ercan abi bi durSiyirdim tekli sırtıda motordu sahte takıldıydı derken geçen hafta şapkayı kaybettik. Dörtlüde ben dörtdönerim herhaldeHappyHehe
Bahadır süsün makyajı olan erik boğazımda kalıyorduBobogülmekten gidecektim yahu. Zamanla kardeşim zamanla .Bilirsiniz bu işler akşamdan sabaha olsaydı oooooooNayirolamazAma çok güldüm Allah da seni güldürsün76
Bul
ALTAYLI yazdı:Bahadır süsün makyajı olan erik boğazımda kalıyorduBobogülmekten gidecektim yahu. Zamanla kardeşim zamanla .Bilirsiniz bu işler akşamdan sabaha olsaydı oooooooNayirolamazAma çok güldüm Allah da seni güldürsün76
Aman abicim süsü bozmayalım akşam akşamNayirolamaz...Afiyetle...
Alacaz ders, görecez kurs sevgili abimHappy
Ama iyi öğrenciyimdirWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Aman abicim süsü bozmayalım akşam akşamNayirolamaz...Afiyetle...
Alacaz ders, görecez kurs sevgili abimHappy
Ama iyi öğrenciyimdirWink
Bundan hiç şüphem yok hatta çok başarılısın ve eminim sen bu sitede en baba avları gerçekleştirecek kişilerin başındasın. Şaka ya da iltifat değil. Çünkü sen bu işi öncelikle severek ve ilerleterek gerçekleştiriyorsun. Bu avlarınla da apaçık ortadaAlkis
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Orhan abi sen gene iyisin ikilide denize uçurup kurtarmışsın, ben geçen hafta tekli çekerken şapkayı uçurup bir de kaybettimSiyirdimHehe
Bahadır,benim bu şapka konusunda sabıkam kabarıkHappy
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Bahadır,benim bu şapka konusunda sabıkam kabarıkHappy
İp bağla be kaptanım ip bağlaBoboSiz Bahadırla anlaştınız galiba beni kırıp döküyorsunuz.Bobo
Bul
orhanekmekci yazdı:Bahadır,benim bu şapka konusunda sabıkam kabarıkHappy

Abi dur botla sırtı işine ben yeni başladım.
Vallaha geçerim seniBoboHappySiyirdim

Bul
ALTAYLI yazdı:İp bağla be kaptanım ip bağlaBoboSiz Bahadırla anlaştınız galiba beni kırıp döküyorsunuz.Bobo

Abi sende bizi tam sanço panço yaptın, ne ipi yaSiyirdimBoboHappyHehe

Bul
A benim Meksika'lı kardeşlerimBoboŞapka ipi şapkaHappySiz ne zannettinizki
Bul
ALTAYLI yazdı:İp bağla be kaptanım ip bağlaBoboSiz Bahadırla anlaştınız galiba beni kırıp döküyorsunuz.Bobo
Sorma ya kaptanım,en sonunda poşuya döndümHehe
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,937 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,721 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,331 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 6,006 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 11,858 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 14,422 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,732 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,712 19-04-2011, 07:55